Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vatra Dornei

Trei weekenduri de distracţie la „Serbările Zăpezii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 29 ianuarie-13 februarie 2011, la Vatra Dornei se organizează o nouă ediţie a „Serbărilor Zăpezii”, eveniment aşteptat atât de localnici, cât şi de turiştii care vin în fiecare iarnă în staţiunea suceveană, la schi şi săniuş, dar şi pentru a participa la aceste manifestări.

Organizatorii, Consiliul Judeţean Suceava, Primăria şi Consiliul Local al municipiului Vatra Dornei au pregătit programe variate, cu multe surprize, concursuri de schi şi sanie cu premii din partea sponsorilor, jocuri specifice iernii şi spectacole în care vor evolua solişti şi formaţii de muzică uşoară, populară şi rock.

Sâmbătă, 29 ianuarie, pe scena de la baza pârtiei „Parc” vor evolua, începând cu ora 20,00, Nord-Est, Diana Vartolomei, Zob, Fără Zahăr şi HI-Q (live band). Duminică, de la ora 15,00, vor urca pe scenă Fanfara municipiului Vatra Dornei, Ansamblul Folcloric al Clubului Copiilor şi Elevilor Vatra Dornei „Plaiurile Dornelor”, ansamblurile folclorice profesioniste „Balada Bistriţei” şi „Rapsozii Botoşanilor”, iar în final Margareta Clipa va prezenta un recital cu cele mai frumoase melodii din Bucovina.

În al doilea weekend, sâmbătă, 5 februarie, spectacolele vor începe tot de la ora 20,00, fiind aşteptaţi să urce pe scenă Nord –Est, Hara (live band), Heaven şi Connect-R. A doua zi, de la ora 15,00 după evoluţia Fanfarei municipiului Vatra Dornei, vor concerta Ansamblul Folcloric din Zahareşti,Ansamblul Naţional Secuiesc Harghita-Miercurea Ciuc, Viorica Macovei, Ansamblul „Dorna Dorului” şiDaniela Condurache.

În ultimul weekend al serbărilor sunt aşteptaţi la Vatra Dornei Stillborn, Datina,  Vunk,  Proconsul, urmând ca duminică să prezinte spectacole Fanfara municipiului Vatra Dornei, Ansamblul ,,Poieniţa” din  Poiana Stampei, Ansamblul “Străjerii Bucovinei” şi Marius Zgâianu, Ansamblul ,,Ciprian Porumbescu”, Pamfil Roată şi Datina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei weekenduri de distracţie la „Serbările Zăpezii”.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Trei weekenduri de distracţie la „Serbările Zăpezii”4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari! trimis de
(28 ian 2011, 17:23:00
Nici de aceasta data dornenii nu se dezmint! Am avut ocazia sa vad in mai multi ani aceste Serbari ale Zapezii de la Vatra Dornei si totdeauna au fost incantatoare. Sunt convins ca asa vor fi si acum, de aceea ii felicit cu anticipatie, atat pe participanti cat si pe organizatori!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei