Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 ian 2011 - Anul XVI, nr. 5 (4603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţi prinşi

„Sejur” de 24 de ore în arest, după ce au furat un bazin metalic şi un calorifer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei suspecţi de furt au făcut un „sejur” de 24 de ore în arest, după ce au comis două furturi în municipiul Suceava, sustrăgând un bazin metalic, respectiv un calorifer. Poliţiştii care i-au prins au emis pe numele lor ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, după care cei doi s-au întors acasă, procurorii stabilind că faptele nu sunt atât de grave încât să necesite o propunere de arestare preventivă către instanţă.

Toată povestea începe joi după-amiază, când Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată la un mic interval de timp despre două furturi. Unul comis din curtea unei gospodării aflate pe strada Vasile Bumbac şi altul din scara unui bloc de pe strada Alexandru cel Bun. Din curte se furase bazinul metalic, iar din scara de bloc caloriferul, valoarea bunurilor fiind estimată la o valoare de 3.200 de lei.  În scurt timp, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe autori, care se deplasau cu o căruţă în care aveau bunurile furate.

Din cercetări s-a stabilit că la fapte au participat Gavril Gabor, în vârstă de 33 de ani, din Frasin, Jianu Bozomală, de 19 ani, din Şcheia, şi încă doi minori din aceeaşi comună.

Imediat poliţia a emis ordonanţe de reţinere pe 24 de ore pentru trei dintre ei, iar ieri aceştia au fost prezentaţi unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care a decis că aceştia pot fi cercetaţi în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Sejur” de 24 de ore în arest, după ce au furat un bazin metalic şi un calorifer.
 Vizualizări articol: 1431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Sejur” de 24 de ore în arest, după ce au furat un bazin metalic şi un calorifer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 8 ian 2011, 16:13:34
tigani ?
2.   Pagubit trimis de
( 8 ian 2011, 23:10:32
DACA TIGANII FURAU DE LA MAMA PROCURORULUI SAU DE LA EL II MAI CERCETA IN STARE DE LIBERTATE PE CIOROI????????????????????????
3.   Sugestie trimis de
( 9 ian 2011, 15:02:16
Nu o condamnare cu executarea pedepselor in penetenciar a acestor hoti(ne vor consuma banul public cu masa, cazare, caldura, paza, etc.) ci o condamnare la munca sub supraveghere, cel putin vor curata gheata de pe trotuare. La puscarie o duc mai bine fara munca si cand ies fac aceleasi lucruri. In concluzie munca pentru ei e cea mai mare pedeapsa, sa munceasca atat cat este valoarea furtului. Dar cine sa-i condamne?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei