Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 ian 2011 - Anul XVI, nr. 5 (4603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brodina

Înjunghiat în omoplat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 20 de ani din comuna Brodina a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost lovit cu cuţitul de un consătean. Totul a pornit la orele serii, când Marian Andrei Chideşa, în vârstă de 20 de ani, s-a întâlnit la un bar din localitate cu Petru Gheţău, de 49 de ani, şi au avut o serie de discuţii contradictorii, pe motivul unei datorii mai vechi care nu fusese achitată. Ceva mai târziu, în jurul orelor 22,30, după ce fiecare plecase din local, cei doi s-au reîntâlnit la un alt bar şi acolo Chideşa a intenţionat să-l lovească pe Gheţău cu o bucată de lemn dintr-un gard, însă a fost oprit de o cunoştinţă, localnicul Nicu Juravle, de 23 de ani, care a intervenit între ei şi care s-a ales cu o lovitură ce i-a fracturat antebraţul drept. După acest moment, Gheţău a scos un cuţit şi i-a aplicat lui Chideşa o lovitură în omoplatul stâng. Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Rădăuţi, apoi transferat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internat cu diagnosticul „plagă tăiată hemitorace stânga”, medicii stabilind că i-a fost pusă viaţa în pericol, conform celor afirmate de judiciariştii rădăuţeni. Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs agresiunea de joi noapte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înjunghiat în omoplat.
 Vizualizări articol: 2048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înjunghiat în omoplat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reglare de conturi trimis de
( 8 ian 2011, 20:26:45
Platitiva datoriile si nu incercati sa mai trageti tepe retardatilor amandoi iati dat teapa lui ghetau.Neamtule si Bbudas sunteti niste amariti si va dati mari gobai,platitiva datoriile de nu .............Baragoiule nu scrie ce nu stii Neamtu sia rupt mina lovin dul pe Ghetau nu aparindul cum scri tu.
2.   Clanul nemtenilor trimis de
( 8 ian 2011, 21:28:43
apropo Nemtemilor de unde aveti banii de stati toata ziua in baruri si de masini ca nu lucrati niciunde .Contrabanda e in fooare bagati tigari cu caruta tot neamu in frunte cu taicatu si mata aia slabuta
3.   Cratima? trimis de
( 9 ian 2011, 14:04:15
Georgel, sper că eşti de altă naţionalitate şi ai folosit google translate ca să scrii aceste mesaje. Dar, Doamne fereşte, dacă eşti român, profesoara ta de limba română ar trebui împuşcată.
4.   Ptr Kenny trimis de
(10 ian 2011, 19:54:17
Kenny tu sigur faci parte din clanul nemtenilor si te simti lovit in orgoliul vostru de lesinaturi si te agati de gramaica, tu care sigur nu ai mai mult de 8 clase ,dar mai mult te intereseaza ortografia decat continutul comentariului

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei