Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 ian 2011 - Anul XVI, nr. 5 (4603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oferte la început de an

Poveşti la Cărtureşti şi patinoar la preţuri promoţionale, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serile de poveşti la Cărtureşticontinuă, şi în acest an, la Iulius Mall. În fiecare miercuri, de la ora 17:30, ceainăria Cărtureşti invită prichindeii, dar şi pe părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Psihologul Ilinca Rusu le citeşte copiilor într-un minunat decor cu jucării şi cărţi. „Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se-ntâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit organizatorii.

„Dificultatea de a trăi”este tema săptămânii pe care psihologul Ilinca Rusu o dezbate în Cărtureşti, sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 17:00. Specialistul va împărţi cu generozitate poveţe publicului sucevean.

 

Preţuri speciale la patinoar

„Ice Dream”, arena de gheaţă de la Iulius Mall, a devenit cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă, între orele 14:00 şi 22:00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie. Este vorba de 6 lei pentru copii, elevi, studenţi, şi 10 lei pentru adulţi.

În zilele de 8 şi 9 ianuarie, continuă, la Iulius Mall, Târgul Colecţionarilor. A devenit o tradiţie ca sâmbăta şi duminica, colecţionarii şi buchiniştii să se întâlnească cu publicul bucovinean. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Expozanţii promit nu doar poveştile captivante, dar şi tainele fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau mobilier. 

 

Reduceri la îmbrăcăminte

Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall Suceava, la KidsLand, duminică, 9 ianuarie, de la ora 12:00, pentru prima întâlnire din acest an cu eroii din basme şi poveşti populare, cu actorii Teatrului de păpuşi “Puppet”.

Până pe 10 ianuarie, lângă Paraclisul „Sfântul Ioan cel Nou” din Iulius Mall, vor fi expuse icoanele realizate de Rodica Buşcu (Vatra Dornei), Florin Bejenari (Rădăuţi) şi Dorin Blaga (Suceava).

La Iulius Mall Suceava s-a dat startul marilor reduceri de iarnă.

În perioada 7 - 16 ianuarie, promoţiile la haine, încălţăminte, accesorii şi obiecte de decor ajung şi până la 70%. Amatorii de shopping la reduceri găsesc mai multe informaţii pe www.iuliusmall.com sau pe Facebook/Iulius Mall Suceava. În acest fel, vă puneţi la punct cu noile preţuri, dar şi marile oferte ale fiecărei zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poveşti la Cărtureşti şi patinoar la preţuri promoţionale, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Poveşti la Cărtureşti şi patinoar la preţuri promoţionale, la Iulius Mall3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei