Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 ian 2011 - Anul XVI, nr. 4 (4602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trafic greu

Circulaţie dată peste cap de un cazan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cazan comandat de societatea AMBRO a dat peste cap, aseară, circulaţia rutieră pe drumul care face legătura cu municipiul Botoşani, dar şi prin zona cartierului Burdujeni. Nu a fost vorba de un cazan oarecare, ci de unul de mari dimensiuni. Potrivit reprezentanţilor societăţii sucevene, cazanul de aburi a fost realizat în Germania şi până să ajungă la destinaţie a parcurs un traseu destul de sinuos. „Cazanul a fost adus cu vaporul până la Brăila, unde a fost pus pe trailer. Avem trei zile petrecute pe drum însă, din cauza problemelor ivite, am înregistrat o întârziere de o zi”, a declarat Cristian Costea, reprezentantul firmei M&L 2000, care asigura escorta. Cazanul cântăreşte circa 110 tone, are aproximativ 20 de metri în lungime şi un diametru de 5,5 metri.

De la Brăila, transportul agabaritic a venit spre Suceava doar pe şosele, iar ruta prin Botoşani a fost preferată deoarece podul de peste râul Suceava, din apropierea Bazarului, nu permite trecerea vehiculelor de mare tonaj ca urmare a pilonului avariat în vara anului trecut. Circulaţia convoiului a fost una greoaie, şi asta pentru că pe traseu au apărut obstacole neprevăzute, în special legate de înălţimea transportului. Ca urmare, în unele locuri cablurile care erau prea joase au fost ridicate de echipe speciale, făcând astfel drum liber.

Tot din cauza dimensiunilor mari, lucrătorii Poliţiei Rutiere Suceava au fost nevoiţi să oprească din loc în loc traficul rutier pentru a permite maşinilor rămase în spate să-şi continue drumul în condiţii normale.

Cazanul a ajuns în curtea SC AMBRO SA Suceava aseară, puţin după orele 22.00, iar zilele următoare va fi montat de muncitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţie dată peste cap de un cazan.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Circulaţie dată peste cap de un cazan4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Noi romanii.... trimis de
( 7 ian 2011, 13:43:27
noi romanii.... oare cu atatia ingineri si atatia muncitori meseriasi nu am fi putut construi un asemenea cazan in Suceava sau cel putin in Romania? foarte interesant..... cred ca in Germania tot de muncitori romani a fost construit; oare cat a costat transportul? poate nu o sa aflam niciodata.....
1.1  RE: Noi romanii.... trimis de
( 7 ian 2011, 22:45:08
Nu. Noi romanii nu am fi putut construi niciodata un asemenea cazan deoarece in cazul unei asemenea comenzi s-ar baga politicul.
S-ar fi facut o licitatie pe care ar fi castigat-o un antrepenor, care ar fi subcontractat lucrarea mai departe anumitor firme, s.a.m.d. Cazanul nu ar fi fost gata la timp, s-ar fi suplimentat fondurile... etc... etc... etc...
In final cazanul respectiv ar fi costat de cinci ori pretul real al utilajului. Cunoasteti foarte bine povestea cum merg treburile pe la noi, asa ca...
2.   Link82 trimis de
( 7 ian 2011, 17:32:29
daca si in Romania ar fii la fel ca si in occident, transportul recipientelor de mare capacitate(termen si denumire corecta stimabile ziarist) nu ati mai scrie altceva in revista din lipsa de spatiu! pacat ca se intimpla rara in tara lui FLUTUR , asemenea ispravi!!!
2.1  RE: Link82 trimis de
( 7 ian 2011, 21:53:28
de unde stii tu cum e corect stimabile cititor??
de ce i-ar spune unui cazan de abur "recipient de mare capacitate'??
suna pompos si pari destept:)
doar pari!!
3.   Vorbe trimis de
( 8 ian 2011, 10:26:21
Vorbiti vorbe, fara sa stiti nimic vreti sa va dati si voi importanti. Ca sa emiti o parere trebuie sa fi documentat(in cazul asta tehnic) si apoi sa vorbiti . Ce legatura are politicul cu cazanul(baba si mitraliera). Ambro este o societate privata si isi cumpara ce vrea de unde vrea in interesul ei si nu in intersul vostru. Daca din Germania a fost mai ieftin au cumparat de acolo. Noi lucram scump si prost , daca lucram(vezi cat te costa sa pui niste tocuri la pantofi, mai pui doi lei si ei unii noi chiar daca sunt din bazar). De asta nu vom face fata concurentei niciodata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei