Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 ian 2011 - Anul XVI, nr. 4 (4602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie

Spectacole în aer liber pe pârtiile din Gura Humorului şi Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gerul Bobotezei a pus stăpânire pe întreg judeţul, iar cei mai „avantajaţi” sunt iubitorii sporturilor de iarnă, pentru că frigul de afară a făcut ca zăpada de pe pârtii să se menţină şi acestea să fie practicabile.

La Vatra Dornei şi la Gura Humorului se schiază, iar numărul celor care au venit să se bucure de acest lucru a crescut, dat fiind faptul că în judeţ au sosit din Ucraina, dar şi din Republica Moldova turişti care vor să petreacă aici Crăciunul pe stil vechi. Pentru ca distracţia să fie maximă, în cele două oraşe staţiune vor fi organizate şi spectacole în aer liber.

La Vatra Dornei, primăria municipiului, în colaborare cu Consiliul Judeţean Suceava, organizează, pentru zilele de 7 şi 8 ianuarie, spectacole pe scena de la baza pârtiei Parc. Vineri, 7 ianuarie începând cu ora 17, pe scenă vor urca trupele „Symbol”, „Odyssey”, Ansamblul „Kolomeika”, Ansamblul din Vatra Moldoviţei şi Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Pentru sâmbătă, 8 ianuarie, sunt pregătiţi să evolueze Ansamblul „Dorna Dorului” şi Călin Brătianu, Formaţia Rekord, dar şi tânăra interpretă dorneancă Mădălina Candrea.

„Vrem să oferim localnicilor şi celor din Bazinul Dornelor, care sărbătoresc în aceste zile Boboteaza şi Sf. Ioan, dar şi turiştilor veniţi la noi, care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi, câteva momente muzicale - pop, rock şi muzică populară. Este o ocazie de a ne bucura împreună şi de a sărbători.  Artiştii sunt din zona noastră, a Sucevei, iar în program au fost incluse şi formaţii ucrainene, huţule, tocmai pentru a pune în valoare tradiţiile mai multor etnii. Turiştii au venit în număr mare la Vatra Dornei şi vrem să fim gazde bune aşa cum am fost şi până acum”, a spus primarul Ioan Moraru.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacole în aer liber pe pârtiile din Gura Humorului şi Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Spectacole în aer liber pe pârtiile din Gura Humorului şi Vatra Dornei3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei