Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 ian 2011 - Anul XVI, nr. 1 (4599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Distracţie

Ultimul Revelion petrecut în centrul Sucevei, înainte de reconstrucţia sa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de suceveni au ales să îşi petreacă Revelionul 2011 în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, dansând şi cântând împreună cu formaţiile şi soliştii invitaţi de Primăria Suceava pe scena din faţa Casei de Cultură.

Chiar dacă a fost un Revelion de criză, cu un buget de numai 500.000 de lei, sucevenii au avut parte de distracţie pe muzică de toate genurile, de la muzică pop, cu cei de la Hi-Q, la muzică rock cu trupa Odyssey, precum şi cu nelipsitele concerte de muzică populară.

Vremea a ţinut cu cei care au venit să se distreze în aer liber, temperaturile exterioare fiind suportabile, chiar şi cei care au venit de la început şi au rămas până la finele programului încălzindu-se prin dans.

Spectacolele din seara de Revelion au început de pe la 20.30 şi au durat până după 02.00 dimineaţa, cei care le-au cântat sucevenilor în prima parte a serii fiind trupa Feavers, Angelica Flutur, Marius Zgâianu, Odyssey, Dana Dăncilă, Laura Haidău şi Sorin Filip.

Concertul live al simpaticilor membri ai trupei Hi-Q, în formula originală, cu Dana Nălbaru ca solistă, într-o formă de invidiat, a durat până aproape de miezul nopţii, când în centrul Sucevei s-au adunat aproximativ 15.000 de oameni.

Cu puţin timp înainte de miezul nopţii, la finele concertului oferit de solista de muzică populară Cristina Gheorghiu, prezentatorul Ovidiu Rusu l-a invitat pe scenă pe primarul Sucevei, Ion Lungu, care, pentru al şaptelea Revelion consecutiv, le-a transmis sucevenilor urările tradiţionale de Anul Nou, după care a început numărătoarea inversă, pentru marcarea trecerii în noul an.

Focul de artificii de la miezul nopţii a luminat cerul Sucevei timp de 10 minute, după care distracţia a continuat până dimineaţă, alături de Călin Brăteanu, trupa Intensiv, Gheorghiţă Rotaru şi Alexandru Recolciuc.

 

Revelionul din Centru, suspendat pentru doi ani

Acesta a fost ultimul Revelion organizat în aer liber, pe esplanada din faţa Casei de Cultură, pentru că, odată cu începerea lucrările de realizare a primelor două parcări subterane din municipiu, zona centrală va intra şi într-un program de modernizare, care va dura minim doi ani.

Conducerea municipalităţii sucevene nu vrea să renunţe la Revelionul în aer liber, motiv pentru care, pentru finele acestui an, se caută deja o locaţie potrivită, pe cât posibil tot într-o zonă centrală, care să ofere spaţiu suficient pentru 10.000 – 15.000 de oameni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultimul Revelion petrecut în centrul Sucevei, înainte de reconstrucţia sa.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 9 voturi
Ultimul Revelion petrecut în centrul Sucevei, înainte de reconstrucţia sa1.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Centru trimis de
( 4 ian 2011, 12:37:58
- speram ca odata cu modernizarea centrului orasului sa se incheie si cu aceste oribile manifestari, atit cele din vara, toamna,iarna si cite or mai fi....
se aduna atitia bani din taxe si amenzi, ar face bine primarul nostru sa gaseasca o locatie pt. asa ceva, sunt destule daca ar cauta si sa nu mai transforme centrul in WC.public si piata ca la Veresti sau Itcani,etc....sunt destule.....
Oriunde ar fi locatia, cine are de mers, merge, cine nu, nu se duce nici la 2 pasi de casa.....
Cei care merg in zona industriala , in acele patinoare, locuri de distractie, nu se duc>? se duc toti unde le convine.....
Lasati orasul cu centru , curate, frumoase, sa aiba lumea unde se plimba cu drag ca in anii din urma..........
1.1  RE: Centru trimis de
( 4 ian 2011, 16:49:36
Nu stiu cum sa iti spun da ai o mentalitate tare ingusta.
Poi ar insemna ca Suceava are ceva in plus fatza de marile metropole , unde se fac manifestari de Revelion si altele de vara si toamna cum ai zis tu.
15000 de oameni sunt putini , in centru Berlinului au fost peste 1 milion, s-a facut mizerie, pe urma s-a facut curat, si asta este. Petrecem in rand cu toata lumea si noi, sau te deranjeaza zgomotu, ca tu dormi in noaptea dintre ani, si banuiesc, ca locuiesti chiar in zona. Ha Ha Ha!!!
2.   Rahat trimis de
( 4 ian 2011, 13:59:38
Abia astept vara ca sa fie oprita apa calda. Anul trecut a fost oprita 3 - 4 luni, la fel si in anii trecuti. Sunt curios anul acesta cat timp va fi oprita. Cat despre  ☭ urile care se fac in centru, ma pish pe ele. Cu respect, pentru  ☭ ul de Lungu, la multi ani si un calduros sugi ☭ 

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei