Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 ian 2011 - Anul XVI, nr. 1 (4599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ei muncesc, noi petrecem

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Mulţi Ani!

Urarea e pentru dumneavoastră, cititorii noştri. Le-aş ura şi celor angrenaţi în „fenomen”, dar cred că şi-au urat între ei din toate poziţiile în toate direcţiile, toate cele, astfel încât ale mele nici nu mai încap. Şi, la urma urmei, ce le-aş putea ura? Şi cui? Capilor Mafiei, Naşu’ şi Corleone, ani mulţi de funcţie!? Camarilei lor, adică preşedinţilor de cluburi, prosperitate (când vreo 12 din 18 se gândesc doar la supravieţuire, iar ăilalţi 6 visează tunuri date UEFA prin participare – doar atât, că puncte de unde!? – la cupele europene, de unde să le vină câţiva bănuţi care să mai cumpere vreo doi împiedicaţi de prin Portugalia) când nici un tip de fraudă financiară nu le-a scăpat!? Fotbaliştilor şi antrenorilor performanţă, când singurele performanţe pentru care se pregătesc încă de mici copii sunt fie să ajungă servitori la Becali, fie să dea peste ei vreun dobitoc de arab cu bani pentru care Oli e totuna cu Mourinho, iar Mirel pare chiar fotbalist!? Nu ştiu dacă, luaţi de-a valma, dintre toţi cei angrenaţi în circul ăsta, ar ieşi vreo 10-12 cu care să nu-ţi fie ruşine să fii văzut... Antrenori sunt, oricum i-am răsuci şi învârti, doar doi: Lucescu (ăl’ bătrân, doar nu credeţi că mi-a luat Dumnezeu minţile şi să-l consider tot antrenor şi pe papagalul ăla mic) şi Boloni, hai, trei, cu Dan Petrescu. Despre preşedinţi de club, numai de bine: bine că sunt liberi, bine că nu-i caută Finanţele şi Parchetul, bine că pot lătra cât îi ziulica (da’ şi noaptea!) de lungă pe la toate televiziunile. În privinţa fotbaliştilor, nu-mi amintesc, în ultimii vreo 10 ani, nici o faptă de vitejie: nici o acţiune de povestit nepoţilor, nici un gol memorabil, nimic. Exceptând, desigur, autogolul de mare virtuozitate al lui Bănel. Şi vă rog frumos să nu-mi povestiţi nici de câştigătorul Champions’ League, Chivu, nici de prietenul lui cel mai bun, Mutu, pe care „veşnicul căpitan” al Naţionalei îl vede indispensabil la echipa asta, în timp ce Fiorentina tocmai ce a anunţat că l-ar da şi de pomană... Acu’, că a trecut şi Sf. Vasile, urările (ălea făcute între ei) s-au cam terminat şi ele. Mai sunt cele de Sf. Ion, şi gata. Că tot se termină şi caltaboşii, şi vinul. Petrecerea naţională a fotbalului, cu urări cu tot, e gata. În tot acest timp, ăia care joacă vreo 60-70 de meciuri pe an, au tot jucat. Că asta-i meseria lor. Ştie cineva cu adevărat ce meserie au ai noştri, ăştia de-şi zic fotbalişti?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ei muncesc, noi petrecem.
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ei muncesc, noi petrecem5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei