Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2010 - Anul XV, nr. 290 (4581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Evenimentele săptămânii 9 – 15 decembrie 2010

Police Party la Hollywood

Police Party la club Hollywood în zilele de joi, vineri şi sâmbătă (9,10, 11 decembrie). Cei mai petrecăreţi vor primi carduri VIP şi multe premii!! Rezervări la tel 0755571749.

 

Decorează cu bulina bradul de la Bucovina

Celebrele buline sunt din nou prezente cu surprize la Complexul Comercial Bucovina. Pentru fiecare achiziţie de minim 20 de lei făcută până la data de 21 decembrie, clienţii primesc câte o bulină-ştampilă pe talonul rotund de participare.

Pe data de 21 decembrie, cinci dintre participanţii la tombola campaniei „Decorează cu bulina bradul de la Bucovina” vor fi norocoşii ce vor pleca acasă cu premiile oferite de ALTEX şi Complexul Comercial Bucovina.

 

Expoziţia de fotografie “Peisaj Digital”, semnată Mircea Petrariu

La 30 de ani de la prima fotografie realizată, Mircea Petrariu vă invită să vizitaţi Expoziţia de fotografie “Peisaj Digital” la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, deschisă până pe 17 decembrie.

 O selecţie de 43 de lucrări din perioada digitală a autorului, ce reuşeşte să aducă pe simeze o paletă largă de peisaje: industrial, lacustru, marin, montan, etc, surprinse în toate anotimpurile.

 

Concurs Facebook

Ai o fotografie cu tine la Iulius Mall Suceava? Atunci postează pe wall-ul shopping-mall-ului imaginea preferată şi invită-ţi prietenii să dea “I Like” până pe 12 decembrie 2010! Astfel, cresc şansele de a câştiga premiile zilnice: trei delicioase pizza la Royal Pizza!

 

Târg de obiecte handmade

Între 10 şi 12 decembrie 2010, Iulius Mall reuneşte, în zona Atrium, nu doar negustorii, dar şi artizanii de podoabe şi obiecte de decor meşterite manual, care vă fac unici.

 

Bradul de nota 10

De vineri, 10 decembrie, şi până pe 22 decembrie, 10 licee din Suceava se vor întrece în a decora şi personaliza tot atâţia pomi de Crăciun, care vor fi donaţi în Ajun unor case de copii şi aziluri de bătrâni din Suceava. Donează şi tu de Crăciun pentru mai multe zâmbete!

 

Parada lui Moş Crăciun

Din 12 decembrie şi până în seara de Ajun, Moşi Crăciuni, Crăciuniţe, elfi şi alte personaje ale iernii vor defila prin Iulius Mall. Dansuri şi cântece tematice le vor însoţi paradele, iar fete nespus de frumoase vor împărţi dulciuri copiilor şi cumpărătorilor.

 

Tombola lui Moş Crăciun

De sania moşului care vine la Iulius Mall a fost legat un Volkswagen Polo, iar renii trag din greu miile de premii. Până în seara de Crăciun, la cumpărături de minimum 100 lei, se câştigă zilnic un aparat Home Bread Moulinex, un aparat de gătit cu aburi Philips, un cuptor cu microunde Samsung, 50 cecuri de cumpărături de 10, 30, 50 şi 75 lei la toate magazinele din Iulius Mall, 50 cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi şi 100 sticle Coca Cola de 2,5 litri. Marele premiu al iernii este noul Volkswagen Polo! În 2010, Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!

 

Târgul Cărtureştilor

Până pe 31 decembrie, un deceniu de Cărtureşti este aniversat în librăria din Iulius Mall şi cu un mic târg de cadouri… deştepte!

 

Patinoarul Ice Dream

Patinoarul de la Iulius Mall funcţionează între orele 14 şi 22. O oră şi jumătate pe gheaţă costă 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult, iar cu 5 lei se închiriază ghetele pentru copii/elevi/studenţi şi cu 8 lei cele pentru adulţi.


Ambasada lui Moş Crăciun

În perioada 1-18 decembrie 2010, la Galleria Suceava are loc campania promoţională Ambasada lui Moş Crăciun. Clienţii care în perioada 1-18 decembrie cumpără bunuri de minim 20 lei pot câştiga la tombola din 18 decembrie o combină frigorifică, plasmă Samsung, maşină de spălat, aparat de aer condiţionat, cuptoare cu microunde şi vouchere de cumpărături de 50 lei.


Expoziţie de artă decorativă

Până la sfârşitul acestui an, Galleria Suceava împreună cu Şcoala populară de arte "Ion Irimescu" din Suceava vă invită la o expoziţie de artă decorativă.
Expoziţia aparţine elevilor Şcolii Populare de Arte „Ion Irimescu” şi are aproximativ 30 de lucrări făcute de aceşti elevi sub îndrumarea profesorilor coordonatori Viorica Moruz, Dumitru Rusu, Sorin Baciu şi Mihai Pânzaru-PIM.

Galele dansului Galleria 2010

În perioada 10-12 decembrie 2010, Galleria Suceava vă invită la Galele Dansului Galleria 2010 - parte a Festivalului internaţional de Dans pentru Copii şi Tineri - Dance Winner's Energy 2010, Botoşani-Suceava.
 

Expoziţia de pictură şi grafică “Balcic 2010”

“Balcic 2010” este o expoziţie de pictură şi grafică deschisă până pe 15 decembrie, care cuprinde lucrări ale artiştilor plastici profesionişti Dumitru Bostan, Mihail Gavril, Niculai Moroşan şi Mihail Voicu, cei patru colegi de liceu care, prin evenimentul pe care îl propun iubitorilor de artă din Suceava, vor să continue proiectul „4+1” început anul trecut în octombrie.

 

Campania “Dăruieşte un Crăciun”

În perioada 22 noiembrie – 22 decembrie 2010 Fundaţia „Comunia” şi Shopping City Suceava vă invită să vă alăturaţi Campaniei „Dăruieşte un Crăciun”.

Pregăteşte un cadou (sau mai multe) de mărimea unei cutii de pantofi, frumos împachetat.

Donaţiile se pot face la standurile Fundaţiei Comunia din Shopping City Suceava sau la sediul din Str. Mirăuţi, nr. 24 A, în fiecare zi de luni până sâmbătă între orele 8 – 20.

Pentru detalii ne puteţi contacta telefonic la numerele: 0230/512370 sau 0740581282 şi pe email la office@comunia.ro.

 

 

Joi 9 decembrie 2010

Petrecere Romanian Retro

Petrecere Marca Padrino - ROMANIAN RETRO PARTY. Încercăm să vă ducem în anii 90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hit-uri românesti din acele vremuri - Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească cu reducere de 15% după ora 24. Rezervări la 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Expoziţia „Eikon, Simbolon, Eidolon”

La galeria de la etajul Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” din municipiul Suceava se deschide joi, 9 decembrie a.c., la ora 13:00, Expoziţia-instalaţie de icoane „Eikon, Simbolon, Eidolon” („Icoană, Simbol, Idol”), realizată de preotul Emilian Gavrilean, de la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, din Gura Humorului.

 

Vernisaj Expoziţie de pictură

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” din municipiul Suceava se deschide joi, 9 decembrie a.c., la ora 16:00, expoziţia de pictură a artistului plastic Mihai Ferbei.

 

Conferinţa „Românii, între compromis şi Hristos”

Asociaţia Bucovina Profundă şi Gruparea AXA organizează astăzi, 9 decembrie a.c. , la ora 19:00, în Sala Mică a Casei de Cultură din municipiul Suceava, conferinţa cu genericul „Românii între compromis şi Hristos”.

Conferinţa va fi susţinută de maica Ecaterina Fermo şi Mugur Vasiliu, cercetător în antropologie culturală, membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei pentru Cultură şi Ortodoxie.

 

A.S.U.S. PARTY ON! în Club Babylon

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

 

Playground Cărtureşti

În fiecare joi, de la ora 17.30, librăria Cărtureşti din Iulius Mall se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. Poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

 

 

Vineri 10 decembrie 2010

 

Start la Vinerea petrecăreaţă la Hollywood!!

Vineri – 10 decembrie, dăm startul la o petrecere incendiară în care toţi clienţii vor primi shoturi din partea casei, cei mai petrecăreţi sticle de vodkă Finlandia şi carduri VIP!! Nu pierde cel mai tare weekend la Hollywood!!

 

Layd`s Night la Padrino

Vineri seara este Ladies Night! Padrino face cinste cu cate un cocteil din partea casei pentru primele 50 de doamne/domnişoare începând cu ora 22.30.Petrecem pe cea mai bună muzică de pub din oraş alături de DJ Verony. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Concert trupa Zări la Folklung

Vineri , de la ora 21.00, în pubul boem La Fierărie, în cadrul Festivalului Concurs de Muzică FolkFolklungva concerta trupa ZĂRI, invitatul serii fiind Bogdan Dumitraş, iar gazda Adrian Bezna. Preţ de intrare 5 lei, donaţie către fondul de premiere al festivalului. Rezervări la 0771 262 251

 

Workshop „Acasă, în Bucovina, de Crăciun”

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Şcoala cu clasele I - VIII Nr. 3 Suceava, Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Iaşi şi Librăriile Alexandria organizează vineri, 10 decembrie a.c., la ora 12:00, în amfiteatrul Şcolii Nr. 3, workshopul cu tema „Acasă, în Bucovina, de Crăciun”. Coordonatori - scriitoarea Angela Furtună, prof. Silvia Bencu şi prof. Sidonia Apetrei.

 

 

Sâmbătă 11 decembrie 2010

Winter Fashion Show & Concert Direcţia 5

Eleganţă, rafinament şi strălucire, ţinuta perfectă pentru seara de Crăciun sau Revelion, toate la Winter Fashion Show, sâmbătă, 11 decembrie, începând cu ora 18:00, într-o prezentare de modă pentru cei mici, damă şi bărbaţi.

În aşteptarea Sărbătorilor de Iarnă, Shopping City Suceava vă oferă în dar un concert extraordinar Direcţia 5.

 

Addicted to weekend party!

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, sâmbătă şi duminică, în cadrul programului Addicted to weekend party!
Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor!

Rezervări şi informaţii la : +4 0758 536 725
 

Concert rock Rava

Sâmbătă, de la ora 21.00concert rock RAVA, cu intrare liberă, în pubul boem La Fierărie. Rezervări la 0771 262 251

 

DJ Andy Morehouse

Te aşteptăm sâmbătă în Office`s Club să-l asculţi pe unul dintre cei mai vechi DJ al României, veteranul Andy Morehouse. Rezervări la 0735168111.

 

Campionat de bowling, tenis de masă şi biliard

Sâmbătă, 11 decembrie 2010, de la ora 11, în Club Strikers din Iulius Mall începe campionatul de bowling, tenis de masă şi biliard. Înscrierea nu ţine cont de vârstă, costă 5 lei şi se face în aceeaşi zi, începând cu ora 10.30.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Sâmbătă, 11 decembrie 2010, de la ora 12, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Spiriduşii Moşului la Shopping City Suceava (teatru de păpuşi şi atelier de iarnă)

Cei mici sunt aşteptaţi sâmbăta, pe 11 şi 18 decembrie, începând cu ora 11:00, la City Gallery din Shopping City Suceava, la teatru de păpuşi şi ateliere de iarnă. Spiriduşii Moşului vor confecţiona decoraţiuni de iarnă, iar 20 dintre aceştia vor merge la Pensiunea Cai de Vis din jud. Botoşani, unde vor vizita ferma de animale, vor gusta produse bio şi se vor întâlni cu Moş Crăciun. Pe lângă distracţie, copiii vor primi premii din partea Carrefour şi reviste Cutezătorii.

 

Suceava Citeşte – cel mai important proiect de implicare socială din Suceava

Alexandria Librării împreună cu Shopping City Suceava organizează cel mai important proiect de implicare socială din Suceava - Lecturi Urbane. Suceava Citeşte. Proiectul are ca obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii.

Pe 11 decembrie 2010, la ora 14.00, îţi dăm întâlnire la Shopping City Suceava. O întâlnire cu cartea, o întâlnire cu lectura. Până atunci sperăm să strângem câteva sute de cărţi pe care să le oferim celor prezenţi. Suceava citeşte este o poveste despre oameni şi despre cărţi. Scopul nostru este ca timp de două-trei ore citim împreună. Citeşte şi dă mai departe ! Este sloganul şi crezul nostru. Pentru ca lectura să nu mai fie considerată un lux în România anului 2010.

 

 

Duminică 12 decembrie 2010

Teatru de păpuşi “Puppet”

Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, duminică, 12 decembrie, de la ora 12, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

Recital de Colinde

De la ora 14.00, pe scena de la etajul Iulius Mall, recital de colinde – Grupul Folcloric “Datina” din cadrul Societăţii Culturale “Ştefan cel Mare” Baia.

 

 

Marţi 14 decembrie 2010

Festivitate de premiere concurs “Apa Înseamnă Viaţă”

ACETSA Suceava, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, organizează festivitatea de premiere a elevilor participanţi în cadrul Proiectului Educaţional “Apa Înseamnă Viaţă”, Ediţia 2010.

Festivitatea de premiere va avea loc la Iulius Mall, la etaj, în data de 14 decembrie 2010, unde va fi susţinut un program artistic.

Copiii vor fi răsplătiţi la finalul proiectului cu enciclopedii, cărţi, filme documentare pe suport DVD, şepci, pixuri şi tricouri.

 

Marţea veselă

Ai auzit de marţea veselă la Padrino? Marţi, de la ora 18.00, te aşteptăm şi pe tine cu pian live, saxo& party la maxim. Rezervări la 0742365859 www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei