Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2010 - Anul XV, nr. 290 (4581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Casă nouă

Evidenţa Populaţiei Suceava se mută la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de evidenţă a populaţiei de la Primăria Suceava se va muta, cel mai probabil, de la 1 ianuarie 2011, la Iulius Mall, într-un spaţiu pus la dispoziţie gratuit pentru municipalitate.

Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că imobilul în care funcţionează acum acest serviciu, cu zece angajaţi, este unul insalubru, o clădire în care „oamenii lucrează printre şobolani”.

Lungu a arătat că, în ultimii ani, şeful serviciului, comisar Maricel Caba, a făcut mai multe referate în care a solicitat fie modernizarea fostului sediu al Poliţiei Circulaţiei, de pe strada Oituz, fie mutarea într-un spaţiu adecvat desfăşurării activităţii. Potrivit primarului, administraţia locală a făcut mai multe demersuri pentru transferul clădirii din proprietatea Ministerului Administraţiei şi Internelor în cea a Consiliului Local, dar fără succes.

„În 2006-2007, în vremurile mai bune, ca să spun aşa, în vechiul ministeriat al domnului Blaga, ne-am adresat la MAI să preluăm clădirea. Astăzi ar trebui cel puţin un milion de euro ca s-o faci cum trebuie şi asta nu se poate întâmpla cât nu este în proprietatea primăriei”, a afirmat Lungu.

El a mai spus că a discutat cu acţionarii despre posibilitatea mutării la Iulius Mall şi aceştia au fost de acord, iar la şedinţa de Consiliu Local de joi, 16 decembrie a.c., va veni în faţa deliberativului local cu un proiect de hotărâre pe această temă. „Va fi un spaţiu mare, aerisit, pe care Iulius Mall ni-l pune la dispoziţie gratuit”, a spus Lungu.

În ceea ce priveşte opţiunea pentru Mall, primarul a spus că „avem o obligaţie morală faţă de Iulius Mall, pentru că ne-au făcut un mare serviciu: au salubrizat o zonă care era sinistră şi trebuie să-i sprijinim şi noi dacă putem”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evidenţa Populaţiei Suceava se mută la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Evidenţa Populaţiei Suceava se mută la Iulius Mall5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cu asa conducator trimis de
( 9 dec 2010, 21:48:59
mai lasa-ne impace cu asa zisele "predictii" nostradasieme ca esti de toata jena cu ggosile pe carele vinzi populatiei.
asa ai zis si cu podul de la burdujeni cand de la bun inceput s-a stabilit ca lucrarile de consolidare se vor face in 2011.
mai lasa-ne in pace si dute la tine acasa.
1.1  RE: Cu asa conducator trimis de
(10 dec 2010, 09:34:24
MARIUSELULE DACA NU ESTI T......IT ATUNCI EST P...T DE ABINELEA. NU ESTI IN TEMA CU NIMIC DAR COMENTEZI CA SA TE AFLI IN TREABA. OPRESTE-TE CA NU-TI STA BINE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei