Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2010 - Anul XV, nr. 290 (4581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petrecere în aer liber

Revelion în centrul Sucevei, cu Hi-Q, Intensiv şi Odissey

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii sunt invitaţi şi anul acesta să îşi petreacă Revelionul în aer liber, în centrul municipiului, iar pentru ca distracţia să fie asigurată, ei vor avea parte de muzică pentru toate gusturile, de la muzică uşoară, la muzică rock şi populară.

Muzica uşoară va fi asigurată de formaţia Hi-Q, care a demonstrat în numeroase rânduri că ştie să facă atmosferă, Mary şi trupa Intensiv, în vreme ce membrii trupei sucevene Odissey vor încânta publicul cu piese rock.

Primarul Ion Lungu, care i-a invitat pe suceveni să vină să se distreze împreună în Centru, i-a asigurat pe iubitorii muzicii populare că vor avea parte de un spectacol frumos şi antrenant, printre artiştii invitaţi numărându-se Margareta Clipa, Cristina Gheorghiu, Angelica Flutur, Călin Brătianu, Alexandru Recolciuc, Marius Zgăianu, Dana Dăncilă şi George Finiş.

Revelionul va începe la ora 21.00, la ora 24.00 cerul Sucevei va fi luminat de un foc de artificii, iar distracţia se va încheia abia pe la 2.00-3.00 dimineaţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revelion în centrul Sucevei, cu Hi-Q, Intensiv şi Odissey.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Revelion în centrul Sucevei, cu Hi-Q, Intensiv şi Odissey5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
( 9 dec 2010, 12:44:48
In primul rand Odissey se scrie Odyssey,2 ei canta folk nu rock,3Hi-q au avut 2 hit-uri de raha* care nu mai au nici o legatura cu muzica de azi,nu cred ca o sa fie cineva incantat,primii bani publici cheltuiti pe anul asta fara folos.Domnul primar nu iti cere nimeni sa aduci trupe de renume la nivel international,dar nici nu iti cere nimeni bataie de joc.
2.   Dar noroiul? trimis de
( 9 dec 2010, 16:26:34
Nu cred ca e important cine vine, pt ca daca vremea se mentine asa, noroiul din centru va face imposibila tinerea unei petreceri in strada. Bag seama ca dl. primar nu s-a mai dus de mult prin centru, sa vada ce e pe acolo.
3.   Ff trimis de
(10 dec 2010, 09:54:44
Aducetil si pe Guta pe baiatul de aur,pe salam,pe mama dracului si mai gasiti voi niste behaitori si va fi tare frumos,sarbatori fericite.
4.   Mocirla noului megalopolis sucevean trimis de
(11 dec 2010, 19:53:44
Aduceti odata cu noul an,un primar adevarat in acest oras distrus ! Cat despre trupe,prefer pe DJ Flutur,DJ Lungu ptr o sorcoveala presarata cu o "salata de gogosele electorale",de minciunele trecute in abureala traditionala sub care suntem de vreo 6 ani. Aho,aho ! Ohohoooo,huuuuuuuuuu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei