Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2010 - Anul XV, nr. 290 (4581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Examen la final

Funcţii de conducere în instanţe şi parchete, ocupate prin concurs

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Examenele pentru ocuparea unor funcţii de conducere la instanţele şi parchetele sucevene s-au finalizat zilele trecute. În majoritatea cazurilor numele câştigătorilor este clar, dar există şi o excepţie.

Este vorba de funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Aici au candidat doi procurori, care sunt departajaţi de doar 0,06 puncte, iar o eventuală contestaţie ar putea schimba ordinea actuală. Luminiţa Elena Ailoae are o medie de 8,99 după cumularea notelor de la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane, respectiv proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere. Celălalt candidat, Lucian Stănescu, a obţinut o medie de 8,93, aşa încât rezultatul este pe muchie de cuţit. Tot la parchete au mai existat doi candidaţi. Daniela Iuliana Lămăşanu are o medie de 9,55 şi nu mai are emoţii pentru obţinerea postului de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, iar Mirela Dohotar va deveni prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, cu o medie de 8,37.

La judecători, marele pierdant este Gheorghe Onofreiciuc Dranca. Acesta a candidat atât pentru postul de preşedinte, cât şi de vicepreşedinte al Judecătoriei Rădăuţi, fiind depăşit în ambele situaţii de alţi concurenţi. Funcţia de preşedinte al Judecătoriei Rădăuţi va fi ocupată de Lavinia Văcărean, care a obţinut o medie de 8,87 la cele două probe, faţă de 7,86, cu cât a fost notat contracandidatul ei. Vicepreşedinte va fi Dorina Cristina Nicoară, care, cu o medie de 8,76, l-a devansat pe acelaşi Gheorghe Onofreiciuc Dranca, notat cu o medie de 7,94.

Pentru postul de vicepreşedinte al Curţii de Apel Suceava a existat un singur candidat, Maria Andrieş, care a obţinut cea mai mare medie dintre magistraţii suceveni care au participat la acest concurs, respectiv 9,86.

Şi postul de preşedinte al Judecătoriei Gura Humorului va avea un titular în persoana lui Gherasim Baboi, a cărui medie a notelor a fost de 8,55.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Funcţii de conducere în instanţe şi parchete, ocupate prin concurs.
 Vizualizări articol: 1619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Funcţii de conducere în instanţe şi parchete, ocupate prin concurs0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei