Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2010 - Anul XV, nr. 290 (4581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Paturi libere

Acuzaţi că vindeau etnobotanice şi droguri, scoşi din celule de judecători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cristina Boschi (42 de ani), proprietara magazinului de pompe funebre din municipiul Fălticeni în care, susţin oamenii legii, se vindeau etnobotanice, unele dintre produse conţinând substanţe interzise de pe lista drogurilor de mare risc, şi „distribuitorul” acesteia pe zona Rădăuţi, Mariana Florentina Dumitrescu (51 de ani), au mari şanse să-şi petreacă Crăciunul acasă, după aproape două luni petrecute în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ieri, magistraţii Tribunalului Suceava au admis cererile celor două de revocare a măsurii de arestare preventivă, lăsându-le în libertate cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Şanse mari să-şi petreacă sărbătorile acasă are şi celălalt inculpat în acest dosar, Ionuţ Marius Ciubotariu (23 de ani), din Fălticeni, cel care a vândut pentru o perioadă etnobotanice în magazinul de pompe funebre al Cristinei Boschi şi care, la mijlocul lui octombrie a.c., a fost prins la Rădăuţi vânzând prafuri periculoase la uşa apartamentului celeilalte inculpate, Mariana Florentina Dumitrescu, care era plecată din localitate în acele zile.

Deşi nu a depus cerere de revocare a măsurii de arestare preventivă, ca şi celelalte inculpate în dosar, Ciubotariu are şanse să iasă de după gratii pentru că, tot ieri, Tribunalul Suceava a respins cererea de prelungire a arestării preventive în cazul celor trei.

Procurorii anchetatori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Suceava au declarat recurs, aşteptând acum decizia magistraţilor Curţii de Apel Suceava.

Boschi, Ciubotariu şi Dumitrescu au fost arestaţi preventiv după ce în multe pliculeţe cu etnobotanice, pe care cei trei le comercializau, au fost găsite substanţe interzise, considerate droguri de risc şi de mare risc.

Povestea e cu atât mai interesantă cu cât Cristina Boschi îşi testa singură produsele şi chiar le combina între ele pentru a obţine noi prafuri.

 

„Pescarul” de cannabis, liberat şi el din arestul poliţiei

Un alt tânăr acuzat de deţinere şi vânzare de droguri de risc, fără drept, a fost scos de judecători din celula în care era închis de aproape trei săptămâni.

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au admis, ieri, în recurs, cererea de liberare provizorie sub control judiciar făcută de Ionuţ Alexandru Albu (22 de ani), alias „Buton”, din municipiul Fălticeni.

Albu a fost arestat pe 18 noiembrie a.c. alături de Rudi Moldovanu, un tânăr tot de 22 de ani, din Fălticeni. Acesta din urmă, susţin anchetatorii, i-a vândut de nu mai puţin de şapte ori droguri (cannabis şi haşiş) unui poliţist sub acoperire.

La una dintre tranzacţii (n.r.- pe 29 septembrie a.c.), susţin anchetatorii, Rudi Moldovanu a cumpărat 1,1 grame de cannabis de la amicul său, Ionuţ Alexandru Albu, contra sumei de 50 de lei.

În apartamentul în care locuia Alexandru Ionuţ Albu, ofiţerii antidrog au găsit la percheziţii o râşniţă de tocat cannabisul cu mai multe fragmente din această substanţă.

În faţa procurorilor DIICOT, „Buton” a declarat că cele 1,1 grame de cannabis vândute lui Rudi Moldovanu pe 29 septembrie a.c. proveneau de la nişte cânepă pe care ar fi găsit-o întâmplător când a fost la pescuit în zonă Leucuşeşti.

În privinţa fragmentelor vegetale de cannabis, „Buton” a declarat că le are de mai mult timp şi că sunt resturi rămase după măcinarea a diferite cantităţi de cannabis pe care le cumpărase anterior din Iaşi.

Dacă Ionuţ Alexandru Albu va fi de Crăciun acasă, celălalt tânăr, Rudi Moldovanu, rămâne în continuare în spatele gratiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acuzaţi că vindeau etnobotanice şi droguri, scoşi din celule de judecători.
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Acuzaţi că vindeau etnobotanice şi droguri, scoşi din celule de judecători5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Diletanti trimis de
( 9 dec 2010, 11:57:11
Sergiu Rusu, pari mai degraba un distrubuitor de flyere decat jurnalist cand citesc art asta. Nu judecatorii i-au eliberat propriu-zis pe astia, ci Procedura Penala. Informeaza-te cu privire la Arestarea preventiva, in ce conditii se recurge la aceasta masura si cand expira. Senzationistule
2.   Termen de expirare trimis de
( 9 dec 2010, 13:08:08
are termen de expirare arestarea preventiva?! ce tare! sirjerkalot, te cam aprinzi. pai judecatorii au decis, nu? si nu am citit ca ar fi de rau sau de bine, doar se prezinta niste decizii ale judecatorilor, ca doar nu ale procedurii penale.
Sa inteleg ca daca vinzi droguri disimulate in etnobotanice, arestarea preventiva expira dupa o luna si jumatate, daca vinzi cannabis dupa trei saptaman?!
Asa deci....
2.1  RE: Termen de expirare trimis de
( 9 dec 2010, 13:51:46
Daca habar nu ai despre ce se vorbeste (si se vede), de ce obosesti tastele alea degeaba?
3.   Absenti la lectiile de marketing trimis de
( 9 dec 2010, 13:24:19
...cand o sa intelegeti ca toata "clica" e doar o echipa de marketing care lucreaza de zor, dupa o strategie bine pusa la punct,la asigurarea clientelei de viitor a firmei de pompe funebre.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei