Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 nov 2010 - Anul XV, nr. 277 (4568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prin magazine

La cumpărături, cu bonuri de masă falsificate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din municipiul Suceava au fost trimişi în judecată, zilele trecute, fiind acuzaţi că au falsificat mai multe bonuri de masă, cu ajutorul unui calculator, un scanner şi o imprimantă, şi au instigat şi alţi tineri să meargă la cumpărături prin magazine.

Andrei Andriucă (22 de ani), zis „Portocală”, şi Mihai-Gabriel Handragel (26 de ani) au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la uz de fals şi instigare la înşelăciune (Andriucă), respectiv complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi înşelăciune.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, faptele celor doi s-au petrecut spre sfârşitul lui 2008, când cei doi inculpaţi s-au hotărât să falsifice bonuri de masă.

Andrei Andriucă, se arată în actul de sesizare a instanţei, a cumpărat de la o cunoştinţă un bon de masă în valoare nominală de 10 lei, după modelul căruia au creat, acasă, în faţa calculatorului, o matriţă din care au scos alte zeci de bonuri.

Cu bonurile falsificate, Handragel şi alţi tineri din anturajul lor au plecat la cumpărături, încercându-şi norocul la mai multe societăţi de pe raza municipiului Suceava.

La unele magazine, culmea, le-a mers şi au reuşit să plece cu produse, lăsând în schimb bonurile falsificate.

Din păcate pentru ei, au fost şi vânzători care s-au prins de măgăria pe care tinerii încercau să o pună la cale.

Aşa s-a întâmplat când vânzătoarea unui magazin non-stop din cartierul Burdujeni şi-a dat seama că cele opt bonuri pe care le-a primit de la doi amici de-ai inculpaţilor sunt falsificate şi a anunţat poliţia.

Aşa-zişii cumpărători au abandonat produsele şi au fugit, însă, ulterior, au fost identificaţi atât cei doi, cât şi restul grupului, după imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

În urma anchetei poliţiştilor, s-au găsit nu mai puţin de 21 de bonuri falsificate amplasate la societăţi din municipiul Suceava.

Doar Andriucă şi Handragel au fost trimişi în judecată, restul tinerilor scăpând doar cu o sancţiune administrativă (avertisment, respectiv 1000 de lei amendă).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La cumpărături, cu bonuri de masă falsificate.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La cumpărături, cu bonuri de masă falsificate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei