Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 nov 2010 - Anul XV, nr. 277 (4568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lunea plină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru prima dată în toamna aceasta, Liga Campionilor şi Liga Europa se despart. Culmea, chiar înaintea confruntării din campionat dintre singurele noastre reprezentante europene, CFR Cluj şi Steaua! Teoretic, avantaj pentru Steaua, care, jucând abia săptămâna viitoare cu Liverpool, se va putea concentra pe meciul cu echipa clujeană. Pe lângă recuperarea de după meciul cu Basel, CFR va trebui să treacă şi peste disconfortul a două deplasări, nici unul dintre cele două meciuri nejucându-se în Gruia. Meciul cu Steaua va avea loc chiar în ultima etapă a turului, dar nu şi a sezonului, deoarece încă două etape din retur se vor mai juca în acest an, deşi la vară nu va fi nici un turneu final (şi chiar dacă ar fi, ce treabă avem noi cu calificările?!). Postura delicată a ambelor echipe nu permite un eşec niciuneia. Amuzantă a fost reacţia lui Gigi Becali din urmă cu două etape, când, fiind informat că CFR câştigase la Bistriţa, a spus că nu-l interesează, „ce, io cu CFR mă lupt?”, pentru ca apoi să i se lungească faţa când i s-a comunicat că Steaua tocmai fusese depăşită în clasament de clujeni! Între timp situaţia s-a contrabalansat, dar, tot privind în sus la Oţelul, cel mai mediatizat om de la Steaua până la descălecarea lui Emem s-a cam împiedicat de adversari mai tereştri.

Tot etapa viitoare va fi interesant de văzut dacă Poli rămâne neprihănită şi după deplasarea în Groapă. Dar oricum s-ar termina confruntările la vârf din decembrie, rezultatele lucrează în favoarea Oţelului Galaţi, un lider răsfăţat cu un program lejer, de vară. Totuşi Dorinel ar face bine să-şi menţină mânjii în galop, pentru că astfel de meciuri sunt cu dus şi-ntors, la precedentul meci acasă tocmai Brăneştiul făcându-le bucata.

Bineînţeles, meciurile de weekend nu pot însemna decât tranziţia către Barcelona-Real, derby care se joacă luni, ca să ţină toată săptămâna, pesemne. Odată cu articolul de faţă se încheie şi meciul de la Turneul Campionilor în care Federer l-a demolat pe Murray. Poate, pe lângă Barca-Real, vom avea parte şi de o finală Federer-Nadal!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lunea plină.
 Vizualizări articol: 847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lunea plină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei