Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 nov 2010 - Anul XV, nr. 265 (4556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accident

A zburat cu maşina în şanţ şi s-a răsturnat de mai multe ori, din cauza vitezei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 29 de ani a trecut prin cumpăna vieţii după ce a scăpat maşina de sub control într-o curbă şi, după ce a izbit un indicator rutier şi un mal de pământ, a zburat în jur de 15 metri, răsturnându-se de mai multe ori. Din  fericire, şoferul a fost scos viu şi nevătămat din maşina foarte şifonată. Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe DN 2 E, într-o curbă deosebit de periculoasă, aflată în apropiere de intrarea în comuna Rădăşeni.

Şoferul implicat în accident, Mihai C., domiciliat în comuna ieşeană Răducăneni, conducea un autoturism Alfa Romeo şi, conform propriilor declaraţii date la poliţie, a intrat în depăşirea unui tir, iar la revenirea pe carosabil nu şi-a mai putut stăpâni maşina. Poliţiştii au stabilit că acesta circula cu viteză excesivă şi, la revenirea din depăşire, în curbă, a ieşit cu roata în afara şoselei, pe sensul său de mers. A fost momentul în care a scăpat maşina de sub control, aceasta ajungând pe contrasens şi apoi răsturnându-se în afara drumului, după impactul cu stâlpul şi malul de pământ.

La faţa locului a fost chemat un echipaj de „Descarcerare” al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care l-a scos pe şofer din interiorul maşinii. Deşi autoturismul Alfa Romeo a fost avariat serios chiar în zona conducătorului auto, acesta nu a păţit nimic, medicii de la Spitalul Municipal Fălticeni stabilind că nu este necesară internarea sa. Foarte probabil, au subliniat poliţiştii anchetatori, pe lângă şansă, şoferul a fost salvat şi de centura de siguranţă.

El a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A zburat cu maşina în şanţ şi s-a răsturnat de mai multe ori, din cauza vitezei.
 Vizualizări articol: 2996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A zburat cu maşina în şanţ şi s-a răsturnat de mai multe ori, din cauza vitezei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei