Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 nov 2010 - Anul XV, nr. 265 (4556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Care pe care

Flutur acuză opoziţia de hărţuire

Miercuri, 10 Noiembrie 2010 (17:03:17)

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur apreciază că insistenţa cu care opoziţia, în principal PSD, cere demisia Robertei Anastase de la preşedinţia Camerei Deputaţilor este hărţuire. Liderul PDL este indignat că PSD „vrea să facă agenda” puterii şi crede că atitudinea social-democraţilor este generată de faptul că nu s-au obişnuit nici acum cu ideea că anul trecut au pierdut alegerile prezidenţiale. „Opoziţia, cu protagonist principal PSD, încercă să facă agenda. Se trezesc în plină campanie electorală. A trecut un an de când au pierdut alegerile şi văd că tot încearcă să impună o anumită agendă. Responsabilitate înseamnă să ne aşezăm la masă şi Parlamentul să legifereze, să dăm drumul la legea bugetului de stat. Dacă PSD doreşte mai mult astfel de hărţuiri, este treaba lui. Mie mi se pare imaturitate politică această fugă periodică de la serviciu. Ei nu s-au acomodat cu pierderea alegerilor din 2009. Să hărţuieşti şi să impui nu se poate. Mai urmează să întrebăm pe cine să punem, după teoria domnului Ponta şi a celorlalţi”, a declarat, miercuri, în conferinţă de presă, Gheorghe Flutur. 
În opinia lui, PSD „nu mai recunoaşte nimic din statul de drept”, prin absenţa de la consultările cu preşedintele României şi de la şedinţele prezidate de Roberta Anastase la Camera Deputaţilor. „Îşi construiesc o Românie paralelă şi cred ei că asta este soluţia. Eu nu cred. E un joc care, după părerea mea, înseamnă hărţuire”, a afirmat Gheorghe Flutur, care a adăugat că trebuie perfectat sistemul de vot în Parlament „ca să nu mai fie nici un fel de discuţii şi interpretare”. Liderul democrat-liberal consideră că puterea şi opoziţia trebuie să stea la masă şi să discute, nu „să pîrjolim şi otrăvim fântânile, cum face PSD astăzi doar de dragul de a mai creşte în sondaje cumpărate de ei”. „Să se apuce de treabă şi să parlamenteze până n-or mai putea. 
Fugind de la serviciu pe la barurile din Parlament nu vor găsi cei din PSD soluţii”, a mai afirmat Flutur. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur acuză opoziţia de hărţuire.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur acuză opoziţia de hărţuire1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   I s/a ridicat degetul trimis de
(11 nov 2010, 02:29:19
hartuita ,hartuita dar Robertei place foarte mult după cum se vede de nu și da demisia.nu stiu ce treaba are fluturele portocaliu din suceava cu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei