Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 nov 2010 - Anul XV, nr. 265 (4556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un semnal la adresa părinţilor!

Toţi părinţi îşi iubesc copiii şi fiecare este mândru de odrasla lui, aşa cum e şi normal. De mici copiii sunt învăţaţi să aibă tot ce este mai bun , fără să facă mai nimic în schimb. Încă din primi anii de şcoală , educaţia copilului trebuie corectată, de aceea e bine ca măcar unul dintre părinţi să se ocupe de acest aspect. Având în vedere că trăim în secolul vitezei, de cele mai multe ori facem o parte din lucruri pe fugă, iar celelalte le lăsăm pe mâine şi, din cauza problemelor…, ajungem să uităm şi de propriul copil, care are nevoie de cineva cu care să comunice . Timpurile pe care le trăim sunt dificile, şi de foarte multe ori părinţii se axează doar pe lucrurile materiale care îi trebuiesc copilului, şi anume să aibă hrană, îmbrăcăminte, rechizite etc. şi mai puţin pe educaţia lui, având în vedere că o parte din ei cred că şcoala are datoria pentru educarea copiilor. Plecaţi de dimineaţă până seara la muncă, pentru a oferi “ceva mai bun” copilului, părinţii uită complet că tentaţiile şi influenţele de astăzi sunt mult mai puternice faţă de vremea când erau ei copii.

Am asistat la o scenă groaznică făcută unui băiat de vreo 12 ani (lângă apropierea locuinţei mele), pe un teren din curtea unei şcoli. Un grup de băieţi încercau să–l mai bage o dată pe băiat într-un buncăr, în afara faptului că îl îmbrânceau. Deşi aparent, mi s-a părut o glumă, văzând lacrimile şi rugăminţile băiatului de a fi lăsat în pace, mi-am dat seama că acel copil trăia o dramă… în acele momente. Nu am putut să mă abţin, aşa că am intervenit imediat ce mi-am dat seama ce se întâmplă. Acel băiat a luat-o la fugă bucuros, văzând că l-am scăpat din mâna altor copii. Răutatea cu care se comportau faţă de acel copil m-au marcat pe mine, ca adult! Apoi ca să aflu, dintr-o pură coincidenţă, că unii dintre acei copii bătăuşi consumă alcool şi tutun în propria casă, fără ştirea părinţilor, bineînţeles.

Când vine de la şcoală, copilul respectiv îşi ia acei presupuşi ”prieteni” şi îi cheamă la el acasă, unde fac lucruri care te îngrozesc. În afara faptului că au un comportament foarte vulgar, ei îşi spun “şmecherii de cartier”. Mai nou am văzut că iau şi bani, spun ei “taxa” pentru a intra în şcoală.

E groaznic ce se întâmplă în şcoli şi în viaţa copiilor, care vor conduce într-o zi România! Nu ştiu cum părinţii pot trece aşa fără să se intereseze de copilul lor, poate are probleme şi nu poate să destăinuie ce are pe suflet, mai ales că vede că nici unul dintre părinţi nu are timp niciodată de el.

Şi apoi ajungem să ne mirăm de faptul că ajunge mare şi o ia pe calea greşită. Începe să facă fel şi fel de nenorociri care ne şochează. Copiii ajung să facă ce văd la părinţii, poate chiar mai rău.

Eu încă nu sunt mamă, dar cred că m-ar durea enorm de tare să aflu lucruri despre copilul meu, pe care el nu a avut curaj niciodată să mi le spună. Dar nu ştiu cum gândesc majoritatea mamelor, dar eu în locul lor m-aş întreba ce face copilul în lipsa mea, ce face la şcoală etc.

Puţini sunt acei părinţi care mai sădesc în inima unui copil credinţa în Dumnezeu. Ar trebui învăţaţi de mici, cine este Dumnezeu, cum să fie mai buni, iar în timpul liber să mai spună câte o rugăciune. Dacă vor continua aşa, iar părinţii nu vor lua atitudine, vai fi şi amar de noi, de vremurile ce vor urma.

Haideţi să ajutăm copiii să fie copii în adevăratul sens al cuvântului, copii… cum eram noi odată… cu sufletul curat !

Ana-Maria MĂRGINEAN

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un semnal la adresa părinţilor!.
 Vizualizări articol: 1193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 30 voturi
Un semnal la adresa părinţilor!4.6530

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INCREDIBIL !!! trimis de
(10 nov 2010, 11:57:13
In asemenea timpuri, cand 90% din Romania e hipnotizata de Dan Diaconescu si saliveaza la citind Cancan, cineva se mai gandeste si la viitorul tarii, la copii nostri care de fapt sunt cea mai mare comoara a oricariu om... Felicitari Ana-Maria si mai asteptam si altele. Poate unii, macar citind asa ceva isi vor trage un semnal de alarma. Copilul nu il faci si il abandonezi in fata TV-ului sau in Cartier. Daca am face asa si in agricultura, am fi satui acum de mancat spini si urzici...
2.   Da, teribil de emotionant trimis de
(10 nov 2010, 12:19:52
Felicitari d-soara cu tricou playboy pe dedesupt: ai descoperit ca de fapt lumea nu e din vata de zahar roz, inimioare, printese si animale pufoase care se prind in hora cu tine cand va intalniti pe strada, cantand veseli si fericiti. Daca tu asa erai cand ai fost mica, inseamna ca ai avut un soc imens cand ti-ai dat seama ca nu e asa. Te rog sa ne mai scrii si dupa ce ai sa devii mama, sa vedem cum a mers.
3.   Poate din nestiinta trimis de
(10 nov 2010, 13:01:53
multi tineri sau varsnici nu stiu toate semnele sau anscrisurile,ce semnifica si cumpara bluza sau tricoul pentru c-ai place.poate ca d-soara n-a fost intentionta
4.   Pt invidiosi si rautaciosi trimis de
(10 nov 2010, 13:10:58
da..am patit si eu asa cu un tricou..dar eu stiam ca se judeca ceea ce scrie nu ceea haine vestimentare are. !!..ca doar scuzati..nu e in curul gol...si daca era intradevar la moda si voia sa iasa in evidenta NU il purta pe dedesubt ci pe desupra sa vada toata lumea.BRAVO Ana-Maria este ft bun articolul.Nu baga in seama invidiosi si rautatciosi .Normal ca e usor sa se ia de maieu decat sa vina cu argumente sa te contrazica la ceea ce ai scris.inca odata BRAVO si asteptam sa ne mai scrii.
5.   Comentariu trimis de
(10 nov 2010, 13:28:49
SirJerkALot....care puii mei e problema ta ? Ai crescut la tarla de oi si tu stii de fapt care este scoala vietii ? Nu fi un adevarat Jerk sau daca vrei sa fii...du-te si joaca prinsa afara. Te legi de niste  ☭ uri, iti dai seama ? Intelege mai intai ce vrea sa zica articolul, ca traim intr-o tara plina de Jerks si dupa aia uite-te la poze.... sau tu te uiti numai la poze...aaa, ok atunci....
5.1  RE: Comentariu trimis de
(10 nov 2010, 13:56:54
esti penibil. am dreptul la opinie.
6.   Pareri pro si contra trimis de
(10 nov 2010, 13:56:00
Inseamna ca sunt o persoana ft. importanta ,avand in vedere ca incep sa se faca acuzatii la adresa mea !!!...e ft. bine ,dar asta nu schimba cu nimic educatia copiilor din ziua de azi,copilaria lor.
E mai simplu si mai usor sa judecam o persoana dupa inscriptia pe care o are vestimentia ,in loc sa ne vedem de propria viata.Cred ca e mai bine sa stai sa judeci un om decat sa incerci sa faci ceva pt tine,ceva pentru Tara ,nu SIRJERKALOT ?
Si draga SIRJERKALOT,sa stii ca viata mea nu a fost roz...si faptul ca ai vazut doar o mica parte din vestimentatie ,nu iti da dreptul sa ma judeci.
NU ESTI OBLIGAT SA CITESTI ARTICOLUL !
Din fericire mai sunt si mame ,care cu adevarat le poti numi sfinte,datorita sacrificiului care il fac pentru copii si familie..iar ceilalti ar trebui sa le ia exemplu.
Din respect pt.cei de la Monitorul,si pt.ca am cei 7 ani nu am sa incep cu jigniri.

Multumesc tututor pt. comentarii...celor care au pareri pro si contra.
6.1  RE: Pareri pro si contra trimis de
(10 nov 2010, 14:05:31
Prea tarziu, l-am citit. Si mi-a placut. La fel cu mi-au placut si compunerile de clasa a IV-a de dupa vacanta. Banuiesc ca in lumea asta in care vrei sa-ti cresti copii exista si dreptul la exprimare nu? Ar trebui sa faci diferenta intre asta si "a judeca" pe cineva. Compunerea ta mi se pare foarte superficiala. La fel si tu dupa felul in care mi-ai raspuns. Tocmai de asta nu pot fi impresionat de cuvintelele frumoase pe care le-ai insirat. Dar nu pot sa imi explic carui fapt se datoreaza aparitia acestei banale povestioare ca articol. Revelatia pe care ai avut-o tu dupa ce ai vazut acele scene care s-au petrecut intre copii, este una extrem de banala si doar descriptiva. Nu vine cu nici o solutie concreta. Si oricum nu cred ca un om sanatos la cap, care doreste sa-si creasca copii cu simtul raspunderii, va lua sfaturi din "zear". Multi ma injura ca te-am criticat. Sunt doar oameni care se impresioneaza la cuvinte frumoase si atat.
7.   Las ca o sa fie bine domnisoara... trimis de
(10 nov 2010, 13:59:06
Nu mi-as face asa de multe griji in privinta viitorului tarii.

Exact aceleasi lucruri se petreceau si cand eram eu mai mic (acum am 30 ani).
In cartierul meu erau „golanasi” dar si baieti buni.
Golanii care percepeau taxe de protectie („stop stanga” era la moda atunci) s-au schimbat foarte mult acum. Au familii, merg la biserica, unii chiar au firme profitabile si o duc bine. Pe unul din golanii de atunci il vad zilnic la biserica cu cele 2 fetite ale sale. Oamenii se schimba mult dupa varsta de 27-28 ani. Majoritatea sunt oameni seriosi acum care-si vad linistiti de viata in familie.

Vrajeala asta cu generatia noua care e mai rea decat generatia veche e pentru naivi care traiesc intr-un glob de sticla. S-a facut un studiu social si s-a constatat ca femeile din ziua de azi sunt mult mai „pocaite” dpdv social si sexual decat cele din anii 60.
7.1  RE: Las ca o sa fie bine domnisoara... trimis de
(10 nov 2010, 14:09:15
il vad saptamanal la biserica nu zilnic.

P.S. Stiai ca Romania a castigat si anul acesta f. multe olimpiade internationale? Probabil ca scoala romanesca este asa cum a fost si pe vremea noastra, daca nu chiar mai buna fiindca baza materiala s-a imbunatatit. Am o finuta la gradinita, un nepot la scoala generala si o prietena la facultate. Din sursele astea primesc multe informatii pozitive despre scoala romaneasca. Poate ca sunt ei la gradinite/scoli mai bune dar perceptia mea despre scoala este pozitiva.
8.   Interesant... trimis de
(10 nov 2010, 14:05:06
da nu e rau articolul, in afara de faptul ca sunt generalitati.........dar la sfarsit ai cam dat-o cu.....in fasole cu D-zeu....CE LEGATURA ARE ASTA............CE DACA NU CREZI IN ASA CEVA INSEAMNA CA ESTI GOLAN SAU CA NU STII SA TE PORTI CIVILIZAT, SAU CA NU DISTINGI CE INSEAMNA BINE SI RAU ?
8.1  RE: Interesant... trimis de
(10 nov 2010, 14:06:49
Uite ca mai sunt si oameni care stiu sa analizeze un text si sa-si dea seama de valoarea lui.
9.   Felicitari trimis de
(10 nov 2010, 14:09:10
In primul rand vreau sa salut ideea articolului preluat de Monitorul si sa o felicit pe Ana-Maria.Ne-am cam saturat de senzational si de nimicuri promovate asteptam articole de la cat mai multi oameni care au ceva de spus.Imi place ca gandesti destul de matur Ana-Maria si apreciez grija ta pe care ar trebui sa o de-a parintii copiilor pentru credinta si Dumnezeu.Sa nu uitam ca nimic nu e posibil fara sprijinul bunului Dumnezeu.Daca tinerii din ziua de azi ar fi indreptati de parinti mai mult spre biserica atunci am avea si noi o societate mai buna.
10.   Doar pareri diferite.. trimis de
(10 nov 2010, 14:13:20
Da poate ca existau si cu anii in urma ,dar nu cred ca existau aceste lucruri la tot pasul...si nu cred ca erau atati de multi care faceau aceste lucruri urate.Nesimtirea si rautatea a ajuns la cote maxime in ziua de azi.
Asta nu inseamna caci cu totii avem parera ta...

Fiecare are dreptul la o parere !
11.   Felicitari Ana trimis de
(10 nov 2010, 16:43:03
Felicitari Ana pentru articol, lumea este rea si nu e in stare sa incurajeze un lucru bun, imediat se da la aruncat cu noroi de parca te-ar cunoaste, asa ca nu merita sa dai atentie nici macar sa raspunzi la comenturi.
Din cate stiu eu comenturile se fac pe marginea subiectului si nu cum se obisnuieste aici pe forumul de la monitorul, devenind abitutidine unde si-a facut tot prostu cont sa se dea la comentat articole fara a fi macar pe subiect.
12.   Bravooooo Ana Maria !!! trimis de
(10 nov 2010, 17:54:13
bravo Ana -Maria nu baga prosti in seama,ca doar dupa mintea lor e mai bine sa incurajam bautura,fumatul,talharitul ,drogurile si ale rele decat sa acordam o sansa in acest domeniu.
bravooo si lasa ca invidia ca ii roade laughinglaughing
13.   Bravo trimis de
(10 nov 2010, 17:57:08
stai sa vezi cum ii roade invidia ,indata inceplaughinglaughinglaughing
14.   Virgule, virgule..... trimis de
(11 nov 2010, 00:00:26
Stai jos, nota 3. Din punct de vedere gramatical textul e compromis de la bun inceput: "Toţi părinţi..."
15.   Greseli trimis de
(11 nov 2010, 01:27:44
Nu-mi vine sa cred cate greseli gramaticale si de exprimare se gasesc in articol!
Nu face nimeni corectura textului la Monitorul?
O fi din categoria "Jurnalist pentru o zi", dar...
16.   :)) trimis de
(11 nov 2010, 07:19:57
daca monitorul a publicat inseamna ca e OK articolul daca nu il mai publicau
cum ziceam au inceput iarasilaughinglaughinglaughing
ce ma distrez pe seama voastra
17.   Nasol articol trimis de
(11 nov 2010, 08:15:21
În primul rând, textul a fost scris pe genunchi, la repezeală, întrucât nu respectă anumite norme de scriere. În al doilea rând, ultimul paragraf nu are nicio legătură cu jurnalismul ci mai degrabă cu scrierile preoţilor. Statisticile arată că violenţa pe stradă şi în familie înregistrează în prezent o rată mai scăzută decât în anii 90 sau începutul anilor 2000 (mediatizarea excesivă ne face să credem că trăim în junglă). Întâmplarea descrisă în articol face parte din copilăria majorităţii şi nu reprezintă un factor decisiv în dezvoltarea diformă a părţii vătămate (aşa cum trage concluzia pseudo-scriitoarea Ana-Maria). E în regulă Ana, toată lumea scrie prostii, diferenţa e că nu toată lumea ajunge să-şi publice prostiile într-un ziar local.
18.   Bravo trimis de
(11 nov 2010, 13:23:04
Felicitari Ana -Maria.
19.   Comentariu trimis de
(11 nov 2010, 13:27:58
Mai HAGBARD......da inteligent te mai crezi....deschide ''mintea'' poate vezi si tu ce se intampla in jurul tau si apoi iti poti spune linistit parerea.....
20.   Comentariu trimis de
(11 nov 2010, 13:35:31
....si din cate vad eu e cel mai citit articol de la rubrica,,JURNALIST PT O ZI'.....ma insel...
21.   Felicitari !!!!!!!!!!!!! :)) trimis de
(11 nov 2010, 13:55:01
ft interesant articolul scris de tine,dar vad ca lumea e rau pusa pe fapte aici.ii roade invidia?apreciez ca Monitorul a publicat acest articol ca un copil nu il faci si il lasi sa se uite non stop la tv,in special la Dan Diaconescu.
cel mai tare mesaj care ma impresionat este a lui LEILA,da ce ai patit fat-o...se vede cu ochiul liber ca esti invidioasa.asteptam si alte articole Ana Maria !!!
22.   Pt cei care le crapa ceva in cap trimis de
(11 nov 2010, 13:59:08
:)).........alynna ai dreptate ,mam uitat si eu si este cel mai citit articol...di de aceea le crapa ceva in cap ......beasc dest...
23.   Draga Ana-Maria trimis de
(11 nov 2010, 22:19:55
Suntem convinsi ca esti o persoana de zahar. In ciuda faptului ca niste submediocri ne numesc "invidiosi", noi (cei care am adus critici) suntem de parere ca o persoana care nici macar nu are terminate studii liceale si se exprima cu mari greseli gramaticale in scris, ar trebui sa posteze pe pagini personale cum ar fi un blog si nu in ziar. Nu invidia, ci uimirea e cea care ne face sa intrebam: "De ce a publicat Monitorul aceasta scriere?". Nu stiu daca tu sau sotul tau ai vreo influenta in redactie. Fiindca nu pot sa ma gandesc ca redactorul sef si-a dat acordul intru publicarea acestei povestioare pentru ca i se pare o scriere de mare valoare.
24.   Draga SIRJERKALOT trimis de
(12 nov 2010, 07:55:02
Deja dupa discutia de ieri sunt convinsa cine esti!!!
Lasa-ma sa te informez ca esti ft prost informat si studiile mele liceale sunt terminate .Acum referitor la faptul ca "ma cunosti "dupa cum arati in comentariile tale,esti total pe dinafara.Tu vb care ai avut o relatie cu o tipa atatia ani si nu ai reusit sa o faci sa te iubeasca ?....pana la urma e plecata in Italia la altul.
E FT GREU SA RECUNOSTI ADEVARUL !!!

Referitor la articol,daca pentru tine nu este important articolul...de ce mai intri sa comentezi aici...sa intelegem ca iti place sa sacai lumea???
Insa nu intelegem de ce te agiti atata???
Uite iti dam urmatorul sfat : trimite un e-mail la cei de la Monitorul in care sa iti exprimi parerea nemultumita,referitoare la articolul meu.
Poate ai mai multa bafta !SUCCES laughing
25.   ...asta daca te poti numi barbat ! trimis de
(12 nov 2010, 08:01:39
Nu-mi plac persoanele ipocrite cum esti tu!!!...aseara ma felicitai si acum trimiti sub un anonimat aceste comentarii.
Fii barbat si spune-mi in fata parerea ta ...asta daca te poti numi barbat!
Ai curaj ???????????.....ma indoiesc..:))
26.   Am ras cu muci trimis de
(12 nov 2010, 12:31:54
Fac un apel catre utilizatorul "Subsemnatul" si ceilalti care imi cunosc identitatea, sa ma contacteze "ca sa ne radem". Ana-Maria, te asigur ca habar nu ai cine sunt si ca ai dat-o-n fasole rau de totlaughing Informatia despre liceu am luat-o de pe profilul tau de facebook printr-un simplu search.Acolo tu cu manuta ta ai scris ca studiile de liceu sunt "in curs"! Tot printr-un simplu search de nume am gasit si video-ul dragut cu nunta ta. Povestea ta cu femei de prin Italia m-a amuzat grozav de mult. Iar o fata inteligenta ca tine cu studii, ar trebui sa nu mai vina cu aparari toante de genu: "iti place sa sacai lumea". Eu intru si scriu aici fiindca pot si fiindca Monitorul imi da dreptul la exprimare cum e si normal. Cat o sa beneficiez de acest drept, n-ai decat sa te oftici in cel mai teribil fel intru amuzamentul meu si a celorlalti laughing paranoia mica ce esti
27.   Comentariu trimis de
(12 nov 2010, 13:05:39
E greu sa recunosti adevarul !!!...si faza cu facebook...cred ca internetul te-a traumatizat.
cum iti spuneam...indiferent ce ai sa spui tu ,nu ma intereseaza sa am de a face cu oameni ca tine.
slava cerului ca ai iesit din viata prietenei mele.
Urmeaza sfatul :trimite un e-mail la cei de la Monitorul in care sa iti exprimi parerea nemultumita,referitoare la articolul meu.
Poate ai mai multa bafta !SUCCESlaughing
:))...si nu te mai oftica ,ca degeaba faci aici comentarii,daca nu stii sa fii barbat si sa recunosti in fata !...fasolarule...:))..ca vad ca ai probeleme cu fasolele:))

datorita celor fasolari ca tine ,data viitoare Monitorul imi va publica scrierile si mai repede vazand,cate vizualizari si comentarii sau facutlaughing
27.1  RE: Comentariu trimis de
(12 nov 2010, 13:48:32
Uau...la nivelul tau de paranoia, ai sanse sa publici in marile tabloide din tara laughing Cel mai tare ma amuza faptul ca tu, o fiinta atat de gingasa care ia apararea celor micuti si neajutorati, cu Dumnezeu in inima si cu buna crestere de acasa invocata, ajungi sa te oftici intr-un fel atat de mizerabil. Si mai presus de toate, ai arogante de mare scriitoare. Ana-maria, ti-ai dat cu firma in cap si ti-ai contrazis exhaustiv articolul minunat. Si ca sa faci circul total, eu te sfatuiesc, ba chiar de rog sa ne spui tu cine crezi ca sunt eu: Nume, prenume, adresa, CNP etc. laughing Poate inventeaza Monitorul pt. tine o rubrica: "Pe cat pariu ca sunt mai dezaxata ca tine?!". Cazul tau, e cu siguranta patologic. Dar te rog, continua si incepe cu dezvaluirea "identitatii" mele!
28.   Ai talent trimis de
(12 nov 2010, 13:14:57
Imi place articolul tau, Anamaria, e scris cu mult suflet, cu sensibilitate si cu curaj, si, din pacate, reflecta o realitate trista a zilelor noastre, aceea a crizei de umanitate....Ai mult talent, ar trebui sa faci o facultate de jurnalistica, scrii concis si la obiect. Lasa-i pe carcotasi, tu daca ai ceva de spus, spune lucrurilor pe nume, spune, tipa daca e nevoie...chiar daca esti printre putinii care inca mai crede in Bine si Adevar...Te felicit si astept urmatorul tau articol.
29.   Nu ma cobor la nivelul tau trimis de
(12 nov 2010, 14:21:00
nu ma cobor la nivelul tau !..caci din pacate persoanele ca tine au scrupule.
poti continua linistit .
multa bafta !!!
29.1  RE: Nu ma cobor la nivelul tau trimis de
(12 nov 2010, 15:15:23
:))laughing Ana-Maria, esti un fenomen. De ce? Uite: "SCRÚPUL, scrupule, s. n. Sentiment foarte dezvoltat al cinstei, al moralei, al corectitudinii, al datoriei, manifestat în acțiunile, în munca, în realizările cuiva."

Deci cum era cu nivelul? Te asigur ca nivelul tau este din toate punctele de vedere unul submediocru. Pe testate. Cat despre greselile repetate si flagrante pe care le faci...ma intreb daca nu cumva erai onesta cand ai declarat pe facebook ca studiile liceale sunt "in curs".

P.S. Te rog sa imi dezvalui identitatea. Nici n-ai mai adus aminte de lucrul asta si eu chiar vreau! Acum, in Exclusivitate!
30.   Comentariu trimis de
(12 nov 2010, 16:48:36
...din pacate persoanele,asa ca tine NU au scru ☭ !..mai degraba ai invata ce inseamna sa fii cu adevarat OM ,si apoi sa iti faci cont aici si sa comentezi ! Se cunoaste dupa ce principii esti crescut ,din pacate.
Vezi, pt persoane asa ca tine am scris,pt ca parintii ii lasa ...fara sa le dea prea mare importanta si uite ajung mari ,avand fel si fel de complexe ,care nu ii lasa sa isi traiasca viata linistiti.Apoi isi fac diferite conturi pe internet ,unde culmea in loc sa faca referire la ceea ce se scrie ,se ia direct de vestimentatia celui care a scris.

Pentru ca vrei atata "EXCLUSIVITATE"..te las pe tine,pana maine poti scrie cate mesaje vrei !
Sper ca Dumnezeu sa iti lumineze viata si mintea !
30.1  RE: Comentariu trimis de
(12 nov 2010, 23:11:27
Amin!laughing m-ai citit perfect. n-am nimic de adaugatlaughing
31.   Foarte interesant trimis de
(12 nov 2010, 18:39:31
e super articolul, ca si celelalte pe care le-ai scris si inainte! felicitari! nu trebuie sa pui la suflet tot ceea ce scriu unii "destepti" pentru k dak ei nu au altceva de facut se apuca de comentat asa aiurea! "desteptul" acela de SIRJERKALOT cred k vorbeste despre el k nu are terminate studiile.. nu pune la suflet tot ceea ce scriu unii fasolistirolling on the floor:))!!! te pup si astept un nou articol! felicitari inca o data!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei