Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 nov 2010 - Anul XV, nr. 265 (4556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Vânătoarea de zerouri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pronosportiştii vechi ştiu că, pe măsură ce sezonul avansează serios către jumătatea sa, se deschide alt sezon, cel al “vânătorilor de zerouri”, practică pe care au păstrat-o şi la transformarea lor în pariori! Este vorba despre meciurile la care cifra 0 întârzie nefiresc să dispară din casete (prin casete înţelegându-se clasamentele defalcate, acasă şi în deplasare). Astfel, echipele care n-au pierdut încă, n-au făcut egal etc, sunt din ce în ce mai predispuse ca respectivul eveniment-lipsă să se întâmple. Statistica ne arată că majoritatea covârşitoare a echipelor nu termină campionatul cu zerouri în casete. Astfel de echipe se mai găsesc pe la extremităţile clasamentelor, fie domină întrecerea de o manieră categorică, astfel că îşi păstrează invincibilitatea pe teren propriu, fie sunt din start condamnate la retrogradare şi nu emit pretenţii în deplasare. Dar inclusiv acestea tot aprind fitilul unei surprize până la urmă.

Haideţi să trecem în revistă câteva astfel de evenimente din weekend-ul trecut… În Serie A, Brescia a făcut primul egal din acest campionat chiar în fieful lui Inter. Un prieten care practică un fel de “martingale” cu X-uri, ca la ruletă, alegând o echipă care n-a făcut egal de ceva vreme şi dublând în fiecare etapă suma pariată pe X, ei bine, tocmai acum n-a luat-o pe Brescia la egal, considerând că n-are şanse! Greşit, statistica nu ştie “carte”, dacă adopţi stilul ăsta nu mai contează cine e adversarul. Păi ori suntem consecvenţi ori nu mai suntem?!

În Franţa, Arles-Avignon a bifat prima victorie în campionat, iar faptul că se întâlnea cu o fostă colegă de divizie secundă trebuia să constiuie un plus în a miza pe victoria lui Arles. Şi Zaragoza a bifat prima victorie din campionat, având o cotă frumuşică la jocul cu Mallorca. De multe ori, un rezultat face să dispară două zerouri dintr-o lovitură: Lazio neînvinsă acasă, Roma fără victorie în deplasare. Aici punea umărul şi tradiţia care spunea că în derby-ul capitolin, învinge echipa mai slab clasată.

Dar regina meciurilor cu două zerouri doborâte dintr-un foc a fost întâlnirea dintre Standard Liege şi Eupen. Prima neînvinsă acasă, a doua fără victorie afară. Scor? 1-3. Cotă? Cu două cifre! N-o fi chiar o reţetă de câştig, dar câteva astfel de evenimente luate în sistem ANY, pot aduce bani frumoşi.  Nu e chiar nimereală, sunt repere validate statistic, mai devreme sau mai târziu se întâmplă. Ia să vedem ce spune clasamentul în liga lui Mitică… Printre altele, Timişoara e neînvinsă în absolut, CFR n-a câştigat afară, Sportul nu s-a întors cu punct din deplasări. Cât le mai ţine?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vânătoarea de zerouri.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vânătoarea de zerouri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei