Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2010 - Anul XV, nr. 259 (4550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Şeful ITM, Gabriel Harja, a demisionat din funcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Gabriel Harja, a demisionat de la conducerea instituţiei, iar ieri a fost în ultima zi de muncă la ITM.

Decizia de a demisiona a fost luată din motive personale, după o analiză a tuturor posibilităţilor şi perspectivelor.

„Acum două săptămâni am înaintat cererea de demisie inspectorului general de stat Gabriela Radu, iar demisia a fost aprobată. Astăzi (n.r. ieri), a fost ultima mea zi de muncă în calitate de director al ITM Suceava”, a declarat Gabriel Harja.

Acesta se va reîntoarce în sectorul privat de activitate, sector din care a şi venit în momentul preluării şefiei la ITM.

„Mi s-a propus să fiu director naţional al unei companii mari, e o oportunitate pentru cariera mea, şi financiară, un pas benefic pe care-l fac după o analiză a tuturor posibilităţilor”, a mai adăugat Harja.

Gabriel Harja a fost numit şef al ITM Suceava pe 26 octombrie 2009, însă după câteva luni a fost înlocuit din funcţie. Înlocuirea sa din funcţie a fost contestată în instanţă, proces câştigat de Harja, şi astfel, acesta a revenit la conducerea ITM Suceava începând cu luna iunie a acestui an.

„A fost o perioadă benefică şi o onoare să colaborez cu nişte adevăraţi specialişti. Am încercat să schimb puţin imaginea acestei instituţii şi sper că am reuşit”, a mai spus Harja.

Interimatul la conducerea ITM Suceava va fi preluat, potrivit lui Gabriel Harja, „de o persoană din interiorul instituţiei, o persoană tânără, căreia nu-i voi da numele, având în vedere că încă nu a fost numită în funcţie”.

La şefia ITM Suceava va veni de astăzi Ionuţ Creţuleac, fost subprefect al judeţului. Acesta a confirmat că vine la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă începând cu ziua de astăzi. Ionuţ Creţuleac este apolitic, însă funcţia de subprefect a obţinut-o cu sprijinul PD-L, partid unde a fost şi lider, la Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful ITM, Gabriel Harja, a demisionat din funcţie.
 Vizualizări articol: 1693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şeful ITM, Gabriel Harja, a demisionat din funcţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Numiri politice trimis de
( 3 nov 2010, 13:59:20
Mda..tara asta si conducatorii ei portocalii, rosii si galbeni nu se dezic de o veche meteahna. Aceea a numirii pe criterii politice a unor directori de institutii de stat. De asta mi-e si greata cand aud "nume" sonore din politicul local si national numite la carma destinelor acestui popor sarac si flamand.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei