Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2010 - Anul XV, nr. 259 (4550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la 1 noiembrie

Mai puţini directori la Protecţia Copilului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava vor rămâne trei directori funcţionari publici, mai puţin cu doi faţă de vechea organigramă, din care un director executiv şi doi directori executivi adjuncţi.

Dintre cei doi directori executivi adjuncţi, unul coordonează activitatea din domeniul protecţiei drepturilor copilului şi ale persoanelor adulte, iar unul coordonează activitatea în domeniul economic. Rămân în funcţiile pe care le deţin acum directorul executiv Florin Tărnăuceanu, numit prin Hotărârea Consiliului Judeţean Suceava nr. 90/21.05.2009, în urma susţinerii unui concurs, şi directorul economic Simona Lungoci. Ceilalţi trei adjuncţi, Mona Săndulescu, Răzvan Filip şi Nicoleta Daneliuc ar fi teoretic în cursă pentru ocuparea postului de director adjunct. Dintre cei trei, Mona Săndulescu a informat deja Comitetul Director că nu intenţionează să candideze. Ea părăseşte complet sistemul bugetar şi se întoarce în mediul privat.

 

Reorganizare

Numărul total de funcţii publice a scăzut cu 52, de la 153 la 101, iar numărul total de posturi în organigrama instituţiei s-a redus de la 1846 la 1811,5 posturi. Diferenţa de 34,5 posturi o reprezintă posturile reduse prin reorganizarea aparatului propriu al direcţiei, care va avea un număr total de 186 de posturi, din care 16 funcţii de conducere, 45 manageri de caz şi 125 funcţii de execuţie corespunzătoare unui număr de peste 22.000 beneficiari de servicii sociale pe an.

 

Fără concedieri colective

De la începutul acestei luni, în organigrama Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava au intervenit unele modificări, astfel că peste 30 de posturi din cadrul aparatului propriu au fost desfiinţate. Cel puţin aşa reiese dintr-un comunicat de presă emis de Direcţia de Asistenţă Socială Suceava, comunicat în care se specifică faptul că „în conformitate cu prevederile Hotărârii Colegiului Director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, nr. 4 din 27. 10 2010, şi ale Hotărârii Consiliului Judeţean Suceava privind aprobarea numărului de personal, a funcţiilor publice, a organigramei şi a statutului de funcţii ale Direcţiei, vă facem cunoscut că începând cu 1 noiembrie 2010 s-au desfiinţat 34,5 posturi din cadrul aparatului propriu”.

În acelaşi timp, în comunicat se arată că „s-au înfiinţat 45 de posturi de manageri de caz în cadrul aparatului propriu. Persoanele care îndeplineau condiţia stabilită de Ordinul nr. 288.2006 Standardele minime obligatorii privind managementul de caz în cazul protecţiei copilului au fost trecute pe aceste posturi, ca urmare nu vor fi concedieri colective”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai puţini directori la Protecţia Copilului Suceava.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mai puţini directori la Protecţia Copilului Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei