Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 oct 2010 - Anul XV, nr. 252 (4543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violenţe în stradă

Bătăi prin oraş şi case cu geamuri sparte, de la un incident în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un banal incident în trafic prin cartierul Obcini al municipiului Suceava, cu un şofer care i-a reproşat altuia că staţiona cu maşina având în funcţiune proiectoarele şi faza de drum şi îl orbea, s-a terminat cu un scandal de amploare, cu încăierări şi spargerea geamurilor de la două case, fiind nevoie de intervenţia mai multor echipaje de poliţie, pentru aplanarea bătăilor de stradă.

Duminică seară, în jurul orei 19:50, poliţia a fost sesizată prin 112 de un bărbat din municipiul Suceava, Daniel Florea, în vârstă de 36 de ani, despre faptul că a fost victima unei agresiuni pe strada Victoriei, din localitate.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor trimişi la faţa locului că se afla în maşină, împreună cu soţia şi copilul său, în zona unui magazin din cartierul Obcini.

La un moment dat, a observat un autoturism care staţiona, însă avea proiectoarele şi farurile în funcţiune, motiv pentru care i-a cerut conducătorului auto să stingă luminile, întrucât deranjează participanţii la trafic.

În acel moment, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a intervenit Adrian Aursulesei, în vârstă de 31 de ani, din localitate, care a început să-l lovească cu pumnii şi picioarele pe Daniel Florea, spunându-i că şoferul maşinii care staţiona este prietenul său.

Lui Aursulesei, mai spun poliţiştii, i s-a alăturat şi Daniel Maruseac, în vârstă de 29 de ani, care a început şi el să-l lovească pe şoferul care se afla împreună cu familia.

Soţia victimei a încercat să aplaneze conflictul, însă a fost şi ea agresată de Adrian Aursulesei.

 

Case atacate cu pietre

La aproximativ 30-40 de minute de la primul apel dat la poliţie, Daniel Florea a sunat din nou la oamenii legii, de data aceasta reclamând că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei cumnatului său, din comuna Sfântu Ilie, comuna Şcheia, şi i-au distrus geamurile casei şi ale autoturismului.

Din primele cercetări ale poliţiei, cei care au provocat distrugerile sunt Daniel Maruseac, Adrian Aursulesei şi un alt individ din Şcheia, care au aruncat cu  pietre şi bucăţi de cărămidă spre locuinţă, distrugând cinci ochiuri de sticlă.

Scandalul nu s-a terminat aici.

În jurul orei 22:30, la 112, a sunat o soră de-a lui Daniel Maruseac şi a reclamat că persoane necunoscute i-au distrus geamurile locuinţei sale, de pe strada Victoriei.

Toţi cei implicaţi în scandalul de duminică noapte au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului Suceava, iar doi dintre ei, Maruseac şi Aursulesei, au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Polițiștii pregătiseră deja o celulă, cerând arestarea preventivă a celor doi, pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi loviri şi alte violenţe, însă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava le-au cerut să completeze probatoriul.

 

Aursulesei şi Maruseac, clienţi vechi ai poliţiştilor

Cei doi scandalagii reţinuţi de poliţie, Adrian Aursulesei şi Daniel Maruseac, sunt clienţi mai vechi ai oamenilor legii.

Pe 20 iunie a.c., Aursulesei, alias „Căpoi”, a ieşit pe unul dintre geamurile secţiei de Urologie ale Spitalului Judeţean şi a ameninţat că se aruncă în gol.

„Să vină Lungu (n.r.-primarul Sucevei). Vreau casă”, era mesajul principal pe care îl striga în gura mare, de la aproximativ 10 metri de sol, la nivelul III al clădirii.

După aproximativ două ore, ”Căpoi” a renunţat la planurile sale, fiind amendat de poliţie cu 500 de lei la Legea 61/1991, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Aursulesei şi celălalt tânăr reţinut, Daniel Maruseac, au fost implicaţi în martie 2010 şi într-un scandal la restaurantul „Vama Veche” din Şcheia, atunci când cei doi s-au luat la bătaie cu mai mulţi agenţi ai unei firme de pază. Potrivit acestora din urmă, scandalul ar fi plecat de la faptul că, cu o săptămână înainte, agenţii ar fi intervenit la un scandal pe care „Căpoi” l-a provocat într-un bar, când a sărit cu cuţitul la un client.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătăi prin oraş şi case cu geamuri sparte, de la un incident în trafic.
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 11 voturi
Bătăi prin oraş şi case cu geamuri sparte, de la un incident în trafic4.3511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(26 oct 2010, 17:38:04
Oare mai este ceva de spus in acest caz?
1.1  RE: ... trimis de
(27 oct 2010, 09:56:11
Da, ar mai fi ceva. Daniel Maruseac cica e pocait, si atunci cand incearca sa poarte un dialog(sau monolog) vorbeste in limbi.Cine sa-l inteleaga pe acest cefa de porc cand scoate balbaielile specifice. Cand vede ca nimeni nu-l intelege devine agresiv, trebuie sa se exprime si el cumva.Sau o fi crescut saracu de mic cu un caine pitbull si de aici i se trage. Sistemul nervos central al umflatilor astia a suferit cateva modificari esentiale.
2.   ...... trimis de
(26 oct 2010, 18:13:21
da unde traim fratilor in jungla. 0are cand scapam de jegurile astea ,sa speram ca scapam o bucata de timp de ei
3.   Trimis de vasyabest trimis de
(26 oct 2010, 18:43:22
astia ar trebui sa fie anchisi pe viata sa nu mai aiba ei timp sa mai faca asa ceva sa fie un model si pentru alti care vor sa mai faca asa ceva
4.   Politia si justitia nu-si fac treaba trimis de
(26 oct 2010, 19:31:01
In Anglia daca ai asupra ta un cutit, briceag sau o surubelnita(exceptie facand cei ce lucreaza cu ea - salopeta, langa punctul de lucru, a cumparat-o) sau le ai in buzunarul de la usa masinii esti arestat si risti cel putin 3 luni de "racoare" si o amenda USTURATOARE. La noi merg baietii cu sabiile si topoarele la "cumparaturi" sau la "cinema" si nimeni nu-i intreaba de sanatate. Vai de capul nostru. Politia si justitia iau bani degeaba de la contribuabili....
Este datoria lor sa-ti asigure siguranta si linistea.
Sa auzim numai de bine!
5.   Invatati si nu faceti aceeasi greseala trimis de
(27 oct 2010, 07:32:04
Vina este in totalitate a celui agresat. De ce s-a pus cu prostu? Trebuia sa-si vada de drum.
Daca il deranjau asa rau proiectoarele trebuia atunci sunat la 112 si sa reclame politiei acest lucru, nu individului cu masina parcata.
TREBUIE SA-TI VEZI DE TREABA TA. IN CAZ DE ABATERI ALE CELORLALTI PARTICIPANTI LA TRAFIC SUNATI LA 112, lasati politistii sa-si faca treaba!
6.   Conflict trimis de
(27 oct 2010, 08:35:56
are dreptate mircea badea de la Antena 1
trebuie sa nu te bagi in nici un conflict si sa anunti 112
nu trebuie sa faci pe justitiarul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei