Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 oct 2010 - Anul XV, nr. 252 (4543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Invitaţie

Nechifor cere parlamentarilor PD-L „să nu stea după fusta lui Băsescu”, la votul moţiunii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, le-a cerut, ieri, deputaţilor şi senatorilor PD-L de Suceava, ca în ziua de 27 octombrie să voteze moţiunea de cenzură alături de opoziţie pentru a demonstra, astfel, că le pasă de interesele sucevenilor care i-au votat să ajungă în Parlament.

„Sperăm ca la votul moţiunii parlamentarii PD-L să nu stea după fusta lui Traian Băsescu şi să arate că au conştiinţă. Mizez pe faptul că mulţi parlamentari din PD-L şi UDMR au conştiinţă şi prin votul lor vor arăta că le pasă de români”, a declarat, în conferinţă de presă, deputatul Nechifor.

Acesta şi-a exprimat speranţa că în faţa Palatului Parlamentului vor fi, în ziua votului moţiunii, circa 100.000 de persoane care să manifeste paşnic împotriva măsurilor de austeritate luate de Guvern, iar parlamentarii PD-L, UDMR şi UNPR „vor asculta vocea poporului”.

Pe de altă parte, Nechifor a spus că există semnale că puterea va încerca să împiedice manifestanţii din judeţe să ajungă în număr mare la Bucureşti, apreciind că în acest fel Guvernul îngrădeşte două drepturi fundamentale ale omului, cel la liberă exprimară şi la întrunire.

„Fac apel public la Guvern, să nu se încalce aceste drepturi câştigate cu sânge de români. Dacă vor fi încălcate, Revoluţia din 1989 a fost degeaba”, a spus Nechifor.

Deputatul PSD a mai afirmat că până miercuri reprezentanţii opoziţiei continuă dialogurile cu parlamentarii minorităţilor naţionale şi ai UDMR „lăsând deschisă uşa pentru comunicare”.

Parlamentarii PSD vor vota moţiunea de cenzură cu bilele la vedere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor cere parlamentarilor PD-L „să nu stea după fusta lui Băsescu”, la votul moţiunii.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor cere parlamentarilor PD-L „să nu stea după fusta lui Băsescu”, la votul moţiunii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Wai nechifore... trimis de
(26 oct 2010, 12:44:56
...cind vad ce-ti debiteaza bila aia imi vine sa o iau la fuga,de obicei nu comentez aiurea mai ales la din astia care si-or facut ca loc de munca politica da cind vad un freak ca tine ce are niste fantezii sexuale deocheate mi se urca singele in cap de atita prostie "intelectuala".Asta printre rinduri spusa "ca cum"azi se sarbatoreste Sf.dumitru nici atita piosenie nu arati asa ca rusinica sa-ti fie.
2.   Psdistul trimis de
(26 oct 2010, 13:08:47
Asta se vrea la bucuresti,, el viseaza... spune si el ce poate, normal ca numai tampeni.
Asta e un papagal. ca toti psd.. ei fac de toate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei