Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 oct 2010 - Anul XV, nr. 252 (4543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ancheta continuă

Există suspiciuni că furtul celor aproximativ 100.000 de euro a fost comandat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei suspecţi ai furtului celor aproximativ 100.000 de euro, din casa unui afacerist din comuna Dorneşti, au fost arestaţi preventiv duminică seară, primind mandate pentru 29 de zile.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că unul dintre suspecţi, Gheorghe Rezmeriţă (38 de ani), a recunoscut fapta şi a declarat că a acţionat la solicitarea unei persoane, fără a oferi şi alte informaţii, lăsând astfel bănuiala că furtul de la Dorneşti a fost comandat.

De altfel, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale încearcă să stabilească dacă există o legătură între victimă, fost vameş, şi cei trei suspecţi, fiind greu de crezut că aceştia din urmă au acţionat la întâmplare şi au nimerit fix într-o casă în se aflau cei aproximativ 100.000 de euro.

 

Atenţie, se filmează!

Potrivit oamenilor legii, Gheorghe Rezmeriţă şi complicii săi, Adrian Sabău (29 de ani) şi Iulian Gordău (34 de ani), toţi trei din judeţul Timiş, au furat din casa lui Adrian Florentin Frunză sumele de 70.000 de euro, 17.000 de lire sterline şi 3.000 de lei şi bijuterii din aur.

Povestea care s-a conturat din primele cercetări ar fi următoarea: Rezmeriţă, la solicitarea unei persoane rămase neidentificate, a luat hotărârea să spargă casa omului de afaceri din Dorneşti, ştiind că acesta deţine o sumă mare de bani la domiciliu. Suspectul i-a cooptat pe cei doi complici ai săi şi au plecat spre Suceava, într-un BMW X5. Întrucât Rezmeriţă, proprietarul maşinii, avea permisul suspendat, la volan a fost Adrian Sabău.

Ajunşi la Dorneşti, cei trei au filat locuinţa părţii vătămate, învârtindu-se de vreo trei patru ori, cu maşina, prin  zona în care afla imobilul, pentru a se asigura că nu e nimeni acasă.

Camerele de luat vederi de la Primăria Dorneşti au surprins întreaga scenă.

Au lăsat maşina la aproximativ 30-40 de metri, iar din autoturism au coborât două persoane, care au dispărut aproximativ 15-20 de minute.
În acest interval, susţin anchetatorii, Rezmeriţă, însoţit de unul dintre complici, a pătruns în curtea părţii vătămate, au forţat uşa şi au intrat în locuinţă, de unde au sustras bijuteriile şi suma mai sus amintită.

În tot acest timp, persoana care a rămas în maşină, dată fiind şi amplasamentul acesteia, a asigurat paza celor doi care au pătruns în locuinţă, cei trei ţinând legătura prin telefoane.

 

Gheorghe Rezmeriţă a declarat că doar el ştia despre furt

După ce-au luat banii şi bijuteriile, s-au urcat în BMW-ul X5 şi au plecat spre Timişoara, însă drumul lor s-a oprit la Bistriţa, unde au fost săltaţi de oamenii legii.

Cei trei suspecţi nu s-au gândit că în comuna suceveană sunt şi camere de luat vederi, iar din imaginile surprinse de acestea poliţiştii le-au luat numărul maşinii şi au dat autoturismul în urmărire.

 La audieri, susţin anchetatorii, Gheorghe Rezmeriţă a luat întreaga faptă asupra sa, declarând că ceilalţi doi nu au ştiut despre ce e vorba.

În luna iunie a acestui an, Gheorghe Rezmeriţă a provocat un grav accident rutier, izbind frontal un autoturism VW Passat, la volanul căruia se afla un ofiţer din IPJ Timiş. Acesta din urmă şi soţia sa au ajuns la spital în stare gravă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Există suspiciuni că furtul celor aproximativ 100.000 de euro a fost comandat.
 Vizualizări articol: 930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 9 voturi
Există suspiciuni că furtul celor aproximativ 100.000 de euro a fost comandat4.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cica a fost comandat trimis de
(26 oct 2010, 11:21:25
normal k asa este ca ia chemat cineva,imi pare rau ca nu lea esit bine,dar rezemita e baiat destept ia fapta asupra sa si nu sta mult la parnaie,asa sant tovarasii adevarati aialanti 2 o sa faca pe dracu in 4 si o sal scoata de la bula.

2.   Pentru coroamaniculai trimis de
(26 oct 2010, 13:38:07
Normal că aşa este, că i-a chemat cineva.Imi pare rău ca nu le-a ieşit bine, dar Rezmeriţa e băiat deştept, ia fapta asupra sa şi nu sta mult la pârnaie.
Aşa sunt tovarăşii adevăraţi, ceilalţi doi o sa facă pe dracul în patru si o să-l scoată de la bulă.
3.   Pentru Stefana trimis de
(26 oct 2010, 16:11:22
Stefana asta trebuie sa fie buna de ☭  ,ca scrie frumos!
4.   Mmm trimis de
(26 oct 2010, 21:38:05
Daca stii ca esti dotat cu asemenea "masuri".....
5.   Tot pentru Stefana trimis de
(27 oct 2010, 17:17:07
Cred ca parintii tai isi doreau un baiat dar a iesit o fata asa dotata ca tine!!! Delicios !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei