Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 oct 2010 - Anul XV, nr. 252 (4543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Nenorocit la ieşirea din discotecă de un şofer beat, care a fugit de la faţa locului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 21 de ani, beat şi cu permisul de conducere reţinut după ce fusese prins la volanul unei maşini ce nu era înmatriculată, a accidentat grav un tânăr de aceeaşi vârstă. S-a întâmplat în plină noapte, după accident şoferul demarând în trombă şi încercând să se facă nevăzut.

 

Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, la intersecţia străzilor Mihai Eminescu cu Ion Grămadă, în comuna Moara. Din ancheta poliţiei rezultă că Adrian Blându, în vârstă de 21 de ani, din Moara Carp, ieşise din discoteca organizată în comună, deplasându-se alături de un grup de tineri, iar o maşină ce tocmai se pusese în mişcare l-a lovit violent. După impact, şoferul a demarat în trombă, însă spre ghinionul său o patrulă de poliţie aflată în apropiere a plecat imediat în urmărirea sa.

 

Urmărit de poliţie, a oprit după un kilometru 

După aproximativ un kilometru, cu poliţia pe urmele sale, şoferul fugar a tras pe dreapta, poliţiştii anchetatori constatând că de la volan a coborât un tânăr, identificat ulterior în persoana lui Victor Stroieştean, şi el în vârstă de 21 de ani, localnic din Moara. S-a constatat că acesta are permisul de conducere reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, având dovadă de circulaţie valabilă până la 10.11.2010. În maşina acestuia se mai aflau trei pasageri, la audieri, o tânără în vârstă de 18 ani, Ecaterina F., de 18 ani, din Salcea, susţinând că ea a condus în momentul accidentului, fapt infirmat de ancheta poliţiei.

Tânărul de 21 de ani despre care poliţia crede că era la volan a refuzat colaborarea.

„Suspectul a refuzat să se legitimeze ori să fie verificat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta fiind vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice”, a precizat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.   

 

Triplă fractură deschisă

Tânărul lovit a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticat cu triplă fractură deschisă complexă la una din gambe. Pentru că are nevoie de o intervenţie chirurgicală dificilă, acesta a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Iaşi. Conform primelor estimări medicale, dacă nu apar complicaţii, tânărul are nevoie de 70-80 de zile de îngrijiri medicale.

Victor Stroieştean este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. De asemenea, s-au demarat cercetări şi faţă de tânăra de 18 ani, pentru fals în declaraţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nenorocit la ieşirea din discotecă de un şofer beat, care a fugit de la faţa locului.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nenorocit la ieşirea din discotecă de un şofer beat, care a fugit de la faţa locului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(26 oct 2010, 18:21:02
bravo ai facut o fapta buna dobitocule.
de ce nu a inchis acest speciment ca sambata viitoare se imbata si o ia de la capat

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei