Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 oct 2010 - Anul XV, nr. 237 (4528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvoltare

Firma Symmetrica îşi mai deschide o fabrică în apropiere de Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Symmetrica din Suceava va deschide cea de-a treia fabrică de pavele în apropiere de Bucureşti, în localitatea Bolintin Vale. Noua fabrică ar urma să fie finalizată în prima jumătate a anului viitor, investiţia ridicându-se la suma de 4,5 milioane euro. Potrivit unui comunicat al acestei companii, proiectul de investiţie a fost demarat la începutul anului 2010, iar în luna iulie s-a achiziţionat terenul şi s-a construit hala de producţie. De precizat că tot anul acesta, în luna mai, compania Symmetrica a pus în funcţiune o nouă linie de producţie în localitatea Podu Iloaiei, judeţul Iaşi, investiţie de aproximativ 4,3 milioane euro.

Directorul executiv al companiei, Sebastian Bobu, a declarat că deşi proiectul de construcţie a noii fabrici din Bucureşti se concretizează în plină criză economică, momentul pentru o astfel de investiţie este potrivit pentru extinderea pe pieţe cu potenţial mare.

„Strategia de dezvoltare a firmei pe termen mediu prevede extinderea activităţii de producţie prin deschiderea a două sau chiar trei fabrici noi în următorii doi ani. Cum capitala este cea mai importantă zonă ca valoare a investiţiilor, a devenit implicit şi una din ţintele noastre. Faptul că am reuşit să obţinem o finanţare consistentă pentru dezvoltarea proiectului, chiar şi în contextul în care băncile sunt foarte circumspecte, ne-a întărit convingerea că planurile noastre sunt sustenabile”, a spus Sebastian Bobu.

El a explicat că fabrica de la Bolintin Vale va fi amplasată pe o suprafaţă de circa 17.000 metri pătraţi, din care halele de producţie ocupă 1.300 metri pătraţi, iar construcţiile anexe încă 1.000 metri pătraţi. Restul suprafeţei reprezintă spaţii tehnice şi de depozitare, precum şi un showroom de prezentare a produselor.

Sebastian Bobu a mai declarat că după finalizarea celei de-a treia unităţi de producţie, împreună cu fabricile de la Vereşti din Suceava şi Podu Iloaiei, Symmetrica îşi măreşte capacitatea de producţie cu 3.000 metri pătraţi de produs pe zi, în funcţie de tipul prefabricatului, ajungând astfel la o capacitate totală de 8.000 metri pătraţi de produs pe zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firma Symmetrica îşi mai deschide o fabrică în apropiere de Bucureşti.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Firma Symmetrica îşi mai deschide o fabrică în apropiere de Bucureşti5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CUPDL-ul la conducere trimis de
( 8 oct 2010, 17:32:42
"în plină criză economică, momentul pentru o astfel de investiţie este potrivit pentru extinderea pe pieţe cu potenţial mare." Da cu PDL-ul la conducere potentialul e enorm!
2.   Bravos mai trimis de
( 8 oct 2010, 23:51:48
Sucevenii v-au dat kilograme de bani pe pavele, voi ati luat banii si i-ati investit in Bucuresti si Iasi.
Nu prea iubiti Bucovina. Totusi va urez numai succese in continuare, poate o sa mai investiti si pe aici. Pe viitor poate incercati mai asiduu sa gasiti solutii sa transportati pavelele la Bucuresti si sa ramaneti totusi competitivi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei