Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 oct 2010 - Anul XV, nr. 237 (4528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Să-i facem echipa juniorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cunoaşteţi scenariul, cele două mari cotidiene de sport publică în ziua meciului echipa probabilă, dar pe care semnatarii o prezintă ca sigură, din două motive: sunt specialişti şi au surse infailibile. Dacă varianta se confirmă, sigur nu uită să amintească asta a doua zi, dacă nu – nu! În jocul acesta de-a ghiceala, vă propun o cale duală, logica proprie combinată cu încercarea de a empatiza cu tipul de tactică a lui Răzvan Lucescu.

Ca portar, lui Lobonţ i s-a cântat prohodul prin presă. Tind să cred că a fost o momeală şi selecţionerul va merge tot pe mâna lui. L-a folosit atunci când făcea tuşa, ar fi ciudat să-l repudieze tocmai acum, când a fost considerat cel mai bun om al Romei în deplasarea de la Napoli. Contează şi capacitatea sa de a se concentra în momentele importante, a se vedea turneul final de acum doi ani.

În apărare, fără dubii mi se pare perechea centrală, Tamaş-Chivu. S-a mai vehiculat pe piaţă varianta cu Chivu la închidere, n-ar fi exclus să se întâmple asta pe parcursul meciului, dar în asemenea meciuri jucătorii trebuie să evolueze pe posturile unde dau randament maxim. Pe dreapta e de ales între Maftei şi Săpunaru. Primul a fost lăudat în cor pentru prestaţiile sale la depopulata sa echipă, dar să nu uităm că acolo a fost plasat în centru. Înclin către Săpunaru, dar aici diferenţa e foarte mică, contează şi cum simţi jucătorii la antrenamente. Pe stânga va fi Raţ. Lazialul Radu Ştefan e bun, va fi un pilon în viitor, dar el trebuia integrat în amicale.

La mijloc, se poate băga mâna în foc pentru Rădoi. Şi pentru prezenţa lui, şi pentru că se va angaja total. Rămâne de văzut cu cât succes. Perechea sa se va alege dintre Apostol şi Florescu. Proapătul stelist abia a revenit, de aceea cred că Lucescu va merge tot pe mâna celui de-al doilea, care a arătat o creştere cu Belarus. Pe dreapta, balotajul este între Roman şi Cociş. Din superstiţie, care guvernează destul de mult lumea fotbalului, Lucescu l-ar putea alege pe Roman, el jucând binişor la precedentul egal din Franţa. În schimb, Cociş se pretează mai bine tacticii defensive a lui Răzvan. Ce va alege acesta? În treacăt fie spus, ambele variante mi se par cele mai subţiri din tot lotul, dar asta e selecţia. Dacă se leapădă de superstiţii, merge pe Cociş. În stânga concurează Deac şi Zicu. Primul în coborâre, celălalt în ascensiune. Totuşi, cred că Lucescu jr. va începe cu Deac şi-l va păstra pe timişorean ca armă secretă.

În fine, atacul e cel mai greu de configurat. Aş merge prin excludere. Aşadar, Bilaşco nu va fi titular. În continuare, renunţ la calculul cu parametrul Lucescu jr. şi îmi asum varianta mea. L-aş exclude din primul unsprezece şi pe Niculae, care, jucând în Hexagon, nu are ce surprize să le ofere fundaşilor francezi. Rămân, aşadar, Stancu şi Marica. Să fie într-un ceas bun. Deşteaptă-te, române...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să-i facem echipa juniorului.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Să-i facem echipa juniorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei