Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 oct 2010 - Anul XV, nr. 237 (4528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Dezbatere pe tema prevenirii delicvenţei juvenile, la Liceul Particular Nr. 1

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Zilelor Educaţiei, la Liceul Particular Nr.1 din Suceava a avut loc ieri o întâlnire între elevi, cadre didactice şi ofiţeri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, întâlnire care a avut ca temă prevenirea delicvenţei juvenile. La manifestare a participat şi avocatul Mihai Ştefănoaia, asistent drd. de la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi, agent principal Simona Vezeteu şi agent principal Gherasim Andrei, din cadrul Departamentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, care au prezentat un film documentar intitulat „Aripi de speranţă”.

Manifestarea s-a constituit sub forma unei dezbateri pe marginea Codului Penal la care au participat atât invitaţii, cât şi elevii. Avocatul Mihai Ştefănoaia a prezentat, de asemenea cadrul juridic în care se pot înscrie unele infracţiuni mai des întâlnite în rândul tinerilor, dar şi al adolescenţilor aflaţi pe băncile şcolii. Această întâlnire s-a înscris în cadrul mai larg al manifestărilor pe care le organizează şcoala, pe baza parteneriatelor pe care le are, atât cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie, cât şi cu Universitatea „Petre Andrei”.

La acţiunea organizată de directorul Liceului Particular Nr. 1, Dan Lohănel, şi moderată de director adjunct Neculai Moraru şi consilier Roman Istrati, au participat elevi din clasele a IX-a şi până la clasele terminale. Liceul sucevean va mai organiza activităţi de acest fel, în parteneriat cu Jandarmeria Suceava, Poliţia Rutieră şi ISU, precum şi cu alte instituţii ale statului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezbatere pe tema prevenirii delicvenţei juvenile, la Liceul Particular Nr. 1.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezbatere pe tema prevenirii delicvenţei juvenile, la Liceul Particular Nr. 10.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei