Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 oct 2010 - Anul XV, nr. 236 (4527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă....

Perioada 7 – 13 octombrie

„China, impresii de călătorie”

„China, impresii de călătorie” – expoziţia de fotografie iscălită de Liviana Pânzaru va sta pe simeze la etajul Iulius Mall, până pe 24 octombrie 2010. Partenerii acestui eveniment sunt Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina, filiala Suceava a Asociaţiei de Prietenie România – Republica Populară Chineză şi Asociaţia Culturală „Alianţa Pro Bucovina”.

 

Expoziţia de fotografie "Nuanţe de moment".

Până pe 15 octombrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie "Nuanţe de moment".

 

 

Joi, 7 octombrie

Playground Cărtureşti, la Iulius Mall

Playground Cărtureşti – În fiecare joi, de la ora 17:30, Librăria Cărtureşti se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. În timp ce te relaxezi la ceai sau răsfoieşti ultimele titluri beletristice, poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Poţi să îţi aduci prietenii sau jocurile tale. Hai! Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

 

A.S.U.S. Second Call for party!

Programspecial dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco rezident Club Babylon Suceava.

 

Concert Live cu Kamelia şi George Hora, la Padrino

Super Concert Live cu Kamelia şi George Hora, la Padrino. Vino să asculţi live hit-urile: Undeva în Balcani; V. I .P . Change; Elyo. Reducere studenţească 20% de la ora 23:00. Rezervări 0742 365 859.

 

Târgul de Jucării, la Iulius Mall Suceava!

Prichindeii sunt provocaţi la un joc inedit, educativ şi deosebit de amuzant. La KidsLand, îşi pot deschide propriile… magazine cu jucării de prin casă adunate. Până sâmbătă, copiii cu vârste până în 14 ani îşi pot înscrie “firmele” în “Registrul Comerţului” la noile sale filialele: Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera” (Secţia Împrumut) şi Centrul Info Iulius Mall. Micii comercianţi obţin pe loc “autorizaţia de vânzare” şi sunt aşteptaţi la mall pentru a deprinde termenii economiei de piaţă: amenajarea propriilor magazine, afişarea preţurilor, prezentarea produselor, zâmbet şi amabilitate, negociere şi eliberarea “bonurilor de… A casă”. La finalul târgului, comercianţii vor fi premiaţi la categoriile “Cel mai bun negustor” şi “Cea mai frumoasă reclamă la jucăriile puse în vânzare”. Organizatorii Târgului de Jucării – Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei “I. G. Sbiera”, Iulius Mall şi Centrul Cultural Bucovina – îi aşteaptă pe micii târgoveţi cu momente artistice, de recreare, sesiuni de “face painting” şi surprize plăcute.

 

Finlandia party

Club Hollywood te invită să ai parte de cel mai distractiv weekend! Joi, petrecerea e în toi, cu nenumărate shoturi de vodkă şi o mulţime de premii pentru cei mai petrecăreţi dintre voi din partea casei, cea mai bună muzică şi, desigur, cele mai sexy animatoare!!! Ia-ţi gaşca şi vino la o distracţie pe cinste! Intrare este gratuită.

 

"Golden Şlagăr”, La Fierărie

"Golden Şlagăr", La Fierărie, alături de Cristi RANGU, Relu CALCEA, Lucian ANDRAŞCU, Ciprian BÂRSĂ.  Intrarea liberă.

 

 


Vineri, 8 octombrie

Târg de Obiecte Handmade, la Iulius Mall

Târg de Obiecte Handmade – Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în casă şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall Suceava. Între 8 şi 10 octombrie 2010, la parterul centrului comercial găsiţi la discreţie produsele şic, menite să ne facă unici, care aparţin nu doar artizanilor din Bucovina, dar şi din ţară.

 

Layd`s Night, la Padrino

La Padrino, Lady`s Night - primele 50 de doamne/domnişoare după ora 22:30 vor fi răsfăţate cu câte un cocktail din partea barmanilor. Rezervări la 0742365859.

 

Lansare de carte, la Biblioteca Bucovinei

Consiliul Judeţean Suceava - Biblioteca Bucovinei organizează, la ora 17:00, la Biblioteca Bucovinei, lansarea de carte: Între legendă şi realitate lumea  hasidică (editată în Tel Aviv, 1995, Israel, de Comitetul pentru Activitate Culturală Iudaică în Rândurile Evreilor Originari din România) de ŞLOMO  LEIBOVICI  LAIŞ, Preşedintele Asociaţiei Culturale Mondiale a Evreilor din România (ACMEOR). Coperta de Baruch Elron, Prezintă Angela Furtună.

 

Clubul de lectură pentru copii

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovineiorganizează a doua sesiune de lucru a Clubului de lectură pentru copii "Prinţul  fermecat". Întâlnirea va avea loc vineri, 8 octombrie, ora 18:00, în Secţia de Copii a Bibliotecii Bucovinei
 

Sport

Fotbal, Liga a 3-a, orele 15.00, Stadionul Areni

Rapid CFR Suceava – FCM Bacău

Handbal, Liga Naţională, orele 18.00, sala LPS Suceava

CS Universitatea Suceava – UCM Reşiţa

Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport

 

 

Sâmbătă, 9 octombrie

Finlandia party

Club Hollywood te invită să ai parte de cel mai distractiv weekend! Sâmbătă petrecerea e în toi, cu nenumărate shoturi de vodkă şi o mulţime de premii pentru cei mai petrecăreţi dintre voi din partea casei, cea mai bună muzică şi, desigur, cele mai sexy animatoare! Intrare este gratuită.

 

„Povestiri de buzunar”

De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă prezintă, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa „Povestiri de buzunar”.

 

Sport

Volei, Divizia A1, orele 13.00, sala LPS Suceava

CSMU LPS Suceava – CSM Bucureşti

Partidă transmisă în direct pe Digi Sport

 

 

Duminică, 10 octombrie

Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall la KidsLand

Teatru de păpuşi “Puppet” - Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall la KidsLand, de la ora 12:00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

New Sensations - doar în Club Babylon

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava în cadrul programului New Sensations! Petrecerile vor miza pe un mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco, un joc de lumini special pregătit pentru acest program şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava. Continuă şi ofertele la whisky şi vodka.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.....
 Vizualizări articol: 797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă....5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei