Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 oct 2010 - Anul XV, nr. 236 (4527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răspuns

Nechifor vrea plimbări cu Flutur cu maşina, dar cu el la volan

Joi, 7 Octombrie 2010 (16:35:10)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că acceptă „cu drag” invitaţia adresată liderilor opoziţiei de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, de a merge la faţa locului pentru a vedea starea drumurilor sucevene. 
„Accept cu drag invitaţia domnului preşedinte Gheorghe Flutur, de a vizualiza împreună starea drumurilor judeţene, cu o singură condiţie: să mergem împreună cu microbuzul presei şi să conduc eu, asta pentru că volanul în România este pe stânga. Domnul Flutur va trebui să stea în dreapta pentru că este politician de dreapta şi o să-i arăt punctual, pe teren, starea drumurilor judeţene”, a declarat, joi, în conferinţă de presă, deputatul Nechifor. Acesta i-a propus lui Gheorghe Flutur traseele Stulpicani - Cîmpulung Moldovenesc, Siret- Muşeniţa- Frătăuţi, Zvoriştea- Zamostea, Dorna Arini - Panaci, Fălticeni-Dolhasca, Fălticeni- Liteni, prin Hîrtop şi Vultureşti. Nechifor a spus că regretă că nu poate merge în excursie cu Flutur şi de la Vereşti la Udeşti pentru că podul este distrus „şi microbuzul presei nu poate trece prin vadul Sucevei”, sau de la Roşcani la Liteni, unde de asemenea podul a fost distrus din cauza inundaţiilor. 
O a doua condiţie a lui Nechifor pentru călătoria cu preşedintele Consiliului Judeţean a fost aceea ca el să plătească benzina sau motorina, iar Gheorghe Flutur viitoarele reparaţii la microbuz. „Pentru reparaţiile care vor fi necesare la microbuzul presei îl rog pe domnul Flutur să plătească pentru că sunt convins că după acest periplu pe drumuri judeţene va trebui ca maşina să intre rapid în reparaţii capitale. Toate drumurile despre care am vorbit sunt praf”, a spus Cătălin Nechifor, Acesta i-a mai amintit lui Gheorghe Flutur că DN 17 nu a fost finalizat, deşi se lucrează de 8 ani. „Drumurile sunt impracticabile şi acest lucru este o piedică în calea dezvoltării, atât a turismului, cât şi a economiei, în general”, a mai spus deputatul Nechifor. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor vrea plimbări cu Flutur cu maşina, dar cu el la volan.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor vrea plimbări cu Flutur cu maşina, dar cu el la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lipsa de experienta politica este de vina trimis de
( 8 oct 2010, 00:47:26
din lipsa de experienta tinarul politician psd a propus o pedeapsa mult prea usoara ptr. batrinul fluture portocaliu,b.....,h..,e.....,etc.....si anume de a plati reparatiile autovehiculului este prea putin in comparatie cu cit s/a furat si se fura din bani de reparatie a acestor drumuri.de aceea rid micile gize portocalii de opozitie ca nu stiu sa ia masuri poptrivite pentru magariile facute de ei.mult mai bine era daca pentru fiecare groapa din drum de pe traseele respective se aplica cite un sut in fundul.........responsabilului de groapa,de la fiecare sofer care si/a trintit masina in gropile respective.cred ca ajungeam la alegeri anticipate pentru functia de .....gropar sef

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei