Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2010 - Anul XV, nr. 230 (4521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 30 septembrie – 6 octombrie

Joi, 30 septembrie

Playground Cărtureşti, la Iulius Mall

În fiecare joi, de la ora 17:30, Librăria Cărtureşti din Iulius Mall se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. În timp ce te relaxezi la ceai sau răsfoieşti ultimele titluri beletristice, poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Poţi să îţi aduci prietenii sau jocurile tale. Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

 

Expoziţia de fotografie „Călătorind prin lume...”

Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava găzduieşte expoziţia de fotografie semnată de Edy Guadagnini. Organizată sub numele „Călătorind prin lume...”, expoziţia reuneşte fotografii realizate în perioada 1980 – 2010, pe cinci continente. 

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava vă invită, în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, la "Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha).
Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Seară Bucovineană, la Padrino

Seară Bucovineană şi reducere studenţească de 15 % după ora 23.00, la Restaurant Padrino (0330 112116, www.restaurantpadrino.ro).

 

Expoziţie de pictură şi grafică „EXPO RETRO”, la Shopping City Suceava

Expoziţie de pictură şi grafică “EXPO RETRO” a artistului Vasile Anghel Siminiuc, la City Gallery (Shopping City Suceava), în perioada 17 septembrie – 6 octombrie.

Expoziţia găzduită de City Galleryreuneşte aproximativ 70 de lucrări de grafică şi pictură şi reflectă moduri de abordare diferite în etape de lucru dintr-o perioadă mare de timp.

Născut în 1949, în Suceava, Vasile Anghel Siminiuc este absolvent al Liceului Pedagogic şi al Şcolii de Artă Suceava şi este membru al Uniunii Artiştilor Plastici Profesionişti din România.

 

A.S.U.S. First Call for Party!!

Petrecere incendiară la Club Babylon, organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava, întreţinută de Dj Cioco, rezident Club Babylon Suceava.

 

 

Vineri, 1 octombrie

Expoziţie de fotografie de nuntă, la Galleria Suceava

În perioada 1-15 octombrie 2010, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie "Nuanţe de moment". În cadrul expoziţiei vor fi prezentate o serie de fotografii de nuntă realizate de-a lungul anilor de studioul de fotografie sucevean Deluxe Photography. Vernisajul expoziţiei va avea loc mâine, 1 octombrie, de la ora 18.00, în cadrul spaţiului special amenajat la parterul complexului Galleria Suceava.

 

Mexican Fiesta, la Restaurantul Padrino

Mexican Fiesta, la Restaurantul Padrino. La un metru de tequila comandat primeşti 5 shoturi din partea casei, iar la 2 shoturi de tequila comandate primeşti unul din partea casei.

 

Expoziţie de fotografie „China, impresii de călătorie”

Ziua Naţională a Chineiva fi marcată, la Iulius Mall Suceava, cu o expoziţie de fotografie intitulată „China, impresii de călătorie” şi iscălită de Liviana Pânzaru. Mâine, 1 octombrie, la ora 17:00, va fi vernisată suita de imagini expuse cu sprijinul Uniunii Artiştilor Fotografi din Bucovina, filialei din Suceava a Asociaţiei de Prietenie România – Republica Populară Chineză şi Asociaţiei Culturale „Alianţa Pro Bucovina”.

 

 

Sâmbătă, 2 octombrie

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Compania de Teatru New Talents va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa „Soacra cu trei nurori”.

 

Târgul Colecţionarilor

Dacă vizitaţi Iulius Mall Suceava în acest weekend, colecţionarii, buchiniştii şi anticarii vor fi la parter, printre sute de mii de obiecte rare, multe unicate, însă toate atinse de patina timpului. Sâmbătă şi duminică, un univers al trecutului va fi recreat, după cum s-au obişnuit bucovinenii, cu sprijinul Asociaţiei Filateliştilor Suceava şi Societăţii de Numismatică.

 

Dj Otto din Iaşi, la Office`s Club

La Office`s Club, special guest Dj Otto din Iaşi şi multe shoturi din partea casei.

 

Black and White - Club Session, Babylon

Petrecere cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia toţi cei care vor fi îmbrăcaţi în culorile alb şi negru vor beneficia de premii şi băuturi din partea casei. Tot în cadrul acestei petreceri, Club Babylon Suceava pune la dispoziţia clienţilor o serie de oferte la whisky! Atmosfera incendiară va fi creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava. Petrecere întreţinută de animatoare! Program nerecomandat minorilor!

 

 

Duminică, 3 octombrie

Teatrul de păpuşi “Puppet”

Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, duminică, de la ora 12:00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

 

Marţi, 5 octombrie

Tamara Buciuceanu, la Suceava, cu spectacolul „Divorţul de aur”

Îndrăgita actriţă Tamara Buciuceanu Botez revine, după mulţi ani, pe scena suceveană, cu spectacolul „Divorţul de aur”, de Nae Cosmescu şi Sorin Petrescu, care va avea loc, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, începând cu ora 19:00. Divorţul de aur” este de fapt o poveste frumoasă, amuzantă despre realităţile vieţii noastre, care, cu siguranţă, va trezi multe întrebări sucevenilor care vor alege să scoată din buzunar 40 de lei pentru un bilet la teatru. Informaţii şi rezervări la tel. 0230 523718; 0330 401807.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei