Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2010 - Anul XV, nr. 230 (4521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Al doilea mandat

Petrea Dulgheru, reales în fruntea Colegiului Medicilor Veterinari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doctorul Petrea Dulgheru a obţinut un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean al Medicilor Veterinari Suceava, urmând a-şi continua activitatea începută aici din anul 2007.

Dulgheru, actualul şef al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava, a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte, din cei 163 de membri care au participat la vot 160 votând pentru acesta, iar trei împotrivă.

Alegerile s-au desfăşurat vinerea trecută, în cadrul Adunării Generale a Colegiului Medicilor Veterinari Suceava, prin vot stabilindu-se noua structură a colegiului.

 

Cu ce se laudă Colegiul în ultimii trei ani

La şedinţa desfăşurată la Conacul Domnesc, preşedintele reales şi-a prezentat raportul de activitate pentru mandatul 2007-2010, evidenţiind evenimentele remarcabile din ultimii trei ani. A fost prezentat un film cu fragmente din excursia organizată de Colegiul Medicilor Veterinari în 2008, când medicii au vizitat ferme, unităţi de procesare şi obiective turistice din 11 ţări membre ale UE, precum şi cu imagini din excursia din acest an, când alţi medici veterinari au mers în excursie de documentare în 12 ţări europene.

De asemenea, au fost amintite expoziţia canină de la Vatra Dornei, precum şi un concurs de pescuit la păstrăvărie, organizate de Colegiu.

Preşedintele a amintit şi de solidaritatea de care au dat dovadă veterinarii când, după inundaţiile din vară, au strâns şi donat bani colegilor sinistraţi, precum şi altor familii inundate, dar şi de colectarea de fonduri, în total 156 de milioane de lei vechi, pentru o colegă aflată în suferinţă.

 

„Am rămas singur în cursă, colegii nu au mai vrut să mă înfrunte”

„Vreau să menţionez că o parte dintre aceste acţiuni au fost organizate în premieră pentru România, iar colegii care s-au prezentat la Adunarea Generală au apreciat aceste realităţi. Sunt bucuros pentru faptul că din 163 de votanţi am avut doar trei voturi împotrivă şi le mulţumesc colegilor pentru susţinere. Acum trei ani, la alegerile precedente, am fost într-o competiţie formidabilă, m-am luptat cu domnul doctor Câmpan, iar eu, ca om al competiţiei, m-am bucurat enorm după victoria de atunci. Acum am rămas singur în cursă, colegii nu au mai vrut să mă înfrunte”, a declarat doctorul Petrea Dulgheru, care este de părere că nu a avut concurenţă deoarece toţi colegii au fost conştienţi că şi-a făcut bine treaba şi nu puteau câştiga în faţa sa.

„Cred că au ezitat şi pentru că eu sunt directorul DSV şi nu au vrut să intre în concurenţă cu şeful. De aceea vreau să menţionez că cei care m-au înfruntat direct şi sincer au avut parte întotdeauna de respectul meu”, a mai ţinut să precizeze acesta.

 

Noua structură a Colegiului Medicilor Veterinari

Dacă Dulgheru şi-a adjudecat funcţia de preşedinte, vicepreşedinţi au fost aleşi doctorii Dănuţ Botezan şi Vasile Semeniuc, în timp ce secretarul general desemnat de preşedinte este doctorul Dorin Galan.

Membrii Consiliului Judeţean al Medicilor Veterinari Suceava sunt doctorii: Petrea Dulgheru, Dorin Galan, Dănuţ Botezan, Vasile Semeniuc, Gheorghe Iacoban, Dan Lupu, Florin Boca Lazăr, Ana Ursache, Dănuţ Corneanu, Constantin Lazăr, Radu Velisar, Vasile Semian, Lăcrămioara Vieru, Dumitru Cojocaru şi Mircea Pauşeriu, în timp ce membri supleanţi au fost aleşi doctorii Ion Rusu, Nicolaie Băcăinţan şi Liviu Dumitraşcu.

În privinţa membrilor Comisiei Judeţene de Deontologie şi Litigii au fost aleşi doctorii Gheorghe Iacoban (preşedinte), Lucian Ciobanu (vicepreşedinte), Dănuţ Botezan (secretar) şi Lăcrămioara Vieru, în timp ce supleanţi sunt doctorii Leon Postolache, Ioan Jiha şi Marcela Toporaş.

Comisia de cenzori este formată din doctorii Lucian Ciobanu (preşedinte), Leon Postolache şi economistul Bogdan Caba.

 

Obiectivul profesional primordial: introducerea pe piaţă a unei rase de bovine de carne

Un punct important în cadrul Adunării Generale a vizat şi alegerea delegaţilor colegiului, pentru Congresul naţional al Medicilor Veterinari ce va avea loc, în perioada 21-24 octombrie 2010, la Sinaia.

Delegaţia judeţeană va fi formată din Petrea Dulgheru, Dorin Galan, Vasile Semeniuc, Dănuţ Botezan, Gheorghe Iacoban, Cristian Lupeş, Dănuţ Corneanu, Constantin Lazăr şi Leon Postolache, urmând a fi printre cele mai numeroase din ţară, a doua după delegaţia din Timiş.  

În ceea ce priveşte obiectivele de viitor ale Consiliului Judeţean al Medicilor Veterinari Suceava, doctorul Petrea Dulgheru a amintit ca prioritate de efortul comun al medicilor veterinari din judeţ pentru a introduce rasa de bovine de carne Charolaise, în acest sens existând deja un proiect între o firmă din Franţa şi una din Suceava. Rasa este considerată una revoluţionară, care ar putea da rezultate excepţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrea Dulgheru, reales în fruntea Colegiului Medicilor Veterinari.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petrea Dulgheru, reales în fruntea Colegiului Medicilor Veterinari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei