Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2010 - Anul XV, nr. 230 (4521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Bănuit că a inventat un accident pentru că s-a lovit la serviciu şi nu are asigurare medicală

Joi, 30 Septembrie 2010 (16:36:52)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din oraşul Salcea este cercetat de poliţie după ce a reclamat că a fost victima unui accident rutier ce nu pare a se confirma, anchetatorii bănuind că acesta a inventat toată povestea pentru a primi îngrijiri medicale în urma unei răni suferite la serviciu. Tot scenariul ar pleca de la faptul că acesta nu este asigurat medical şi trebuie să achite din buzunar plata îngrijirilor acordate în caz de accident de muncă. 
Toată povestea din acest caz începe miercuri după-amiază, în jurul orei 17.45, când la Spitalul Judeţean Suceava a ajuns un bărbat care a declarat că în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe strada Calea Burdujeni, în municipiul Suceava, a intrat în coliziune cu un autoturism, iar şoferul a părăsit locul accidentului. 
Respectivul, Vasile M., domiciliat în Salcea, acuza dureri la mâna dreaptă, şi, conform procedurilor a fost sesizată imediat Poliţia. Primele semne de întrebare au apărut după ce medicul care l-a examinat nu a identificat urme de zgâriere sau lovire, specifice unui accident. În plus, nici poliţia nu a depistat pe hainele cu care era îmbrăcat acesta nici un fel de urme. 
Luat la întrebări, bărbatul a schimbat afirmaţiile iniţiale, declarând că nu a căzut pe carosabil iar contactul cu autoturismul a fost foarte mic. 
„S-a întocmit adresă către Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru ca bărbatul să fie examinat şi să se concluzioneze dacă a fost sau nu victima unui accident de circulaţie”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cu precizarea că ancheta preliminară nu oferă deloc date sau indicii că a existat vreun impact între acesta şi o maşină. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bănuit că a inventat un accident pentru că s-a lovit la serviciu şi nu are asigurare medicală.
 Vizualizări articol: 1076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bănuit că a inventat un accident pentru că s-a lovit la serviciu şi nu are asigurare medicală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei