Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2010 - Anul XV, nr. 226 (4517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unanimitate

Alocarea de fonduri pe următorii trei ani, votată în două minute de consilierii judeţeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni au aprobat, ieri, în unanimitate, repartizarea pe localităţi a sumelor alocate din cote defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pe anii 2011-2014, conform „scrisorii cadru privind contextul macroeconomic şi metodologia de elaborare a proiectelor de buget pe anul 2011 şi a estimărilor pentru anii 2012-2014”, transmisă de Ministerul Finanţelor Publice.

De asemenea, au aprobat repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.

Iniţiatorul proiectului de hotărâre a Consiliului Judeţean Suceava, preşedintele Gheorghe Flutur, a precizat că este vorba despre sume estimative, acestea urmând a fi reevaluate după promulgarea legii bugetului de stat pe anul 2011, în funcţie de prevederile acestui act normativ, în funcţie de gradul de necolectare a creanţelor fiscale la sfârşitul anului 2010, precum şi în funcţie de modificările survenite în necesarul de cofinanţare a proiectelor de infrastructură şi programelor de dezvoltare locală.

 

Siret are prevăzuţi mai puţini bani decât Salcea, Dolhasca, Frasin sau Vicov de Sus

Precizările lui Flutur au fost suficiente pentru consilierii opoziţiei, astfel încât în două minute au ridicat toţi mâinile şi au votat „pentru”.

Potrivit repartizărilor estimative, municipiul Suceava ar urma să primească, anul viitor, din cotele defalcate din impozitul pe venit, 1.720 mii lei, Câmpulung Moldovenesc 830 mii de lei, Vatra Dornei 595 de mii de lei, iar Fălticeni şi Rădăuţi, câte 1.010 mii de lei. Salcea, Dolhasca, Frasin şi Vicov de Sus au prevăzute sume estimative mai mari decât oraşul Siret, la cele două sate transformate în oraşe fiind prevăzute câte 296 de mii de lei, în timp ce Siret are doar 237 mii lei, la fel ca Broşteni şi Liteni, dar mai mult decât Cajvana şi Milişăuţi, care au 178 de mii de lei, sau Solca - 118 mii de lei. Gura Humorului are prevăzute 507 mii de lei.

La comune, cei mai mulţi bani sunt prevăzuţi pentru Moara - 181 mii lei, Dumbrăveni - 110 mii lei, Straja - 104 mii lei, Dorna Arni, Mălini, Muşeniţa, Păltinoasa, Preuteşti, Putna, Sadova şi Stulpicani - câte 100 de mii de lei. Sume mai mici, de 62 mii lei, sunt prevăzute pentru 39 de comune din judeţul Suceava, pentru anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alocarea de fonduri pe următorii trei ani, votată în două minute de consilierii judeţeni.
 Vizualizări articol: 1220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alocarea de fonduri pe următorii trei ani, votată în două minute de consilierii judeţeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei