Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2010 - Anul XV, nr. 226 (4517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furnizorii de servicii medicale trebuie să implementeze sistemul de management al calităţii

Toţi furnizorii de servicii medicale trebuie să implementeze până la 31 decembrie 2011 sistemul de management al calităţii în conformitate cu SREN ISO 9001:2001, dată după care acesta devine criteriu de eligibilitate pentru a putea intra în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Proiectul noului contract-cadru privind acordarea asistenţei medicale în 2011, postat, vineri, pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate pentru dezbatere publică, stabileşte că până la data de 31 decembrie 2011 furnizorii din asistenţa medicală primară, din ambulatoriile pentru specialităţile clinice, inclusiv recuperare-reabilitare a sănătăţii şi pentru medicina dentară, spitalele, furnizorii de servicii medicale de urgenţă şi transport sanitar, furnizorii de servicii medicale de recuperare-reabilitare a sănătăţii, furnizorii de medicamente şi de dispozitive medicale trebuie să implementeze sistemul de management al calităţii în conformitate cu SREN ISO 9001: 2001.

După 31 decembrie 2011, certificatul devine criteriu de eligibilitate pentru a putea intra în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate, potrivit noului contract-cadru.

Acelaşi document prevede că furnizorii nu au dreptul să cesioneze în tot sau în parte drepturile lor în baza contractelor încheiate cu Casele de asigurări de sănătate fără acordul prealabil scris al acestora şi avizul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizorii de servicii medicale trebuie să implementeze sistemul de management al calităţii.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Furnizorii de servicii medicale trebuie să implementeze sistemul de management al calităţii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei