Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2010 - Anul XV, nr. 226 (4517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Final tragic

Tânără de 20 de ani, moartă după un accident produs de un şofer beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Final tragic în urma unui accident produs pe 9 septembrie a.c., când un tânăr beat la volan s-a izbit violent cu maşina într-un gard din beton, iar pasagera din dreapta sa a fost rănită grav. Transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Iaşi, fata a mai trăit până pe 17 septembrie, când leziunile suferite i-au fost fatale. Informată despre deces cu întârziere, abia miercuri, pe 22 septembrie, Poliţia municipiului Rădăuţi l-a reţinut, a doua zi, pe şofer, emiţând pe numele său o ordonanţă de reţinere pe 24 de ore. Ieri, la expirarea ordonanţei, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a decis că nu se impune prezentarea acestuia în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Procurorul a dispus însă în cazul său măsura de interzicere a părăsirii localităţii de domiciliu.

Pe 9 septembrie, la ora 4.45, Cătălin Panciuc, în vârstă de 19 ani, din Frătăuţii Vechi, conducea un autoturism pe drumul judeţean din localitatea de domiciliu, în dreapta sa aflându-se o prietenă, Domnica B., în vârstă de 20 de ani, din Frătăuţii Noi. Din ancheta poliţiei rezultă că şoferul a scăpat maşina de sub control într-o curbă la dreapta, ieşind în afara drumului de pe sensul său de mers şi lovindu-se de gardul unei locuinţe. Dacă şoferul nu a păţit nimic, tânăra din dreapta, aflată pe partea impactului, s-a lovit grav la cap. Ea a fost diagnosticată cu traumatism cranian grav, stare comatoasă şi fractură parietală occipitală, la o primă estimare având nevoie de 50-55 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca. Ulterior, din cauza stării grave de sănătate, aceasta a fost transferată la unitatea spitalicească din Iaşi, unde a decedat.

După verificarea cu aparatul etilotest a rezultat că şoferul era băut, având o concentraţie de 0,59 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, rezultatele probelor de sânge recoltate în dimineaţa producerii accidentului au arătat o alcoolemie de 1,10 g/l alcool pur în sânge. Acesta a fost şi considerentul pe baza căruia Poliţia a decis să emită ordonanţă de reţinere pe 24 de ore pe numele şoferului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără de 20 de ani, moartă după un accident produs de un şofer beat.
 Vizualizări articol: 4189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânără de 20 de ani, moartă după un accident produs de un şofer beat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ca sa vezi trimis de
(26 sep 2010, 15:22:14
Imi aduc aminte ca atunci cand am comentat despre accident mi s-a reprosat ca vorbesc fara sa stiu despre "competenta" tanarului care l-a produs si ca fata este bine mersi in spital si nu are nimic. A fost asa de bine mersi incat este moarta acum.
Deci sa vedem: tanar de 19 ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, intr-o curba pierde controlul masinii si intra intr-un gard, persoana din dreapta murind la spital, dupa cateva zile. Bai sa fiu al naibii, al dracului de competent era asta. Presupun ca faptul ca a facut acest accident , cu toate urmarile sale, nu a avut legatura nici cu alcoolemia, nici cu viteza si nici cu lipsa de experienta (pentru ca altfel nu s-ar fi urcat baut la volan si, in nici un caz, nu ar fi mers intr-atat de repede incat sa scape masina de sub control).

Oare nici acum nu merita acest "competent" inchisoare?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei