Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2010 - Anul XV, nr. 226 (4517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În Parcul Şipote

A obligat o minoră să-i facă sex oral, i-a făcut foto şi le-a împărţit printre colegii victimei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un individ condamnat la puşcărie şi eliberat acum câteva luni din penitenciar pentru „bună purtare” a ajuns din nou, aseară, în spatele gratiilor, după ce a obligat o elevă în vârstă de 17 ani să facă sex oral, în Parcul Şipote din municipiul Suceava, i-a făcut fotografii şi le-a împărţit unor colegi de-ai victimei.

Şocant în toată această poveste este şi faptul că violul s-ar fi petrecut, potrivit unor surse judiciare, chiar la câţiva metri de aproximativ cinci colegi de liceu de-ai minorei, trei fete şi doi băieţi, care nu au intervenit deloc.

Ba mai mult, cel puţin o fotografie făcută victimei în timpul actului sexual cu un telefon mobil a ajuns, prin bluetooth, pe telefoanele mobile ale unora dintre colegii cu pricina.

Din informaţiile pe care le deţinem, violatorul ar fi făcut şi alte fotografii victimei, înainte a o obliga să-i facă sex oral.

A pus-o să se dezbrace până la brâu şi a imortalizat imaginile cu un telefonul mobil, spre distracţia celor trei fete şi doi băieţi, colegi de-ai minorei umilite.   

Uluitor este şi faptul că, înaintea violului, agresorul şi-a aşteptat victima, elevă la un liceu de pe strada „Calea Unirii”, la ieşirea de la ore şi a lovit-o cu pumnul peste faţă chiar în văzul mai multor martori, după care, ameninţând-o şi terorizând-o psihic, a urcat-o într-un autobuz şi a dus-o în Parcul Cetăţii de Scaun.

 

Susţine că victima a vrut să-i facă sex oral şi recunoaşte că i-a făcut foto

Oribilul scenariu s-a petrecut, susţin surse judiciare, luni, pe 20 septembrie a.c..

Victima a depus reclamaţie a doua zi, pe 21 septembrie, iar poliţiştii spun că l-au căutat pe presupusul violator timp de două zile pe la domiciliu, însă nici urmă de acesta.

Suspectul oamenilor legii este un anume George Hodoroabă (29 de ani), individ care locuieşte în cartierul Burdujeni şi care a fost eliberat condiţionat din penitenciar în luna martie a.c..

Respectivul a declarat că nu a plecat de acasă, contrazicându-i astfel pe poliţiştii care afirmau că l-au căutat pe la domiciliu de mai multe ori.

Hodoroabă locuieşte chiar în acelaşi bloc cu victima şi începând de joi, ora 17:00, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Ieri, în jurul orei 15:30, tânărul a fost dus la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În faţa judecătorilor, susţin sursele noastre, tânărul a recunoscut că a făcut sex oral cu minora, că i-a făcut o fotografie pe care  i-a trimis-o unei colege de-a acesteia, însă neagă că ar fi obligat-o pe victimă, susţinând că aceasta a fost de acord.

Aceleaşi surse ne-au declarat că minora cu pricina le-a declarat anchetatorilor că, în urmă cu câteva săptămâni, George Hodoroabă a obligat-o să întreţină raport sexual cu el, în apartamentul unor prieteni comuni, însă atunci i-a fost frică să reclame la poliţie. 

 

Poliţişti, gărzi de corp ale presupusului violator   

În timp ce Hodoroabă aştepta să intre în sala de judecată, doi poliţişti în civil care îl escortau s-au transformat în gărzile de corp ale acestuia, spunându-i fotoreporterului „Monitorului de Suceava”, fără nici un drept, că îi este interzis să facă fotografii infractorului eliberat acum aproximativ şase luni din penitenciar, cu un rest de pedeapsă de câteva sute de zile.

Cei doi poliţişti s-au băgat pur şi simplu în faţa aparatului foto, dând dovadă de un exces de zel de neînţeles pentru a-l proteja pe individul acuzat că a terorizat şi siluit o minoră.

Deşi presupusa faptă s-a petrecut luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava nu a mediatizat evenimentul nici măcar după ce suspectul lor a ajuns după gratii, cu ordonanţă de reţinere.

Ieri, în jurul orei 18:00, George  Hodoroabă a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzat de viol şi răspândire de materiale obscene.

 

 

„Vedetă” în presă, din 2005

George Hodoroabă a mai ţinut prima pagină a ziarelor locale, în octombrie 2005, atunci când a fost arestat preventiv pentru că ar fi dat o ţeapă la un hotel din municipiul Suceava, unde a dormit, mâncat şi băut, timp de trei zile, sub o identitate falsă, şi nu a plătit nici un leu.

La acea vreme, Hodoroabă era acuzat şi pentru furtul a două telefoane mobile de la două tinere, pe care, iniţial, le-a invitat la masă la restaurant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A obligat o minoră să-i facă sex oral, i-a făcut foto şi le-a împărţit printre colegii victimei.
 Vizualizări articol: 1929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 13 voturi
A obligat o minoră să-i facă sex oral, i-a făcut foto şi le-a împărţit printre colegii victimei4.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greu observati! trimis de
(25 sep 2010, 11:29:26
Politistii romani sunt corupti si perversi precum acel Hodoroaba,Basescu nu degeaba se lupta cu acestia!
2.   A se intelege corect! trimis de
(25 sep 2010, 12:29:45
Politistii romani (italieni)la ei m-am referit,adica acei care-i trimit pe ai nostrii acasa sa faca tot felul de nelegiuiri!
3.   Si inca nu-i nimic trimis de
(25 sep 2010, 13:30:18
de li se vor mai scade salariile la politisti cu vreo 10 procente ...vor ajunga sa bata matanii in fatza unei mite de 100 de euro.....
3.1  RE: Si inca nu-i nimic trimis de
(25 sep 2010, 13:37:26
cam asta e adevarul. dar nici cu justita din romania nu mi-e rusine la capitolul asta.
4.   RUSINE trimis de
(25 sep 2010, 13:59:58
Deci nu e prima data ca are infractiuni, tampitul sa moara in puscarie dupa gratii, saraca fata nu am cuvinte. JUSTITIE DE  ☭  SA LE FIE RUSINE , daca s-ar fi intamplat asa ceva cu o fata de politai as vrea sa vad daca ar iesi vreo data din puscarie tampitul ala.
4.1  RE: RUSINE trimis de
(26 sep 2010, 15:12:25
s-a intamplat mai rau de atat. unul a batut o fata de politai de a bagat-o in spital, si i-a crapat capul politistului care il ancheta si e liber, se plimba bine mersi. a stat numai 2 zile la puscarie. mai vrei? iti mai spun una. un politist de frontiera calcat cu masina de un jmecher pe care incerca sa il opreasca, e paralizat acum si jmecherul eliber sa mai faca si altele, nu a facut nici o zi de puscarie. mai vrei? sunt sute de mii de cazuri, doar ca nu sunt mediatizate. pentru ca jurnalistii nu fac public decat ceea ce le aduce venituri grase.
4.2  RE: RUSINE trimis de
(27 sep 2010, 09:02:03
Ce-l ce-a calcat cu masina politistul de frontiera...a fost avansat...Lucreaza la Consulatul Romaniei din Cernauti...! Acolo poate calca beat...toti Ivanii, fiind subt imunitate diplomatica...vai de tarisoara asta....!!!
5.   Solutie intarzierea ejacularii 100% naturala trimis de
(25 sep 2010, 15:41:04
solutie intarzierea ejacularii 100% naturala www.love-store.ro Solutie din plante 100% naturala intarzierea ejacularii suifan. Pentru o placere prelungita de la 1 la 3 ore. Prelungirea actului sexual este dorinta tuturor barbatilor indiferent de varsta sau preferinte pentru a atinge senzatii cat mai puternice si orgasme incredibile, performante sexuale la un nivel cat mai inalt.
5.1  RE: Solutie intarzierea ejacularii 100% naturala trimis de
(26 sep 2010, 09:13:57
mai omule, pai daca violatoru asta iti folosea solutia, nu termina violul nici a doua zi... aici ti-ai gasit sa postezi mesajul asta??!!big grin
6.   ... trimis de
(25 sep 2010, 15:54:59
Posibil ca individul sa fie pe statul politiei ca turnator (sifonar). Doar asa se explica faptul ca tot timpul scapa basma curata.
7.   Frustrare trimis de
(25 sep 2010, 16:05:10
d-le rusu te-a trimis sefu matale sa realizezi un articol despre infractori si tu.... te-ai luat de politisti....... trebuia sa-i tragi lui hodoroaba geaca ce-i acoperea fata ca esti tupeist si destul de voinicut!
8.   Suparare trimis de
(25 sep 2010, 16:57:56
fratilor macar de s-ar interesa politistii ce fata e si cu ce se ocupa si ce e ea defapt... nu teatru unei pustance care nu are cui baga copilul pe gat
9.   Culmea trimis de
(27 sep 2010, 09:33:13
Ceea ce ma mira este ca pe nici unul dintre cei ce au comentat aici nu i-a oripilat atitudinea colegilor victimei,mai ales ale fetelor...Puteau suna la 112 sau puteau actiona direct pentru a impiedica fapta.Dar asta este generatia viitoare.Meritam asa ceva,deoarece noi,cei mai in virsta acum,i-am lasat de au crescut asa.In rest,multe comentarii care arata ca net-ul a ajuns si in canalele de termoficare.
9.1  RE: Culmea trimis de
(27 sep 2010, 17:59:26
sigur pe colegi nu i-a amenintat ala cu pistolul, ca era cam ocupat. dupa umila mea parere fata aia a facut asta de buna voie si abia dupa ce a dat cu capul de pragul de sus a inceput cu acuzatiile. la cat de teribilisti sunt tinerii din ziua de azi si cum nimic nu ii mai satisface, asa ceva e obisnuinta prin gastile lor. ceva de genul ”cine nu face asa e un fraieeer”! daca situatia era asa cum se prezinta in articol atunci cu siguranta sunau la112 sau sareau la bataie la ala, ca au tupeu destul.
10.   Nu e totul asa cum pare trimis de
(12 oct 2011, 23:36:52
cam asa ceva daca ar sti toti cei care comenteaza aici cu ce se ocupa stimata domnisoara andrea caci asta e numele ei ar mai inchide gura cum poti spune ca ai fost violata de cateva zile dar de fapt esti insarcinata in 2 luni dar ca copilul ar fi ar persoanei care te-a violat mai lasati-o mai moale fratilor ca nu e totul chiar asa cum pare mai ales ca avea telefonul la ea putea sa apeleze oricand singura 112

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei