Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2010 - Anul XV, nr. 226 (4517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Creştere de preţ

Abonamente mai scumpe decât anul trecut la Complexul de Nataţie al Universităţii Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Odată cu începerea noului an universitar, abonamentele la Complexul de Nataţie şi Kinetoterapie din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava au fost majorate. Având în vedere mărirea preţurilor la utilităţi, creşterea TVA şi diferenţele între încasări şi cheltuieli pe lunile ianuarie - iulie 2010, conducerea Universităţii „Ştefan cel Mare” a decis să majoreze preţurile abonamentelor, cu menţiunea că pentru personalul şi studenţii instituţiei tarifele rămân aceleaşi ca şi anul trecut.

Universitatea a introdus şi programe noi la bazin, precum Mini Polo şi înot cu antrenor personal.

Astfel, pentru Abonamentul Agrement, o oră de înot pentru a adulţi este de 18 lei, faţă de 15 lei cât a fost anul trecut. O oră de înot de agrement pentru profesorii universitari şi personalul USV costă 12 lei, iar pentru studenţi 10 lei.

Abonamentul de iniţiere în înot de opt ore costă 140 de lei pentru adulţi şi preşcolari de 4-5 ani, 120 de lei pentru preşcolarii de 6-7 ani, 100 de lei pentru personalul USV şi  80 de lei pentru studenţi.

Abonamentul Aquagym este de asemenea de opt ore şi costă 150 de lei pentru adulţi, 120 de lei pentru personalul USV şi 100 de lei pentru studenţi.

Cei care doresc să facă înot cu antrenor personal vor plăti 450 de lei pentru opt ore, adulţi. Pentru copiii preşcolari iniţierea în înot cu antrenor personal ajunge 400 de lei pentru opt ore, iar pentru elevi şi personalul USV, 350 de lei.

De anul acesta, cei interesaţi pot lua ore de mini polo, iar preţul unui abonament de opt ore este de 120 de lei pentru adulţi, 100 de lei pentru elevi şi personal USV şi 80 de lei pentru studenţi.

 

Saună şi masaj la Complexul de Nataţie

Opt ore de înot terapeutic costă 180 de lei.

Sucevenii interesaţi de saună vor plăti 60 de lei pentru o oră şi 40 de lei pentru jumătate de oră. O oră de masaj costă 35 de lei, iar jumătate de oră de masaj costă 20 de lei.

Personalul USV şi studenţii vor plăti 15 lei pentru jumătate de oră de masaj şi 25 de lei pentru o oră.

Rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare”, Adrian Graur, a spus că „din acest an, toţi studenţii suceveni vor efectua ore de înot la bazin, ore incluse în programa anuală de educaţie fizică”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Abonamente mai scumpe decât anul trecut la Complexul de Nataţie al Universităţii Suceava.
 Vizualizări articol: 1467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abonamente mai scumpe decât anul trecut la Complexul de Nataţie al Universităţii Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Preturi ireale trimis de
(25 sep 2010, 15:30:33
Chiar credeti ca veti mentine numarul ridicat de abonati din anul universitar trecut? Va inselati. Sunt multe familii care au renuntat la a reinnoi abonamentele pentru lunile urmatoare drept urmare a maririi tarifelor si a scaderii salariilor si implicit a nivelului de trai.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei