Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2010 - Anul XV, nr. 226 (4517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Aspiraţii

Ele vor titlul de „Miss Boboc” al Colegiului „Alexandru Ioan Cuza”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doar nouă dintre cele 18 eleve de-a IX-a selectate de organizatorii Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” (fostul Industrial 1) s-au prezentat, ieri după-amiază, la ora 14:00, la preselecţia pentru concursul de „Miss Boboc”, astfel încât munca organizatorilor s-a uşurat considerabil.

Emoţionate, cele nouă boboace au defilat pe scena amfiteatrului, după care şi-au făcut o scurtă prezentate, vorbind şi despre motivul pentru care s-au hotărât să participe la concursul de „Miss Boboc”.

Pentru Maria Alexandra Agachi, participarea la Balul Bobocilor, la concursul de Miss, va fi „o experienţă de viaţă”,  adolescenta fiind încrezătoare în calităţile ei: „Mă pricep la muzică, la dans şi la teatru”.

Eliza Ţugui participă la bal, după cum chiar ea a declarat, pentru „a cunoaşte colegii... mai mari”, în timp ce alte trei concurente s-au înscris la concursul de Miss pentru a se distra sau „pentru a concura”.

O altă candidată consideră că faptul că e „isteaţă şi atât” e argumentul suficient pentru care să râvnească la titlul de „Miss Boboc”.

Care dintre ele va fi declarată cea mai frumoasă boboacă de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” rămâne de văzut la balul a cărui dată de desfăşurare nu a fost stabilită încă.

Profesoara Elena Brădăţan, coodonatoarea elevilor organizatori, ne-a declarat că nu vor apela la nume cunoscute din show-biz-ul românesc şi vor miza, aşa cum au făcut-o şi în anii trecuţi, pe inventivitatea adolescenţilor şi pe talentele locale.

Fotografii şi imagini video de la preselecţia de ieri, de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, pe www.monitorulsv.ro, la rubrica „Balurile Bobocilor 2010”, tot acolo unde veţi putea găsi şi alte materiale despre balurile liceelor din mai tot judeţul, materiale ce vor fi actualizate periodic, pe măsură ce vom primi noi informaţii pe adresa ziarului: redactie@monitorulsv.ro.   

 

Bal la Babylon

În timp ce mai toate liceele din municipiul Suceava şi-au făcut sau au în plan să-şi facă programare pentru bal la Casa de Cultură din localitate, Colegiul Tehnic „Petru Muşat” (fostul Industrial 2) merge direct la discotecă, organizând Balul Bobocilor pe 15 octombrie a.c., în Club Babylon.

Până în prezent, au fost stabilite cele nouă perechi pentru concursul de Miss şi Mister, iar marţi după-amiază, ora 14:00, va avea loc o nouă întrunire a organizatorilor şi participanţilor la bal.

 

Nightlosers, El Negro, Elena Gheorghe şi Guess Who

Sigur sau aproape sigur, dacă ar fi să ne luam din experienţa anilor trecuţi, când la unele baluri capul de afiş, invitatul nr. 1, s-a schimbat cu câteva zile înainte de spectacol, până în prezent pe scena „Balurilor Bobocilor 2010” din judeţul Suceava vor cânta: Nightlosers – la Balul Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” (13 octombrie, pe scena Casei de Cultură Suceava), El Negro – la Balul Colegiului Naţional „Petru Rareş” (16 octombrie, tot la Casa de Cultură Suceava), Elena Gheorghe – la Balul Colegiului Naţional „Nicu Gane” (22 octombrie, Sala Cinema din Fălticeni) şi Guess Who – la Balul Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” (5 noiembrie, Casa de Cultură Rădăuţi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ele vor titlul de „Miss Boboc” al Colegiului „Alexandru Ioan Cuza”.
 Vizualizări articol: 2033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 12 voturi
Ele vor titlul de „Miss Boboc” al Colegiului „Alexandru Ioan Cuza”3.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfarsit trimis de
(25 sep 2010, 21:43:51
ce terfe aici. ................
2.   Chiar nu mai aveti stiri.. trimis de
(27 sep 2010, 00:09:06
Ma uitam si saptamana trecuta pe site,si vad un titlu cu privire la boboacele de la liceul pedagogic,chiar credeti ca intereseaza pe cineva ce pustoaice candideaza la miss boboc , ati ajuns chiar patetici cu titlurile si stirile astea..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei