Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2010 - Anul XV, nr. 226 (4517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drama unei tinere

La 24 de ani, s-a sinucis după ce a băut o sticlă de otravă pentru şobolani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 24 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor într-un mod cumplit, ingerând o mare cantitate dintr-o substanţă toxică, cel mai probabil otravă pentru şobolani. Tatăl, prietenii săi, colegele de serviciu, nimeni nu înţelege ce motiv avea să-şi ia zilele.

 

Ieri dimineaţă, Gabriela Mariuţac, domiciliată în Milişăuţi, care stătea cu chirie într-un apartament din Suceava, trebuia să ajungă la locul său de muncă, la o sală de jocuri de lângă Casa de Cultură Suceava. Nu a ajuns la program şi deoarece nu răspundea la telefon, apropiaţii săi au fost anunţaţi de dispariţia suspectă a acesteia. În apartamentul de pe strada Ştefan cel Mare stătea cu patru prieteni, băieţi şi fete, însă avea camera sa şi nimeni nu o mai văzuse din seara precedentă. În cameră s-a putut intra abia după ce uşa încuiată a fost forţată. În interior, colegii de apartament au văzut o imagine pe care nu o vor putea uita. Tânăra zăcea fără suflare, personalul medical ajuns la faţa locului constatând că decesul survenise de câteva ore bune, probabil de la miezul nopţii. Lângă tânără, criminaliştii Poliţiei municipiului Suceava au găsit un bileţel cu câteva rânduri, de adio. De asemenea, în cameră a fost găsit şi recipientul din care, se bănuieşte, a băut fata otrava. Era aproape gol, apropiaţii spunând că în interior era otravă pentru şobolani.

 

Introvertită, asculta muzică rock şi era supărată că prietenul pleacă în străinătate

Înmărmurit de durere, tatăl fetei, ajuns la apartament, ne-a spus că fiica sa stătea în Suceava de ani de zile, mai întâi urmând Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Suceava şi apoi angajându-se. Lucra la o sală de jocuri şi avea un prieten, Alexandru, cu care avea o relaţie de ani de zile. Acesta, a mai dezvăluit tatăl, urma să plece în străinătate pentru un an de zile. Gabriela nu era deloc încântată, însă nici nu părea distrusă de această veste, spunându-i chiar că timpul va decide dacă vor mai rămâne împreună.

O tânără cu care lucra Gabriela Mariuţac ne-a spus că aceasta era destul de puţin comunicativă. Colega spune că fata mai amintea de probleme în relaţia cu iubitul, însă nu detalia niciodată ce o măcina. Se refugia în muzica rock, pe care o asculta foarte frecvent şi stătea destul de mult singură, în camera sa, în ultima vreme părând a fi şi mai abătută decât cum era de obicei.

Deşi varianta unei decepţii în relaţia cu iubitul pare să fie cea mai probabilă cauză a sinuciderii, totuşi tânăra nu a vrut să arunce povara gestului său pe umerii acestuia.

Tatăl acesteia ne-a mărturisit că în bilet fiica sa îşi ia rămas-bun de la familie şi prieten şi transmite că nu este el de vină pentru decizia ei de a-şi lua zilele.

 

Sinucidere „model” Mădălina Manole

Oricare ar fi motivele acestei sinucideri, cert este că tânăra care nu împlinise încă 24 de ani trecea printr-o puternică depresie. Cazul are destul de multe asemănări cu cel al sinuciderii cântăreţei Mădălina Manole. De la faptul că tânăra trecea printr-o depresie în ultima perioadă, şi până la modul în care a ales să moară, ingerând o otravă şi asumându-şi gestul, dramele par să aibă puncte comune. De altfel, medicii de la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, dar şi alţi colegi din ţară ai acestora au remarcat o creştere a numărului de tentative de suicid prin înghiţirea de substanţe toxice, unii vorbind chiar de un sindrom al sinuciderilor „Mădălina Manole”.      

Autopsia la care va fi supus cadavrul urmează să stabilească cert cauza morţii şi dacă în cauză există şi alte suspiciuni. Judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava nu au însă elemente care să-i facă să creadă că la mijloc ar fi vorba şi de altceva decât de o sinucidere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 24 de ani, s-a sinucis după ce a băut o sticlă de otravă pentru şobolani.
 Vizualizări articol: 2233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
La 24 de ani, s-a sinucis după ce a băut o sticlă de otravă pentru şobolani4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un detaliu concludent trimis de
(25 sep 2010, 15:28:25
"asculta muzică rock"
Bine că nu asculta manele.
1.1  RE: Un detaliu concludent trimis de
(26 sep 2010, 15:04:34
poate de aia s-a sinucis, ca o fi interferat cu taraf tv. era mai mijto daca isi taia venele pe ritm de chirata rock, era mai dramatic(metaforic vorbin). Doamne mare e gradina ta si mici mai sunt gardurile......
2.   Raspuns la comentarii trimis de
(26 sep 2010, 19:31:19
vedeti.va de viata voastra,luati o acadea decat sa face.ti comentarii de genul asta...
3.   Vedeti-va de treaba voastra trimis de
(27 sep 2010, 09:43:39
nu cred ca aveti dreptul sa judecati pe nimeni !fiecare stie ce are in suflet si cat poate sa duca!dumnezeu sa o ierte!imi pare tare rau de ea ,mai ales ca am cunoscut-o!gabyta sa iti fie tarana uroasa si dumnezeu sa ierte fapta ta !!
4.   Sinucidere model Madalina MAnole trimis de
(27 sep 2010, 15:51:33
De acuma daca cineva se sinucide cu otrava de sobolani,pesticide sau lucruri de genu,inseamna ca se ia dupa madalina? De ce vorbiti tampenii..ziaristii astia ce nu fac ei pentru atentie.Nu o mai aduceti atat pe Madalina in vorba,ca este un model pentru ceilalti sinucigasi ca aberati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei