Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2010 - Anul XV, nr. 225 (4516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Ziua Naţională a Contabilului Român a fost sărbătorită şi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contabilii suceveni au aniversat la mijlocul acestei săptămâni „Ziua Naţională a Contabilului Român”. Evenimentul a fost organizat la Universitatea „Ştefan cel Mare” de filiala din Suceava a Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR). La întâlnire au participat profesionişti contabili, oameni de afaceri suceveni, oficialităţi locale şi cadre universitare de la Universitatea „Ştefan cel Mare”, precum şi profesorul Ioan Moroşan, membru în  Consiliul Superior al CECCAR. În cadrul întâlnirii s-au prezentat teme profesionale şi au avut loc discuţii pentru identificarea modalităţilor de promovare şi apărare a intereselor profesiei contabile, cât şi a soluţiilor pentru rezolvarea problemelor mediului de afaceri în vederea depăşiri crizei economice.

Preşedintele filialei din Suceava a CECCAR, Luminiţa Andronic, a precizat că manifestările din acest an s-au desfăşurat sub auspiciile celei de-a XVIII-a ediţii a Congresului Profesiei Contabile din România, care a avut loc la Bucureşti la începutul lunii septembrie 2010, eveniment care a avut ca temă centrală a dezbaterilor „Pentru o nouă cultură în profesia contabilă”. Luminiţa Andronic a mai spus că la congresul de la Bucureşti s-a discutat despre profesia contabilă şi despre exigenţele actuale, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

„De asemenea, s-a discutat şi despre o profesie liberală care doreşte să rămână liberală pentru a apăra cât mai bine transparenţa şi interesul public, pentru a contribui la ieşirea din criză şi pentru a combate cu succes flagelul economiilor noastre, reprezentat de activităţile financiare ilicite”, a spus preşedintele  CECCAR Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Naţională a Contabilului Român a fost sărbătorită şi la Suceava.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ziua Naţională a Contabilului Român a fost sărbătorită şi la Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei