Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2010 - Anul XV, nr. 221 (4512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coşmar în trafic

Calea Unirii rămâne blocată pe un sens de circulaţie cel puţin încă două zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Principala arteră rutieră care leagă cartierul Burdujeni de centrul Sucevei a devenit din nou un coşmar pentru miile de şoferii şi călătorii care au de parcurs acest traseu zilnic, după ce un sens de circulaţie a fost închis începând de vineri seara. Aglomeraţia şi blocajele de trafic care s-au făcut simţite atât sâmbătă, cât şi duminică se vor amplifica începând de luni, când mii de suceveni vor avea de ajuns la muncă ori la şcoală.

Calea Unirii va rămâne închisă circulaţiei pe un sens de mers cel puţin încă două zile, până când TMUCB va reuşi să monteze conductele şi eventual să asfalteze una din cele două benzi, în vreme ce cealaltă bandă va rămâne închisă timp de aproximativ o săptămână, până când se va întări betonul din structurile de protejare a conductelor de apă potabilă.

Iniţial, lucrările ISPA de montare a unor conducte de apă pe Calea Unirii trebuiau să ţină blocate două benzi de circulaţie doar până sâmbătă dimineaţă, urmând ca după aceea să fie permisă circulaţia autoturismelor pe o bandă, cealaltă fiind închisă ca urmare a necesităţii turnării unor masive de ancorare, care să protejeze conductele de apă.

Numai că planurile celor care lucrează pe proiectul ISPA au fost date peste cap de descoperirea a numeroase cabluri electrice şi de telefonie acolo unde au făcut săpăturile necesare amplasării conductei.

Mai mult, lucrările au fost îngreunate şi de ploi, care au făcut ca malurile şanţurilor săpate să se prăbuşească în mai multe rânduri.

Deşi o bandă de circulaţie a fost deschisă sâmbătă, timp de mai multe ore, permiţând maşinilor care veneau dinspre Centru să coboare spre Burdujeni,  ulterior s-a luat decizia blocării ei, din cauza pericolului reprezentat de prăbuşirea malurilor de pământ care susţineau placa metalică pusă deasupra şanţurilor săpate.

Drept urmare, ieri, când lumea a ieşit la cumpărături, pe Calea Unirii se circula bară la bară, coada de maşini care se făcea înspre Burdujeni blocând parţial sensul giratoriu şi accesul celor care ieşeau dinspre Iulius Mall.

Circulaţia rutieră de pe Calea Unirii a revenit la normal ieri după-amiază, când şanţurile săpate au fost astupate cu balast, ambele benzi fiind deblocate temporar, urmând ca lucrările să fie continuate de astăzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calea Unirii rămâne blocată pe un sens de circulaţie cel puţin încă două zile.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Calea Unirii rămâne blocată pe un sens de circulaţie cel puţin încă două zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei