Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2010 - Anul XV, nr. 221 (4512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protest

Numărul bugetarilor suceveni nemulţumiţi nu ajunge nici la 150

Luni, 20 Septembrie 2010 (16:27:47)

Mitingul de protest al angajaţilor din sectorul bugetar sucevean, organizat luni, în faţa Prefecturii Suceava, a fost unul extrem de modest, ca prezenţă, însă zgomotos ca mod de manifestare. Alături de sindicaliştii din UJS Pro-Educaţia Suceava, au mai participat reprezentanţi ai sindicatelor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Poliţia de Frontieră, Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, primăriile Suceava şi Rădăuţi. Cei circa 120 de protestatari şi-au prins pe piept sau pe şepci fluturaşi inscripţionaţi „-25%” şi au afişat pancarde cu mesaje anti-guvernamentale şi anti-prezidenţiale. 
Demnă de remarcat a fost prezenţa poliţiştilor şi a poliţiştilor de frontieră. Liderul sindicatului din IPJ Suceava, Vasile Anton, a declarat că poliţiştii sunt nemulţumiţi că, în fiecare săptămână, ei semnează „numai pentru obligaţii, dar pentru drepturi niciodată”. 
Poliţia de Frontieră apelează la excesul de zel pentru a-şi manifesta nemulţumirea. Liderul sindical Florin Rădăcină a afirmat că poliţiştii de frontieră vor recurge la blocarea activităţii în punctele de frontieră prin efectuarea unui control amănunţit asupra mijloacelor de transport, „exact în sensul în care ni se cere, să combatem traficul de ţigări”.
La întâlnirea sindicaliştilor cu prefectul de Suceava, Sorin Popescu, Florin Rădăcină a arătat că, deşi Poliţia de Frontieră are cea mai bună logistică din ţară şi cele mai performante maşini de intervenţie, acestea stau în curtea unităţii pentru că a fost redusă cota de benzină, iar poliţiştii merg în misiune pe jos luptând astfel de pe poziţii inegale cu mijloacele de transport şi tehnica bine pusă la punct a contrabandiştilor de ţigări. Una dintre maşinile de termoviziune nu mai poate fi utilizată deoarece firma care îi asigura service-ul nu mai există, iar cea care se mai foloseşte din când în când este împrumutată de la un judeţ vecin.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul bugetarilor suceveni nemulţumiţi nu ajunge nici la 150.
 Vizualizări articol: 691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Numărul bugetarilor suceveni nemulţumiţi nu ajunge nici la 1503.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei