Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2010 - Anul XV, nr. 221 (4512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Soliştii vând biletele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alambicate sunt căile fotbalului. Toamna asta, la casele de pariuri s-au reciclat tone de hârtie. Solişti-beton s-au aplecat până la pământ ca trestiile, bilete finanţate cu greu din bugetele proprii nu s-au mai întors la coşul zilnic, ci au aterizat zilnic la coş. Jucătorii mai încercaţi, mai păţiţi, au migrat la cotele speciale, în special la număr de goluri. Unii au şters de praf vechile scheme condiţionate şi le-au adaptat realităţilor (e o întreagă paletă de oportunităţi, poate odată am să dezvolt subiectul). Alţii preferă să joace cote mari, surprize, în aşa-numitul sistem „any”. Din păcate, nici o reţetă nu e infailibilă. E ca la table, dacă nu ai zar când trebuie, degeaba recurgi la apărarea siciliană.

Etapa trecută, fără ziua de dumincă, din vreo cinci mari solişti, numai doi au ţinut, unul singur fără emoţii. Cel din urmă a fost opera lui Marseille care a îndesat trei boabe amărâţilor de la Arles, o codaşă perfectă rămasă la 0 puncte după 6 etape. Era de aşteptat, a fost respectată statistica potrivit căreia echipele de forţă medie şi peste medie alternează rezultatele bune cu cele rele între eurocupe şi campionat. Realul lui Mourinho a învins chinuit la San Sebastian, golul decisiv find o deviere la o lovitură liberă a lui Cristinel Ronaldo. Lista scurtă a semnelor favorite eşuate se deschide cu Bayern, blocată la 0 de FC Koln. Aici intuiam şi un gol al lui Podolski, în clasica răzbunare a ex-ului, dar episodul cu pricina s-a consumat deja astă-primăvară. Apoi, Arsenal şi-a bătut joc de puncte în meciul de la Sunderland, Rosicky ratând un penalty la scorul de 1-0 favorabil tunarilor, pentru a primi golul egalizator pe final. Tot 1-1 s-a terminat şi meciul dintre Milan şi Catania. Investind neaşteptat de mult în jucători de primă mărime, Berlusconi s-a zgârcit la tărâţe în privinţa antrenorului, Allegri aterizând pe San Siro după doar doi ani de Seria A, la Cagliari! Să remarcăm excepţionala pasă de gol a lui Ronaldinho, cu Inzaghi la finalizare.

Nu cred totuşi că duminica va fi continuat cu procent deficitar pentru marii favoriţi. Anderlecht, Chelsea, Roma, CFR, cele două rivale din Ucraina sunt soliştii care nu cred să fi picat. Aş adăuga-o pe listă şi pe Barcelona, pe care am considerat-o favorită mai clară decât o arată cotele în partida cu Atletico Madrid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soliştii vând biletele.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soliştii vând biletele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei