Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2010 - Anul XV, nr. 221 (4512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

O tânără avocată va conduce organizaţia de femei a PSD din Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia de femei a PSD Câmpulung Moldovenesc a oferit o surpriză plăcută prin modul în care a optat pentru noua sa preşedintă.

Tânăra Lavinia Georgeta Gemănaru, avocat, în vârstă de 26 de ani, care face parte din noul grup de membri sosiţi în ultimele luni în partid, a fost preferată pentru conducerea organizaţiei de doamnele social democrate.

Femeile din PSD Câmpulung au reuşit astfel să spulbere toate ideile preconcepute şi să demonstreze că organizaţia poate investi încredere şi speranţe în persoane tinere şi dinamice şi că ştiu să aprecieze valoarea personală a noilor veniţi în partid, dincolo de orice orgolii şi interese mărunte de grup.

Alegerea a avut loc vineri, în cadrul unei şedinţe la care au participat, alături de doamnele din partid, şi o serie de invitaţi, între care reprezentantul Organizaţiei Judeţene a PSD, vicepreşedintele Niculai Bereanu, şi preşedintele organizaţiei locale câmpulungene PSD, Radu Platon.

După reuniune, noua preşedintă s-a declarat încrezătoare în şansele organizaţiei de femei de a dovedi că este utilă comunităţii şi că se poate impune în politica locală prin promovarea seriozităţii şi valorilor umane autentice.

“Deocamdată pot spune doar că am constatat că toate doamnele din organizaţie privesc cu multă seriozitate viitorul nostru în politică şi vor să demonstrăm că o organizaţie feminină nu are un rol decorativ, ci unul cu adevărat activ. Am încredere în experienţa şi devotamentul colegelor mele şi mă bazez pe eficienţa şi implicarea dumnealor în acţiuni politice concrete. Fiecare membră este importantă şi ştiu că fiecare poate contribui, după priceperea sa, la construirea unei structuri mai puternice. Împreună vom valorifica tot ce a fost bun în activitate până acum, şi sunt sigură că vom găsi idei pentru proiecte noi şi vom derula acţiuni concrete, prin care vom dovedi inclusiv celor mai sceptici că doamnele social-democrate ştiu şi pot să facă politică modernă, eficientă, cu rezultate vizibile. Dorinţa mea este să reuşim în timp cât mai scurt şi am încredere în inteligenţa şi solidaritatea colegelor mele din organizaţie”, ne-a spus Lavinia Gemănaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără avocată va conduce organizaţia de femei a PSD din Câmpulung.
 Vizualizări articol: 1335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
O tânără avocată va conduce organizaţia de femei a PSD din Câmpulung3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei