Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2010 - Anul XV, nr. 221 (4512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Disconfort

Sute de familii din Suceava, lăsate fără apă rece aproape 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de familii din municipiul Suceava, din zona străzii Alexandru cel Bun, au avut parte de un final de săptămână cât se poate de greu, pentru că nu au beneficiat de pic de apă la robinete, atât sâmbătă, cât şi duminică.

Furnizarea apei potabile a fost sistată din cauza unei avarii provocate de lucrările ISPA la conducta de apă potabilă. Oprirea apei reci a afectat şi furnizarea apei calde, încât, pe neaşteptate, sute de locatari ai blocurilor şi caselor din zonă au rămas fără nici o sursă de apă pentru necesităţile lor.

Avaria, produsă sâmbătă după-amiază, nu a putut fi reparată în aceeaşi zi “din cauza unor probleme tehnice”, după cum au declarat reprezentanţii ACET, care au precizat că duminică dimineaţa, de la prima oră, echipa de intervenţie urma să fie acolo, pentru a repara stricăciunile produse de lucrările de înlocuire a vechii conducte de canalizare cu una nouă.

Din cauza problemelor întâmpinate în teren, în principal vechimea şi gradul mare de uzură a conductei de azbociment prin care este alimentată cu apă potabilă zona respectivă, lucrările de refacere s-au prelungit până după duminică după-amiază.

Drept urmare, apa potabilă şi apa caldă au revenit la robinetele locuitorilor din zonă după o oprire de aproximativ 24 de ore, timp în care fiecare a trebuit să se descurce cum a putut pentru a-şi asigura nu doar apa de băut, ci şi cea necesară pentru spălatul pe mâini sau gătit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de familii din Suceava, lăsate fără apă rece aproape 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sute de familii din Suceava, lăsate fără apă rece aproape 24 de ore5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Apa potabila un lux in buricul targului. trimis de
(20 sep 2010, 16:06:42
Nici nu mai am cuvinte sa descriu modul de viata de pe ulita Alexandru cel Bun. Este vorba despre o ulita mocirloasa si gaurita, ca dupa razboi, unde "specialistii" de la reabilitarea conductelor isi fac de cap. Ganditi-va cum e sa traiesti in bloc fara nicio sursa de apa, cateodata si 72 de ore, si sa n-ai in zona amplasat vreun wc eco, caci suntem oameni, nu zei. Pe 13 sept. 2010, prima zi de scoala a fiicei mele, am inventat spalatul cu apa plata, caci imi permit ca bugetar cu 25 % mai putin la leafa. Nu le pasa nimanului nici ACET, nici Primarie (care se afla in apropiere) desi am facut o caruta de sesizari. Despre accesul copiilor la GPP Aschiuta va rog sa veniti sa vedeti in ce conditii merg copii aici, cu glodul pana la brau. In zilele calduroase, asa bine mai dormeau, la umbra pe saci de rafie, minunatii specialisti in tevi. Problemele alimentarii cu apa sunt foarte vechi, vezi celebra groapa a Marianelor din dreptul CMJ. Or veni ele si alegerile locale din 2012.........
2.   RUSINE lungule ! trimis de
(20 sep 2010, 21:44:00
Pe lungu il doare-n cot de acest oras ! In ultimii ani n-a realizat absolut nimic pentru acest oras ! Defapt, a facut multa mizerie, gropi si dezordine ! Taranul tot taran ramane...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei