Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 sep 2010 - Anul XV, nr. 220 (4511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pagube mari

Casă de vacanţă, arsă din temelii din cauza neglijenţei unor muncitori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a distrus aproape în totalitate o casă de vacanţă situată în satul Mestecăniş, comuna Iacobeni, focul izbucnind după ce doi muncitori care lucrau în interior au scăpat benzină pe jos. Locuinţa, tip P+1, era încă în construcţie, însă aproape finalizată, pagubele fiind estimate la 50.000 de lei.

Joi după-amiază, în jurul orei 16.30, un apel la numărul unic de urgenţă 112 a anunţat că o casă de vacanţă aflată într-o zonă forestieră, destul de greu accesibilă, la limita de la Mestecăniş spre Pojorâta, a luat foc. La faţa locului au fost trimişi pompierii de la Detaşamentul Vatra Dornei, cu două autospeciale, din cauza zonelor accidentate echipele de intervenţie ajungând greu la locul incendiului.

Fiind vorba de o construcţie pe structură din lemn, focul s-a propagat imediat, astfel că pompierii nu au putut salva mai nimic, locuinţa, cu tot cu mobilierul din interior, arzând în proporţie de 90%. Misiunea pompierilor a vizat mai degrabă stoparea focului înainte de a se extinde la o altă construcţie din apropiere, ori la fondul forestier, obiectiv ce a fost îndeplinit.

Casa de vacanţă aparţinea soţilor Mirela şi Valerică Druga, domiciliaţi în Constanţa. Când aceasta a luat foc, doi muncitori încercau să pornească un generator electric.

„Incendiul a fost iniţiat din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a incendiilor la manipularea lichidelor combustibile. Concret, a fost vărsat din neatenţie un recipient cu benzină la punerea în funcţiune a unui generator electric, vaporii de combustibil aprinşi iniţiind incendiul”, a precizat căpitanul Emilian Ţehaniuc, de la Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

În momentul în care s-a declanşat incendiul, cei doi muncitori, unul de 32 de ani şi unul de 52 de ani, ambii din Vatra Dornei, au suferit arsuri uşoare la nivelul feţei şi al membrelor superioare, fiind transportaţi la spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casă de vacanţă, arsă din temelii din cauza neglijenţei unor muncitori.
 Vizualizări articol: 1791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casă de vacanţă, arsă din temelii din cauza neglijenţei unor muncitori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei