Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 sep 2010 - Anul XV, nr. 220 (4511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reclamă

Flutur vrea să declare 2011 „Anul Bucovinei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anul 2011 ar putea fi declarat „Anul Bucovinei”. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că acesta este obiectivul principal al administraţiei judeţene pentru anul viitor şi va presupune o promovare agresivă a Sucevei. Promovarea va viza atât produsele tradiţionale, cât şi oferta turistică a judeţului Suceava. Flutur a arătat că judeţul Suceava are înregistrate 78 de produse alimentare tradiţionale din carne, 22 de lactate şi zece de legume şi fructe. La asta se adaugă încă aproximativ 200 de repere la produse meşteşugăreşti.

Din pachetul de promovare a zonei fac parte, conform lui Flutur, şi programele „Crăciun în Bucovina”, „Paştele în Bucovina”, „Pelerin în Bucovina” şi „Hora Bucovinei”, în organizarea cărora urmează a fi atrase şi fonduri europene. Pentru „Crăciun în Bucovina” solicitarea Consiliului Judeţean este de 50.000 de euro. „Un răutăcios ar spune că e criză şi facem festivaluri, dar ce ar trebui să facem? Să ne închidem în casă să nu intre criza? Sau să ieşim să vindem produsele noastre, să cucerim pieţe în România şi în afara graniţelor?”, a întrebat retoric preşedintele Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea să declare 2011 „Anul Bucovinei”.
 Vizualizări articol: 1720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Flutur vrea să declare 2011 „Anul Bucovinei”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Blabla. trimis de
(18 sep 2010, 11:39:38
Prostie. Mai bine zis "Anul Defrisarii Bucovinei".

Bucovina arata ca un rahat. Drumuri nu, o droaie de hotele si pensiuni construite ca naiba, nu se potrivesc deloc cu peisajul, Raraul e in paragina, restul muntilor nici nu sunt bagati in seama, gunoaie la tot pasul, mai ales pe malurile raurilor/paraurilor.
Bai nea` Flutur, mare prostie ai facut ca ai dat padurea bisericii, dar na....la mai multe inundatii si alunecari de teren...la cat ai bagat in buzunar ce dracu` iti mai pasa de oameni....
2.   Drumuri, domnule Flutur, drumuri trimis de
(18 sep 2010, 12:22:20
Asta puteti face in perioada de criza. Si ma rog cine ar putea declara anul 2011 anul Bucovinei, ca nu am inteles? Portarul de la CJ? Ori poate il declara ONU? Uniunea Europeana? Elena Udrea? Elena Basescu? Cine? Sau poate vor vota inteleptii consilieri judeteni?
3.   Hai ca-ti spuneu... trimis de
(18 sep 2010, 13:46:45
...ca vad ca nu te-ai prins pai simplu temida sau bula,cit sespre criza eu ce n-am inteles cind n-a fost la noi criza? atitta timp cit te duci in gradina si sapi vreo doua (mai multe)barabule si cit timp ai vaca in grajd sa o mulgi (aici nu fac aluzie la temida ca ea cred ca are virusul ala rau)sa tot faci hore pe imas ca prostimea plateste pe vedetele tirgului sau judetului.Deci sper ca am spus (nu chiar) totul.
4.   Saracie lucie trimis de
(18 sep 2010, 15:45:17
"SARACIE LUCIE-N BUCOVINA" sau "MIZERIE IN BUCOVINA" sau " JAF IN BUCOVINA" sau "DICTATURA-N BUCOVINA" . Mare e gradina ta Doamne....bucovinenii mor de foame si sint disperati ca-i prinde iarna cu buzunarele goale si asta se tine de prostii !
5.   Vis cu............fluturi trimis de
(18 sep 2010, 16:33:06
2011?cred ca la primavara ............flutur ..........nu mai ..........zboara.
5.1  RE: Vis cu............fluturi trimis de
(20 sep 2010, 19:20:24
1.Ou
2.Larva.
3.Omida
4.Presedinte de CJ "Papillon.
6.   Adica hai la BAUTE nu Fluture? trimis de
(18 sep 2010, 16:35:57
In loc sa indemne oameni la munca si sa angajeze investitii din partea CJ tolomacu ne trimite la baut. Ori e cu capu' ori e vai de capu' lui.
In plus, un om destept care si-a dorit fonctie, nu intreaba ce sa facem. Face! A avut cica un plan, un proiect, etc. Dar singura grija a PDL-istilor a fost sa fure!
7.   Laudabila initiativa trimis de
(18 sep 2010, 17:57:35
Laudabila initiativa a Domnului Presedinte Flutur Gheorghe,dar punem si noi o intrebare ? Anul 2011 se declara anul Bucovinei si pentru Bucovina de Nord si Tinutul Hertei ?Daca este asa este laudabila initiativa,dar ce ne facem cu locuitorii din judetul Suceava care nu fac parte din bucovina ci din vechiul regat.Pentru cei din vechiul regat care au dat de-a lungul istoriei cea mai mare jerfa de singe pentru tara si popor,se declara si pentru ei un an in 2012 ?Din toata inima credem ca n u este o discriminare!!!Daca ar fi asa se potriveste proverbul lui Anton Bacalbasa "La placinte inainte,la razboi inapoi "Sa auzim de bine !!!!!
8.   Studiu trimis de
(18 sep 2010, 21:15:40
Dl. Flutur cred ca are un pic habar de cultura si istorie. Nu vedem nimic in proiectele sale legat de Falticeni, mai bine zis , de zona Falticeni., care nu face parte din Bucovina. Nu avem nimic cu nimeni, dar, cindva, Falticeni era Florenta Romaniei, oameni de cultura si de stiinta pe metrul patrat cit n-a vazut Bucovina cu tot cu zona din Ucraina. Dar..., nu merita, zona nu este in carti, desi saracul primar Tofan este bine intentionat, se pare ca nu mai are trecere la proiecte. Mare pacat, sunt atitea lucruri frumoase ce pot fi promovate , lagat de Falticeni. Numai daca intri in Galeria oamenilor de seama, care acum e in paragina, te cutremuri, efectiv ti se ridica parul pe spate, ce personalitati au traiat sau sau originare din Falticeni, dar...., nu e in carti. Fara sa mai spunem de Muzeul Irimescu, Muzeul apelor (unic in lume), Casa Sadoveanu, etc., etc. Mare pacat de gustul unui om nepotrivit pentru noi.
9.   Dezamagitor trimis de
(19 sep 2010, 00:32:16
daca aceasta este initiativa de presedinte de consiliu judetean inseamna ca suntem intr/o situatie foarte grava. sa poti declara un anume an ca an al bucovinei trebuie sa muncesti zeci de ani pentru a ajunge la standardele impuse unui asemenea eveniment.daca el in doi ani a scos o data oile la pascut la frasin,a instalat un ou vopsit in centrul sucevei si i/a primit pe udrea si basescu de 2/3 ori la suceava crede ca are mari realizari pentru bucovina.ba din contra a adus numai prejudicii de imagine acestei intradevar frumoase regiuni a tarii dar atit de prost gospodarita.saracii oameni sunt ramasi fara case dupa inundatii ca nu s/a facut nimic pentru prevenirea acestora ci s/au furat numai banii destinati unor astfel de lucrari.chiar el spunea ca merge la u.e. sa mai cerseasca ceva bani pentru calamitatile prodese in urma inundatiilor si pe alta parte vrea anul bucovinei.rid si oile de la frasin cind aud asa ceva.avem o conducere ridicola,..........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei