Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 sep 2010 - Anul XV, nr. 220 (4511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ne-au desfigurat rezervele!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am urmărit cu sufletul la gură cele două meciuri ale echipelor noastre în cupele europene, cu dorinţa de a nu scăpa nici o secundă din desfăşurarea lor, chiar dacă urmăream în paralel (doar audio, adică având volumul dat mai tare, şi doar în caz de evenimente deosebite mutându-mi privirea de pe un televizor pe celălalt) şi meciurile adversarelor noastre din tururile următoare. Din ceea ce am văzut, mărturisesc că sunt mai sceptic ca oricând în privinţa şanselor de calificare ale ambelor noastre combatante. Clujul, dincolo de rezultatul care nu numai că ne bucură pe toţi, dar are şi darul de a întreţine iluzia eventualei calificări, a reuşit ca după un început fulminant (care a durat fix 12 minute, până la al doilea gol) să nu mai joace absolut nimic până la finalul partidei în care am revăzut nu se mai ştie a câta oară acelaşi film (rămas, de data asta, la faza de thriller, fără a degenera în horror) în care ai noştri sunt fugăriţi, înghesuiţi, presaţi şi agresaţi, iar noi, telespectatori nevinovaţi, ne rugăm Domnului să menţină rezultatul dar şi să nu ne pocnească ceva la inimă sau în creier. Îmi pare rău că nu pot împărtăşi entuziasmul celor care văd în acest nenorocit de 2-1 „o mare performanţă”, „un prim pas către ieşirea din grupe” (aici e aproape corect, cu menţiunea că oricum se iese din grupe, dar se poate ieşi de tot!) şi alte chestii d-astea. În fond, pe cine a bătut, chinuit rău, Clujul? Iar felul în care timp de 80 de minute s-a apărat ca la balamuc, numai cu mingi bubuite spre terenul ălora ori direct în tribune a fost doar jenant, nicidecum dătător de speranţe.

Prin comparaţie, paradoxal pentru un 4-1, Steaua a jucat chiar fotbal: deschis, avântat, cu şuturi şi, minune dumnezeiască!, chiar un gol înscris pe Anfield Road, împlinind astfel visul de aur al PRO TV. Numai că, în stil pur românesc, când joci bine o iei tare de tot... Şi poare că ar trebui să fim mulţumiţi că ăia n-au respectat indicaţiile antrenorului care le tot arăta 5 degete de la mâna dreaptă! Splendid golul lui Dodel, dar iarăşi, dacă tragem linie şi adunăm, la urmă ne iese socoata finală: ne-a distrus o echipă de rezerve! Oare ne poate consola ideea că şi americanii au câştigat „mondialele” de baschet jucând cu echipa a 4-a!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ne-au desfigurat rezervele!.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ne-au desfigurat rezervele!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei