Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 aug 2010 - Anul XV, nr. 204 (4495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În forţă!

Au dat amenzi de aproape 100.000 de euro, în cadrul unui control în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control în trafic care a vizat legalitatea efectuării transporturilor rutiere, desfăşurată timp de trei zile, la sfârşitul săptămânii trecute, a dus la aplicarea unor sancţiuni contravenţionale record, ce însumează aproape 100.000 de euro. Controlul a fost unul complex, echipele care au acţionat în trafic fiind formate de agenţi de la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, care au verificat neregulile privind Codul Rutier, inspectori ai Autorităţii Rutiere Române, filiala Suceava, care au urmărit dacă transportatorii opriţi în trafic au licenţe conform normelor legale, dar şi lucrători ai Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, competenţi să constate depăşirile privind masele maxime autorizate.

Efectuând controale de vineri până duminică, echipele de control au tras pe dreapta 82 de autovehicule ce desfăşurau activităţi de transport, în paralel fiind verificaţi pe linie rutieră şi sute de conducători de alte vehicule.

S-a aplicat un total de 54 de amenzi, valoarea lor ridicându-se la 413.780 de lei.

Din raportul echipelor de control rezultă că zece amenzi au fost date în baza Ordonanţei 43/1997, privind regimul drumurilor, cei sancţionaţi fiind transportatori care depăşeau masa maxima autorizată, alte trei au fost aplicate pentru că maşinile aveau defecţiuni tehnice, în timp ce într-un alt caz lipsea inspecţia tehnică periodică. Nu au lipsit nici sancţiunile pentru lipsa rovinietei (2), restul amenzilor fiind date pentru nereguli pe linie rutieră, în special pentru depăşirea limitelor legale de viteză.    

În cadrul acţiunii au mai fost reţinute două permise de conducere, unul pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru nerespectarea semnalului poliţistului rutier, şi au fost retrase şase certificate de înmatriculare.

Serviciul de Poliţie Rutieră, în colaborare cu alte autorităţi competente, anunţă şi alte controale în privinţa legalităţii transporturilor, atât cele de marfă, cât şi cele de călători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au dat amenzi de aproape 100.000 de euro, în cadrul unui control în trafic.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Au dat amenzi de aproape 100.000 de euro, în cadrul unui control în trafic5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei